Γιώργος Λιάγκας Μίλησε πρώτη φορά για το τέλος από τον ΑΝΤ1! Η συζήτηση με τον Περρή και η πρόταση για το «The Final Four».


Με ποιο διάσημο τηλεοπτικό πρόσωπο είχε σκοπό να συνεργαστεί ο Γιώργος Λιάγκας;

Ο διάσημος παρουσιαστής εξήγησε πως λίγο πριν «κλείσει» με τον ΣΚΑΪ είχε πρόταση και από τον Alpha, το OPEN αλλά και τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, λίγο πριν πάρει την τελική απόφασή του και συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ επικρατέστερο σενάριο ήταν να παραμείνει στον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει ξανά το "Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα" δύο φορές την εβδομάδα.

 Μάλιστα, για την υλοποίηση αυτού του project είχε προτείνει στον Βαγγέλη Περρή να αναλάβει την αρχισυνταξία, ενώ αν και εκείνος δεν το επιθυμούσε ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να βρίσκεται και στο πλευρό του στον τηλεοπτικό αέρα μαζί με μία ακόμα γυναικεία παρουσία.

Ακόμη, αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση και για το "Τhe Final Four", διαψεύδοντας τον Τζώρτζη Ποφάντη όταν είχε δηλώσει πως η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν η πρώτη επιλογή για το μουσικό τάλεντ σόου. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Εκδικητική η κίνηση του αυτή. Του προσέφεραν δύο εκπομπές και εκείνος προτίμησε να φύγει. Ας πάρει τώρα τα μέτρια νούμερα της μιάς εκπομπής και τα πολύ χαμηλά της άλλης.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Ας σταματήσει πια να περιαυτολογει. Διάλεξε τον Σκάι καλά έκανε τελείωσε. Τι μας νοιάζει αν είχε προτάσεις πόσες τι λεφτά πήρε η πόσο επιτυχημένος είναι ? Άστα να τα πούνε οι άλλοι. Εγώ θα τον ήθελα πάντως στο final four.