Μπαίνει στο team και ο Μαρινάκης;


Δεν αποκλείεται – σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- , στην ομάδα των τριών καναλαρχών (Βαρδινογιάννη, Κυριακού και Σαββίδη) που θα διεκδικήσουν από κοινού την ταινιοθήκη του MEGA, να προστεθεί και ο ιδιοκτήτης του ONE Channel ,Βαγγέλης Μαρινάκης. Για τους τρεις ιδιοκτήτες (STAR, ANT1, OPEN) είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κατέβουν μαζί στον πλειστηριασμό… Ενώ τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι συζητείται το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο σχήμα και ο ιδιοκτήτης της ALTER EGO.

Αντίθετα, παραμένει άγνωστο έως αυτήν την ώρα αν στον πλειστηριασμό θα συμμετάσχει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ,Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παλαιότερα είχε επιδείξει ενδιαφέρον. Σημειώνεται ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού για την ταινιοθήκη, το σήμα ,και τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του MEGA έχει οριστεί για την 1η Νοεμβρίου.

Πηγή: Εnimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή όλοι μαζί (ant1,alpha,star,open,one) με τον Αλαφούζο-Σκαι εκτός;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδια αληθεια ειδα τωρα αυτες τις 3 σειρές επανω.Δεν σας λειπει λιγο η εποχη εκεινη και το οτι ανοιγες mega και εβλεπες σειρές;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας μπει και ο Αλαφούζος μέσα και ας μοιράσουν την ταινιοθήκη σε όλους τους.
Αν δεν μπει εκείνος θα χάσει.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Να ρωτήσω κάτι. Θα πάρουν την Ταινιοθήκη όλοι μαζί και θα τη μοιράσουν με ποιον τρόπο; Κλήρωση;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σκοπός ειναι την ταινιοθήκη και το σήμα του σταθμού να το κατοχυρώσει ένας απο όλους και να ανοίξει παλι ενα “νεο” Mega που ιςως να προσπαθήσει να συνεχισει τη ιςτορια του παλιού!
Το να βλεπουμε σκόρπιες σειρές σε διάφορα κανάλια θα ειναι Κριμα