Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Χρήστος Παναγούλης
0

Μπορεί να τον γνωρίζουμε ως παπά Γρηγόρη από τις «Άγριες Μέλισσες», όμως ο Κωστής Σαββιδάκης έχει ασχοληθεί ενεργά και με την πολιτική. Μάλιστα, είχε κατέβει ως υποψήφιος τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας».

Για την υποψηφιότητά του αυτή μάλιστα, όπως και για την φιλία του με την γνωστή πολιτικό, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Γίνονται πάρα πολλά και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Έρχονται πάρα πολλά. Δεν θα σας πω αν δάκρυσε αλήθεια η εικόνα ή όχι, αυτό θα το πιστέψετε εσείς. Μπορεί και να δάκρυσε, μπορεί και ο παπάς να έκανε κάτι. Ο παπάς δεν έχει πει τίποτα, δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάτι. Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά.

«Γίνονται πάρα πολλά και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Έρχονται πάρα πολλά. Δεν θα σας πω αν δάκρυσε αλήθεια η εικόνα ή όχι, αυτό θα το πιστέψετε εσείς. Μπορεί και να δάκρυσε, μπορεί και ο παπάς να έκανε κάτι. Ο παπάς δεν έχει πει τίποτα, δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάτι. Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !