Στο ONE «κλειδώνει» ο Αντώνης Ρέμος...


Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Ρέμου.
Μέσα μάλιστα από εκπομπή του ΣΚΑΪ ειπώθηκε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ένα βήμα πριν τη συμμετοχή του στο VOICE και ήταν απλά «θέμα υπογραφών».

Οι εξελίξεις είναι πλέον οριστικές και αναφέρουν ότι  είναι σίγουρο ότι ο Ρέμος δεν θα βρεθεί ξανά στο VOICE όπως όταν αυτό ανήκε στον ΑΝΤ1 παρά τις επιθυμίες της τούρκικης εταιρείας παραγωγής και του ΣΚΑΪ.

Αυτό γιατί ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει αποφασίσει να κάνει άλλη εκπομπή στην τηλεόραση, κάτι σαν αυτή που σκόπευε να κάνει στον ALPHA την προηγούμενη σεζόν με το σταθμό της Κάντζας να την έχει ανακοινώσει μάλιστα αλλά στη συνέχεια… να εξαφανιστεί από το πρόγραμμα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά,  ο Αντώνης Ρέμος έχει μιλήσει με τη διοίκηση του ΟΝΕ, του νέου τηλεοπτικού σταθμού που αναμένεται να βγει επίσημα στον αέρα τον επόμενο μήνα με σκοπό να παρουσιάσει μία μουσική εκπομπή. Επιθυμία του Ρέμου όσο και της διοίκησης του ΟΝΕ είναι η εκπομπή να κάνει αφιερώματα σε πρόσωπα από τη μουσική σκηνή, δηλαδή συνθέτες, στιχουργούς, καλλιτέχνες και να είναι καλεσμένοι τόσο ερμηνευτές όσο και πρόσωπα από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον τους. Η εκπομπή αυτή είναι κάτι που επιθυμεί πολύ να κάνει ο Ρέμος και ε, για να λέμε την αλήθεια, διαθέτει τις γνώσεις για να την παρουσιάσει.

Έτσι λοιπόν αν και ο ΣΚΑΪ ήθελε πολύ να τον έχει στην κριτική επιτροπή του VOICE τελικά ο Ρέμος αποφάσισε πως είναι καλύτερα να κάνει αυτό που σχεδιάζει με συνεργάτες του εδώ και καιρό και μάλιστα σε έναν καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό. Η συμφωνία μάλιστα με το ΟΝΕ είναι σε προχωρημένο στάδιο και επιθυμία των δύο πλευρών είναι η καινούργια μουσική εκπομπή με παρουσιαστή τον Αντώνη Ρέμο να κάνει πρεμιέρα πριν από το τέλος της χρονιάς και δικαιολογημένα θεωρείται πως…. αν γίνει έτσι όπως πρέπει να γίνει, τότε θα κερδίσει τους τηλεθεατές…!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια