Ό,τι έγινε στην παρουσίαση προγράμματος του Αντ1! (photos)

3

Την Τρίτη ,10 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε, σε μια εξαιρετική βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τους εκπροσώπους του Τύπου, της διαφημιστικής αγοράς, και του επιχειρηματικού κόσμου, στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη σεζόν 2019 – 2020. Ενός προγράμματος που χαρακτηρίζεται από Αξιόπιστη Ενημέρωση, Δυνατή Μυθοπλασία, Ποιοτική Ψυχαγωγία.

Το «παρών» στη λαμπερή εκδήλωση έδωσαν ο κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, όλα τα στελέχη του σταθμού και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δημιουργοί, ηθοποιοί και συντελεστές των παραγωγών.

Το σύνθημα για την έναρξη του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 δόθηκε μέσα σε μια ιδιαιτέρως φιλική ατμόσφαιρα και έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Πολλά από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού ανέλαβαν να κάνουν πράξη, με έναν πρωτότυπο τρόπο, το moto «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ». Με ανατρεπτική διάθεση και θετική ενέργεια, επεφύλαξαν σε όλους το πιο ζεστό καλωσόρισμα, βάζοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα σ’ αυτή τη συνάντηση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, σε ρόλο...παρκαδόρων, κατεύθυναν τα αυτοκίνητα των καλεσμένων στον χώρο στάθμευσης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Όσοι προτίμησαν τα μπαρ για ένα ποτό, έδιναν την παραγγελία τους στον...Νίκο Χατζηνικολάου, τη Φαίη Σκορδά, τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, την Λίτσα Πατέρα και τον Τάσο Αρνιακό.

Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμη πιο θερμή με το κέφι και τις μουσικές που έπαιζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κατερίνα Γερονικολού και η Ιωάννα Ασημακοπούλου συνόδευαν τους καλεσμένους στις θέσεις τους, κάνοντας ταξιθεσία.

Στα ασανσέρ, ήταν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, οι οποίοι καθοδηγούσαν τους καλεσμένους προς τον χώρο της εκδήλωσης.

Το πρώτο κρασί σέρβιραν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης,  η Ζέτα Δούκα, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Γιώργος Λέντζας.

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου και η Φωτεινή Γεωργίου υποδέχονταν αυτούς που προτίμησαν να έρθουν στην εκδήλωση  χωρίς αυτοκίνητο.

Η παρουσίαση του προγράμματος ξεκίνησε με τις ομιλίες της Στέλλας Λίτου, Γενικής Διευθύντριας του ΑΝΤ1 TV, του Τζώρτζη Ποφάντη, Chief Content Officer ANT1 TV, και του Τάσου Μιχαλάκη, Chief Revenue Officer ANTENNA Group.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η προβολή ενός εντυπωσιακού βίντεο με όλα όσα μας επιφυλάσσει ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Με το νέο του πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που έχει στο επίκεντρό του τον τηλεθεατή  και το χαρακτηρίζει η έμπνευση, η ποιότητα, η αισθητική και η σύγχρονη ματιά, ο ΑΝΤ1 έρχεται για να πρωταγωνιστήσει.

Μείνετε συντονισμένοι!








Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ζετα είχε πάει; Δεν την έχω δει σε κανένα ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5:05 μ.μ.
    Είχε παράσταση χθες! Ο Χατζηγιάννης ωστόσο πήγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5:22 ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το ήξερα. Τον είδα τον Χατζηγιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !