Σκέψεις για αλλαγή ώρας για τις «8 λέξεις»...


Ο Ανδρέας Γεωργίου επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τον ΣΚΑΙ!


Οι τηλεθεατές δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής τον ζήλο που είχαν δείξει στο "Τατουάζ ", με αποτέλεσμα οι σκέψεις να είναι πολλές. Σύμφωνα με το newspistol.gr, ένα πιθανό σενάριο είναι να μετακινηθεί στις 21.50 και να επανέλθει στην γνωστή του ώρα ο Ανδρέας Γεωργίου.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δουν πως και αν γίνεται να μετακινήσουν όλη την υπόλοιπη μυθοπλασία, κάτι το οποίο δεν είναι και πολύ εύκολο. 

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πανευκολο ειναι και πολυ πιο σωστο στις 21:00 οι κωμωδιες στις 22:00 το δραματικο τι ηταν αυτο που σκεφτηκαν με τις κωμωδιες στις 23¨00?λες και εινα θριλερ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απέναντι από Φριτέζα και ψαρώνεις δηλαδή!!!! Χαχαχα!!! Μα σκέφτονται καθόλου;;
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Ο,τι κι αν κάνουν πρέπει να το κάνουν γρήγορα. Αλλιώς θα καταντήσουν τις κωμωδίες τους σαν τα παλικάρια του Αντ1 που περιφέρονταν σε όλη τη prime time του για μια σεζόν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι η ώρα μετάδοσης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως είπαν και πιο πάνω ότι κάνουν να το κάνουν άμεσα. Μου φαίνεται καλύτερο πάντως οι κωμωδίες να μπουν μετά το δελτίο, στις 9.
Ο χρήστης CakeNet είπε…
Κι εγώ συμφωνώ και είχα την απορία γιατί να θέλουν να το προβάλλουν στις 9!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λέτε για τις κωμωδίες του Σκαϊ,μα και αυτές να μπουν στις 9 νούμερα δεν πρόκειται να κάνουν.Απο τα τρεϊλερ που έβγαλε το κανάλι δεν μου άρεσαν καθόλου.Η εικόνα που βγάζουν μοιάζουν σαν κατι περιφερειακά σήριαλ & κάποια κακόγουστα κυπριακά σήριαλ!