One: Δύο αθλητικές εκπομπές έρχονται στο κανάλι- Ποιοι αναλαμβάνουν την παρουσίαση

4

Με δυνατό αθλητικό πρόγραμμα θα βγει στον αέρα το κανάλι One, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην τελική φάση της προετοιμασίας του. Οι συντελεστές του σταθμού εκτιμούν ότι, ΕΣΡ επιτρέποντος, το κανάλι θα «ανέβει» στη Digea το αργότερο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Ο Σταμάτης Μαλέλης, που έχει την ευθύνη της συγκρότησης του προγράμματος, τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου μέσα στις επόμενες μέρες να έχει ολοκληρωθεί ο βασικός κορμός.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, το κανάλι, εκτός από την ενημέρωση, αναμένεται να ρίξει το βάρος του και στις ποιοτικές (σ.σ.: και εν πολλοίς εναλλακτικές) αθλητικές εκπομπές. Στο πλαίσιο αυτό έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στη Συγγρού πρόσωπα που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, τόσο στην παρουσίαση όσο και στον σχολιασμό αθλητικών γεγονότων. Οι πληροφορίες θέλουν το πρόγραμμα του One να είναι εμπλουτισμένο με αρκετή αθλητική ενημέρωση.

Αυτό φαίνεται και από την απόφαση των ιθυνόντων να δημιουργήσουν δύο εκπομπές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι την κυριακάτικη εκπομπή θα παρουσιάζει ο πολύπειρος σε τέτοιου είδους projects ,Αντώνης Καρπετόπουλος , ο οποίος έχει περάσει τόσο από το Mega όσο και από τη Nova. Η παρουσία του καλού αθλητικού συντάκτη αποτελεί ουσιαστικά εγγύηση για το αποτέλεσμα, όπως επίσης καταδεικνύει και την απόφαση του σταθμού να μπει δυνατά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.  Παράλληλα, εκτός από την κυριακάτικη εκπομπή, προετοιμάζεται και ακόμη μία, που κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και θα έχει ως παρουσιαστή τον αθλητικό συντάκτη Μιχάλη Τσώχο , ο οποίος έχει κολλήσει αρκετά ένσημα στο συγκεκριμένο σπορ.

Πάντως, εκτός από τις αθλητικές εκπομπές, ο Σταμάτης Μαλέλης συνεχίζει να ενισχύει με πρόσωπα τον ενημερωτικό τομέα, επιδιώκοντας να είναι πανέτοιμος ο σταθμός μέχρι την πρώτη εβδομάδα του επόμενου μήνα.

Πηγή: Media.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΩΧ ΩΧ ΩΧ!!
    Τι θα γίνει που θα αρχίσουν? θα μας τα πρίζουν 90% με τον Ολυμπιακό και ένα 10% τις υπόλοιπες ομάδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες το "ανοιχτο" καναλι εσυ που ειναι αντικειμενιχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτε και τον Τσουκαλά. Τσίρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !