Παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους το X-FACTOR - Απόψε η πρεμιέρα

0

Το μεσημέρι της Τρίτης, 10 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η avant premiere του πρώτου επεισοδίου του X FACTOR. Το παγκόσμιο σόου-φαινόμενο επιστρέφει, κάνοντας μεγάλη πρεμιέρα στο OPEN, απόψε, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21.00. 

Στο κατάμεστο Μικρό Παλλάς στο κέντρο της Αθήνας έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, η προβολή του πρώτου επεισοδίου του X FACTOR ,,παρουσία πλήθους δημοσιογράφων, στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, και, φυσικά, των πρωταγωνιστών του μεγαλύτερου τηλεοπτικού talent show: Της μοναδικής Δέσποινας Βανδή, που φέτος έχει το τιμόνι της παρουσίασης, της εκρηκτικής κριτικής επιτροπής, τον Χρήστο Μάστορα, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Γιώργο Θεοφάνους, που έχουν αποκτήσει απολαυστικά ξεχωριστή χημεία και του ετοιμόλογου Άρη Μακρή που παρουσιάζει τα δρώμενα στo backstage. 

To κοινό απόλαυσε το επεισόδιο, γέλασε, συγκινήθηκε και χειροκρότησε τα performances στις οντισιόν, με το πρώτο επεισόδιο του X FACTOR να δίνει το στίγμα πως φέτος θα μας συστήσει νέους καλλιτέχνες που έχουν το χάρισμα και τη δυναμική να ξεχωρίσουν, να κατακτήσουν μια θέση στη μουσική βιομηχανία, και να γίνουν τα επόμενα «αστέρια» της. 

Μετά την προβολή ακολούθησε brunch στο Pasaji στη στοά Σπυρομήλιου, όπου η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή, οι δυναμικοί coaches Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους και ο «εμψυχωτής» των backstage Άρης Μακρής συνομίλησαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα με τους δημοσιογράφους. 

Το X FACTOR ανοίγει αυλαία απόψε στις 21.00 στο OPEN. Η Μάχη Ξεκινά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !