Άση Μπήλιου: Σήμερα η πρεμιέρα της για 13η σεζόν!


STARS SYSTEM 
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σήμερα, στις 14:00 

 Η επιτυχημένη εκπομπή ,«Stars System», με παρουσιάστρια την αγαπημένη αστρολόγο, Άση Μπήλιου, κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του Star, σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, και συνεχίζει για 13η χρονιά να μας κρατάει συντροφιά με τις προβλέψεις της.

Η εκπομπή έχει εμπλουτιστεί με νέες στήλες και θέματα και εκτός από τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, η Άση Μπήλιου μαζί με την αστρολόγο ,Άντζελα Τίκη, θα προσεγγίζουν θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας με αστρολογική ματιά. Φέτος στο πλατό της εκπομπής θα έχουμε περισσότερους καλεσμένους, που εσείς θα προτείνετε ,και θα υποβάλλονται σε ερωτήσεις, που θα αφορούν τον αστρολογικό τους χάρτη, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά τους μέσα από το «πλανητικό» τους προφίλ. Θα υπάρχουν αφιερωματικά βίντεο στις πλανητικές όψεις, αστρολογικά πορτρέτα διάσημων και συναστρίες τους ,αλλά και tips και πληροφορίες, που αφορούν όλα τα ζώδια.

Η εκπομπή με παρουσιάστρια την καταξιωμένη αστρολόγο Άση Μπήλιου, κάνει πρεμιέρα σήμερα μέσα από την συχνότητα του Star και έχει τις απαντήσεις! Στο 1ο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Άση Μπήλιου θα αναφερθεί στις όψεις των πλανητών τον μήνα Οκτώβριο και πώς αυτές θα επηρεάσουν τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού, οικονομικά, επαγγελματικά αλλά και ερωτικά. Πώς θα μας επηρεάσουν τα φεγγάρια του Οκτωβρίου; Ποιους θα δυσκολέψει η είσοδος του Άρη στον Ζυγό; Και γιατί ο Οκτώβριος φαίνεται να είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες του 2019;

Ποδαρικό στο πλατό του «Stars System» θα κάνει ο κριτής του Greece’s Next Top Model, Άγγελος Μπράτης. Όλοι γνωρίζουμε τον αναγνωρισμένο σχεδιαστή υψηλής ραπτικής για το ταλέντο του και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, αλλά τώρα θα μάθουμε και το αστρολογικό του προφίλ. Ο Άγγελος Μπράτης εκτός από τη θετική του ενέργεια, δίνει απαντήσεις για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια του GNTM, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, και μαθαίνει τα πάντα για τον αστρολογικό του χάρτη.

Παρουσίαση: Άση Μπήλιου

Διεύθυνση Παραγωγής: Νίκος Βλάχος
Οργάνωση Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου

Σκηνογραφία: Δανάη Γιαμαλάκη

Αρχισυνταξία: Ηλιάνα Τσαγκάρη

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Executive Producer: Σάββας Βέλλας
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager : Δημήτρης Σταματόπουλος

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια