Γιώργος Λιάγκας σε ΑΝΤ1: «Δεν έχω λέπρα, δεν κολλάω»!Με αφορμή τον θάνατο του Τάκη Σπυριδάκη, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του αναφορά στη συνέντευξη που του είχε πάρει την περίοδο που παρουσίαζε το Late Night στον ΑΝΤ1. «Είχα κάνει αυτή τη φοβερή συνέντευξη πριν από δύο χρόνια. Κάναμε αυτή την πολύ ωραία συνέντευξη – εξομολόγηση, που για μένα αυτές οι συνεντεύξεις είναι και λίγο κάθαρση, οι στιγμές που αξίζει να κάνεις αυτή τη δουλειά», είπε.

Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε τα βέλη του στον ΑΝΤ1, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σας πω στα άλλα κανάλια. Επειδή εγώ ήμουν στον ΑΝΤ1 6 χρόνια πέρασα υπέροχα, ήμουν και στο Mega πιο παλιά… Το να έχεις μια συνέντευξη και να δείχνεις ότι δεν υπάρχει ο Λιάγκας, δεν θα πάθετε και τίποτα. Δεν έχω λέπρα, δεν κολλάω».

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καποιος να τον σταματησει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάλι κλαίγεται αυτός;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ θεωρώ των Λιάγκα έναν από τους καλύτερους παρουσιαστές στην Ελλάδα, νομίζω ότι εδώ έκανε ένα άστοχο και άτοπο σχόλιο...καμία σχέση με το βίντεο, καμία σχέση με την πραγματικότητα...ο Αντ1 αυτή την στιγμή ούτε καν έχει την καΐλα του Λιάγκα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Καρφιά μπηχτές ότι σκάγια να είναι ρίχνει...
Ξέφυγε και κάποιος να τον σταματήσει!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωχ αρχισε παλι την κλαψα. Διαμαρτυρεται για αυτα που εχει κανει ο ιδιος σε αλλους. Για να κλαιγεται τοσο ο Λιαγκας σκουρα τα πραγματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί σας κάνει εντύπωση; Άνθρωποι σαν τον Λιάγκα θεωρούν ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος και όλα γυρνούν γύρω από τον ευατούλη του.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Μαζέψτε τον άρχισε τα καραγκιοζιλίκια πάλι. Πήγε να πει για το θάνατο του ανθρώπου και το γύρισε πάλι σε αυτον.