Δείτε αναλυτικά τους μέσους όρους των καναλιών για χθες Παρασκευή 27/9/2019

8
Πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας για την Παρασκευή 27/9/2019 ;
ΚΑΝΑΛΙ - 18/54

ANT1 17,1
ALPHA 10,9
STAR 12,1
ΣΚΑΙ 19,2
ΟPEN 8,5
ΜΑΚ 2,9
ΕΡΤ1 1,7

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Reserch

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολυ μεγαλη απογοητευση ο alpha. Θα δουμε βεβαια πως θα πανε οι νεες σειρες αλλα εχει καποιες ζωνες με πολυ χαμηλα νουμερα (πρωι 10-12, μεσημερι 3-5, πεσμενος ο Φερεντινος κτλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 2 παιχνίδια κάνουν ζημιά στον σκάι που μπορούσε να ήταν άνετος πρώτος με διαφορά και μόνο όταν θα παίζεται το μουσικό σόου θα πηγαίνει στο ρετιρέ.
    Ο Αντ1 οκ
    Ο Άλφα έχει θεματάκια και πρέπει να τα λύσει για να ανέβει.
    Τα αστέρια,το Πάνω κάτω το χαλούν κυρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά βγήκε μια μέρα πρώτος ο Σκάι και κάποιοι βγάλατε συμπεράσματα. Αφήστε να κυλήσει το πρόγραμμα και μετά μιλάτε για πρωτιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΤ1 απλώς οκ? Όχι φίλοι ανώνυμοι. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι ίσως το μοναδικό κανάλι που δεν έχει βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα όλα τα νέα του όπλα και έχει σταθερή πορεία στο δυναμικό κοινό της ημέρας (παίζει σταθερά μεταξύ 1ης και 2ης θέσης, με μέσο όρο γυρω στο 16.5%). Είναι πολύ σημαντικό ένας σταθμός να έχει σταθερή πορεία και να μην καθορίζεται η επιτυχία μίας ημέρας από ένα πρόγραμμα που έρχεται και φεύγει (βλεπε ΣΚΑΙ). Ο ΣΚΑΙ χθες είχε μία σαρωτική πορεία, όμως τις προηγούμενες μέρες έπαιζε κατά βάση από την 3η θέση (ενίοτε και 4η) δεδομένου ότι είναι ο μοναδικός σταθμός που έχει τις περισσότερες ώρες φρέσκου τηλεοπτικού προγράμματος. Η μέχρι στιγμής αδυναμία στο πρόγραμμά του δεν οφείλεται μόνο στην κάκιστη πορεία που έχουν τα τηλεπαιχνίδια του, αλλά και στα χαμηλά δυναμικά σε prime-time (8 λέξεις, πολυκατοικία), ειδήσεις, αταίριαστους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περιμεντε να βαλει ολοκληρωμενο προγραμμα ο Αλφα μεχρι στιγμης παντως παει απαγοητευτικα!
    Υ.Γ. αστε μας ησυχους με τον αντεννα ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή και το GNTM είναι πρόγραμμα που έρχεται και φεύγει και να μην δίνουμε σημασία; Όλα κάποιες συγκεκριμένες μέρες προβάλλονται, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν ο ΣΚΑΪ κλειδώσει Παρασκευή και Κυριακή με τέτοια νούμερα, αλλάζουν τα δεδομένα. Νωρίς είναι ακόμα όμως. Δεν έχει «μιλήσει» ο Alpha στις 9 ακόμη, οι Μέλισσες όπως φαίνεται είναι ένα πολύ δύσκολο στοίχημα για τον ΑΝΤ1, πρωί - μεσημέρι - απόγευμα δεν έχει «κάτσει» η μπίλια ακόμη εντελώς αλλά το προβάδισμα του ΑΝΤ1 το μεσημέρι και του ΣΚΑΪ πρωί - μεσημέρι μάλλον πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Χαμούλης δηλαδή και καλή δύναμη στα στελέχη των καναλιών. Δύσκολη η δουλειά τους φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4.39 θα συμφωνήσω ότι το VOICE Παρασκευή και Κυριακή μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι και να δώσει μεγάλη δυναμική στο ΣΚΑΙ. Αυτό που επισήμανα όμως πριν είναι ότι ο ΣΚΑΙ χθες πήρε ξεκάθαρα την πρωτιά από το πρόγραμμα αυτό. Αν συγκρίνεις τις τηλεθεάσεις των προηγούμενων ημερών είναι η μέρα με την νύχτα, γεγονός που επισημαίνει την αδυναμία του ΣΚΑΙ -μέχρι στιγμής- να έχει ένα συμπαγές πρόγραμμα. Εννοείται ότι πάει καλύτερα σε σχέση με πέρυσι - σχεδόν σε όλες τις ζώνες- αλλά για τα στελέχη του νομίζω ότι ακόμη απέχουν από τους στόχους που έθεσαν και δεδομένου του budget που έχουν ξοδέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΚΑΙ έχει μαύρη τρύπα με τα απογευματινά παιχνίδια και ο αντ1 με την Σκορδά και την επανάληψη του Αν Ήμουν Πλούσιος. Ο ΆΛΦΑ έχει αργήσει πολύ κατά την γνώμη μου και δεν ξέρω εάν θα μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα. Πάντως κανένα κανάλι δεν έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα ακόμα οπότε θα δούμε πως θα πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !