3η ημέρα: Δείτε τα νούμερα σε όλες τις εκπομπές και σειρές του MEGA

15
Αυτά είναι τα νούμερα που έκανα εκπομπές και σειρές του MEGA στη 3η ημέρα προβολής (19/2/2020) του στο δυναμικό κοινό:



ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΏΡΑ ΜEGA 13.6
ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ (Ε) 11.6

MEGA MAGAZINO 7.8
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (Ε) 9.7

ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ (Ε) 10.0

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ  9.2

ΝΤΑΝΤΑ (Ε) 12.4
ΜΑΡΙΑ Η ΆΣΧΗΜΗ (Ε) 10.0
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΥΟ ΖΩΕΣ (Ε) 7.5
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΆΛΛΗΣ (Ε) 5.9

ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ 4.3
LIVE NEWS 5.2
ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ (Ε) 9.1

ΜEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 7.4

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Ε) 11.9
ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ (Ε) 6.9
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (Ε) 7.4
TAINIA ΣΤΟ MEGA  6.9
 IXNH (E) 6.4

*Μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ,ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ "ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ"

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ γρηγορα πρεπει να επανληλθαν οι αλλες εκπομπες στα άλλα τα καναλια. Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τον ανταγωνισμο σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω κάπου εδώ θα κάτσουν τα νούμερα, λίγο πάνω λίγο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πτώση σιγα σιγα, ο Μαρινάκης λίγο την εικόνα να φτιάξει είπαμε παλιό ΜΕΓΚΑ αλλά όχι εικόνα άλλης δεκαετίας κανεις ζαμπινγκ στο Star και έρχεσαι στο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε ακόμα δρόμο πιστεύω. Έπεσε όλο το κανάλι πολύ γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έπεσε γρηγορότερα από ότι περίμενα. Ανώνυμε 08:48 έχεις απόλυτο δίκιο για την εικόνα. Εντάξει ο Μαρινακης δεν προλάβαινε να στήσει πρόγραμμα για την φετινή σεζόν. Αλλά έπρεπε να βγει με πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα να δεις που ένας ανώνυμος εδώ μέσα το έχει γράψει ότι στη τριτη μέρα θα φτάσει στο 8% και θα κάτσει μετα στα νούμερα του Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια το παρα5 εχει κανει 11.9 την ωρα π η μουρμουρα μ ολοφρεσκο επεισοδιο κανει 10.5 τωρα τ ειδα...απιστευτοοοοο τι σου ειναι καμια φορα η σειρα ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ χαμηλα τα νουμερα. Το δελτιο του δεν ξερω γιατι επεσε τοσο. Δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο κακο! Αυτα τα γραφικα που κανουν, που κανει τα ιδια και ο ΣΚΑΙ, και μου θυμιζουν τα ζουζουνια του ALTER τι τα θελουν; Για τα σιριαλ το καταλαβαινω να πεσουν! Μα "η ζωη της αλλης" και "μια στιγμη δυο ζωες"; Αν δεν βαλουν σιριαλ με αυτοτελη επεισοδια, δεν θα τα δουν! Ποιος θα κατσει να τα βλεπει καθημερινα; Να βαλουν αλλες σειρες και να δουν σοβαρα το θεμα της ενημερωσης! Επεσε πολυ! Ναι, μπορει να φταινε και τα lead-in αλλα οχι μονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν αυτά τα δύο σίριαλ γράφανε τα καλύτερα νούμερα σε σχέση με τα υπόλοιπα σίριαλ που παίζονταν μέσα στην ημέρα όταν προβάλλονταν στο 11:30-15:00 με τριπλά επεισόδια... Έπρεπε να πατήσουν στον παλαιότερο προγραμματισμό, αφού και τώρα παίζουν σχεδόν όλη την ημέρα επαναλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η ζωη της αλλης, μια στιγμη δυο ζωες, βερα στο δεξι, μαρια η ασχημη...όλα τα ξεπερασμένα βαρετά καθημερινά σίριαλ...και θέλουν και τηλεθέαση οι άσχετοι...βάλτε τη Ντόλτσε Βίτα, τους δυο ξένους, το δις εξαμαρτείν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προφανως δεν θελουν να καψουν ολα τα χαρτια της ταινιοθηκης με το καλημερα, απο τη στιγμη που ακομη η πλειονοτητα των νοικοκυριων δεν το εχει βαλει στο τηλεκοντρολ.
    λογικα σε κανενα μηνα θα φανει η οποια δυναμικη.
    σε καθε περιπτωση, θα δημιουργει προβληματισμο στον ανταγωνισμο οτι το MEGA στα δυναμικα κοινα παει καλυτερα απο οτι στο συνολο!

    γιατι αυτο σημαινει οτι αφενος κλεβει ενα οχι ευκαταφρονητο εσοδο ημερισιως απο τους αλλους και αφετερου οτι οταν οι slow adopters μεγαλυτερες ηλικιες το ανακαλυψουν θα εχουμε περαιτερω ανατροπες στις ισοροπιες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:08 μ.μ.
    Μας δουλεύεις τώρα. Όλες οι συσκευές έχουν κάνει αυτόματο συντονισμό. Όλοι ξέρουν για το MEGA . Επίσης τα μηχανάκια που μετράνε, έχουν κάνει αυτόματο συντονισμό. Μονο στις παλιες τηλεορασης πρεπει να γινει νέος συντονισμός. Όσοι δεν το έκανα με όλα τα καναλια έμενα η άμεσα να αναφερουν το MEGA , απλα δεν θέλουν να βάλουν MEGA. Πραγματι στο συνολο τα ποσοστα ειναι ακομα πιο απογοητευτικά για το MEGA. Το ίδιο απογοητευτικά ειναι ομως και στο δυναμικο κοινό, που δειχνει οτι οι εποχες άλλαξαν και τα μεγαλα καναλια δεν ειναι μονο 2 όπως τότε αλλα ΟΛΑ.
    Αυτο να το θυμαστε. Του χρονου θα γινει σφαγή. Δεν θα κερδισει όνομα καναλιου αλλα το καλύτερο προγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πηγαίνει καλύτερα στο δυναμικό εξαιτίας (και μόνο) της τυπολογίας του προγράμματος: Επαναλήψεις επιτυχημένων κωμικών σειρών, που είναι πιο ελκυστικές στους μικρότερους παρά στους μεγαλύτερους... Όταν θα μπει στην παραγωγή φρέσκου προγράμματος θα έρθουν και οι πιο μεγάλες ηλικίες... Όλοι θυμάστε ότι την περίοδο 2010-2014 το MEGA έκανε στο σύνολο 2 με 3 μονάδες πιο πάνω απ' ότι στο δυναμικό, διότι κυριαρχούσε η ενημέρωση (εκπομπές και δελτία) και τα καθημερινά σίριαλ που ήταν επί το πλείστον δραματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από το 2014 και έπειτα που άρχισε να πέφτει η δυναμική των οχυρών (καθημερινά σίριαλ και ενημέρωση), ήρθε και η ισορροπία συνόλου και δυναμικού (για την ακρίβεια πέσανε και τα δύο κοινά, το σύνολο περισσότερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Τηλεθεατής δύσκολα αφήνει τις συνήθειες του και είναι πολύ δύσκολα να πάει επίσης να δει ένα κανάλι που υπολειτουργούσε,έκλεισε και ξανάνοιξε με μερικές ζωντανές εκπομπές νέες και παλιές με νέα πρόσωπα.
    Αν είχε φουλ πρόγραμμα και ολοκαίνουργιο διαφορετικά θα ήταν θεωρώ και θα περνούσαν μήνες για να στρώσει και να καθίσει η μπίλια και να σταθεροποιηθεί.
    Οι πρώτες δύο ημέρες ήταν απλά για να δούνε πως είναι οι εκπομπές-Δελτία και αν τους αρέσει να καθίσουν να δουν η να φύγουν.
    Οι σειρές οκ θα πηγαίνουν ανάλογα με τα κλικ του καθενός που θα διαλέγει επεισόδια να δει.

    εκεί γύρω θα είναι από εδώ και στο εξής σε αυτά τα νούμερα δύο πάνω δύο κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !