Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time!

13
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ..
Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 12/15/2019:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 10,4
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 11,0
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 16,5

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 11,0
8 ΛΕΞΕΙΣ 12,8
GREYS ANATOMY 8,3
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28,3
ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 7,7
GREECE'S NEXT TOP MODEL 30,8
*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελικά η Μουρμούρα έδειξε πως μετά από 7 χρόνια έχει ακόμα δυναμική. Πολλοί περίμεναν να κάνει σήμερα νούμερα της τάξης του Σπίτι είναι, όμως είχε απώλειες μόνο 2,5-3 μονάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στις Άγριες μέλισσες που την ώρα κοινής μετάδοσης είναι μπροστά από το χαζοριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατηρώ καιρό τώρα ότι υπάρχουν κάποιοι που υπονομεύουν αυτούς που παρακολουθούν το GNTM και γενικά ριάλιτυ ή talent shows. Παιδιά ζούμε εν έτει 2019 και σε άλλες χώρες αυτά έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας αφήσουμε τις ταμπέλες "ποιοτικό" και "εμπορικό" στο παρελθόν. Τα ίδια στερεότυπα υπάρχουν και στην μουσική με τους λαϊκούς και τους έντεχνους. Κάποιος μπορεί να χαρεί για την επιτυχία των Άγριων Μελισσών και κάποιος για του GNTM χωρίς να είναι μεμπτό. Ο καθένας επιλέγει αυτό που τον ψυχαγωγεί καλύτερα το βράδυ μετά από όλη την ημέρα του και αν αυτό λέγεται GNTM ή MasterChef ή Big Brother είναι απολύτως δεκτό. Ούτε οι Άγριες Μέλισσες είναι κάνα αριστούργημα, μια καθημερινή σειρά εποχής που ο ένας κρυφακούει τον άλλο. Όμως, είναι πολύ ευτυχές που σε περιόδους κρίσης υπάρχει έστω και μια τέτοια σειρά με υψηλό budget, που έχει ένα διαφορετικό χρονικό πλαίσιο από τα καθιερωμένα και απασχολεί δεκάδες ανθρώπους επαγγελματικά, ενώ ψυχαγωγεί εκατομμύρια. Ας δει ο καθένας ότι θέλει απενοχοποιημένα, ας χαρεί για την επιτυχία του προγράμματος αυτού και ας σταματήσουμε να κρίνουμε τους ανθρώπους για τις τηλεοπτικές τους επιλογές. Εξάλλου δεν θεωρώ ότι κάποιος διανοούμενος θα κάτσει να παρακολουθεί καθημερινά τις Άγριες Μέλισσες.

    Υ.Γ. Αυτό είναι ένα γενικό σχόλιο και δεν απευθύνεται σε κάποιο από τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί κανένας νοήμων άνθρωπος να συγκρίνει τις 'Αγριες Μέλισσες με το Next top model. Είναι σαν να συγκρίνουμε την γραβάτα με το σώβρακο. Πολύ απλά τα πράγματα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να δει ότι τον ευχαριστεί, αλλά έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω ποιό πρόγραμμα είναι ποιοτικό και πιο είναι Trash.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστή δηλαδή εσύ κρίνεις ότι μια σειρά που ο ένας κρυφακούει τον άλλο, που οι μισοί έχουν εξωσυζυγική σχέση, που κάνουν παιδιά με τον έναν και εν τέλει παντρεύονται τον άλλο είναι ποιοτική, επειδή απλώς έχει ένα περυτίλυγμα εποχής? Το είπα και πιο πάνω φτάνει με τις ταμπέλες του trash και του ποιοτικού. Παρόλα αυτά επειδή δεν είναι μια σειρά ιστορικά ακριβής (όπως προσπαθεί να είναι το Κόκκινο Ποτάμι) δεν σου μαθαίνει κάτι - απλώς σε ψυχαγωγεί. Το ίδιο κάνουν και παραγωγές όπως το GNTM, το MasterChef και το Survivor που αν κάποιος τα μελετήσει σε τεχνικό επίπεδο θα δει ότι είναι πολύ ανώτερα σε μοντάζ και μιξάζ από την πλειονότητα των τωρινών ελληνικών σειρών. Άρα που καταλήγουμε? Ότι τα ριάλιτι είναι σε τεχνικώς ποιοτικότερα των σειρών, ενώ οι σειρές είναι σε περιεχόμενο ποιοτικότερες των ριάλιτι? Νομίζω πως ακούγεται αστείο όλο αυτό. Αυτό που λέω ξανά είναι ότι ο καθένας βλέπει ότι θέλει και να μην κρίνουμε τον άλλο για αυτό, γιατί πολλές φορές έχω δει από διάφορους εδώ σχόλια του τύπου "Εσύ που υποστηρίζεις τα χαζοριαλιτι..." κ.ο.κ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν συμφωνώ μαζί σου καθόλου σε όσα λες για τις Μέλισσες. Για μένα μαζί με το νησί είναι τα δυο καλύτερα προγράμματα της δεκαετίας και αυτά πρέπει να στηρίζουμε , όχι τα χαζοριάλιτι. Το να τα συγκρίνουμε με τα χαζοριάλιτι είναι αστείο , μόνος του το είπες. Ας βλέπει ο καθένας ότι θέλει να τελειώνουμε, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ανεχτώ να τα συγκρίνουμε αυτά τα δυο, με κανει να γελάω, συγνώμη δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά κάνεις και σου αρέσουν οι Άγριες Μέλισσες είναι δικαίωμα σου. Αυτό ακριβώς λέω ότι ο καθένας μπορεί να βλέπει ότι θέλει, όμως δεν είναι ωραίο να ειρωνεύεσαι τον άλλο για την επιλογή του και να μειώνεις την επιλογή αυτή λέγοντας χαζοριαλιτι, όπως και ο άλλος δεν θα σου άρεσε αν άρχισε να ειρωνεύεται λέγοντας χαζοΑγριες Μέλισσες ενώ εσύ το παρακολουθείς. Επίσης μην παρερμηνεύεις τα λόγια μου. Είπα ότι είναι αστείο να συγκρίνουμε τα δύο είδη μεταξύ τους επειδή δεν βγάζει νόημα αυτή η σύγκριση, όχι επειδή το ένα είναι ανώτερο του άλλου.

    Υ.Γ. Εντωμεταξυ φαίνεται ότι υπερασπίζομαι τα ριάλιτι, χωρίς καν τα τα παρακολουθώ. Να πω ότι το ίδιο θα εκανα και για τις σειρές αν ο κόσμος μιλούσε άσχημα για αυτές. Το έχω κάνει βέβαια στο παρελθόν όταν η Μουρμούρα και το Σόι τα πρώτα χρόνια θεωρούνταν κατώτερα από πολλούς επειδή ήταν γυρισμένα εξ ολοκλήρου σε studio και έλεγαν ότι πάμε βήματα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το νησί, οι άγριες μέλισσες ΚΑΙ το κόκκινο ποτάμι είναι οι καλύτερες σειρές της δεκαετίας. Μην ξεχνάμε το κόκκινο ποτάμι το οποίο έρχεται πρώτο έχοντας απέναντι δύο λαμπερά σόου υπερπαραγωγές και δυνατές ταινίες, την Κυριακή το βράδυ (ασυνήθιστη μέρα μετάδοσης) σε ένα νέο μικρό κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γιώργο. Και θα προσθέσω ότι είναι καλό να υπάρχουν επιλογές όπως συμβαίνει φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι ακριβώς unknown. Μακράν οι καλύτερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !