Με εκπλήξεις βγαίνει απόψε στον αέρα ο Αρναούτογλου !

0

«THE 2NIGHT SHOW» ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ 
 LET THE SHOW BEGIN  

Απόψε, Τετάρτη, στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον δάσκαλο από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο θέατρο, δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη και μιλά για όλα. Για τα παιδικά του χρόνια στην επαρχία, για τον θάνατο του πατέρα του, καθώς και για τις συμπτώσεις που καθόρισαν την καριέρα του στην υποκριτική.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου του επιφυλάσσει μια έκπληξη, μια τηλεφωνική επικοινωνία με την παλιά του γνώριμη Φωτεινή Βελεσιώτου, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους αρχής της σειράς, «Άγριες Μέλισσες». Τέλος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει αποκλειστικά στον Γρηγόρη τις εξελίξεις της σειράς.

Στην παρέα του The 2Night Show» και η Δέσποινα Μοίρου. Η ηθοποιός, με καριέρα στο εξωτερικό, μιλά για την απόφασή της να φύγει από τη Ελλάδα για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Εξηγεί πώς κατάφερε να διαπρέψει στο Stand Up Comedy, να πάρει Όσκαρ καλύτερης Stand Up Comedian, και να παίξει σε ταινίες, με μεγάλα ονόματα του αμερικανικού κινηματογράφου. Επίσης, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη συνεργασία της με τους Pink Floyd.


Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Βασίλης Κούκουρας. Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης», που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και τον καθιέρωσε στον χώρο της υποκριτικής. Αποκαλύπτει αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον «Μάνθο Φουστάνο» και μιλά, ζωντανά στον αέρα της εκπομπής, με την μοναδική του αγάπη, Πέγκυ Καρρά, 19 χρόνια μετά από την ολοκλήρωση της σειράς.

«The 2Night Show» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 23:45, στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !