Το «χώσιμο» της Καινούργιου στον Τάσο Τρύφωνος...


Τα «έχωσε» στον Τάσο Τρύφωνος η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για το ξέσπασμα της στάθηκε η αντίδραση του παρουσιαστή όταν παίκτης του «Αδύναμου κρίκου» τον μπέρδεψε με τον Τρύφωνα Σαμαρά και εκείνος έδειξε να παρεξηγείται.

«Με είπες Τρύφωνα Σαμαρά; Είπαμε, να βοηθήσουμε την Ελλάδα, να έρθω να κάνουμε το παιχνίδι αλλά μη φύγω και με ψυχολογικά», σχολίασε ο Τάσος Τρύφωνoς.

Η παρουσιάστρια μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος δε δίστασε να πει δημόσια την άποψη της, δείχνοντας φανερά τον εκνευρισμό της με τον παρουσιαστή.

«Πόσο αγενής ήτανε! Δεν κατάλαβα, τι τον βρίσανε; Έγινε ένα λάθος. Κι εμένα μπορεί να με πουν Κατερίνα Στανίση, Κατερίνα τάδε. Και τι ατάκα ήταν αυτή που γύρισε και είπε ότι ήρθε να βοηθήσει την Ελλάδα; Με το ζόρι σε έφεραν Τάσο μου; Δεν ήθελες να παρουσιάσεις κι εδώ τον ‘Αδύναμο Κρίκο’; Γιατί εγώ ξέρω πολλούς παρουσιαστές που ήθελαν να τον παρουσιάσουν αλλά εσύ επέμενες να τον παρουσιάσεις», είπε.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Δεν περίμενα να το πω αυτό ποτέ, αλλά εδώ έχει δίκιο η Καινούριου. Τελείως αγενής ο συγκεκριμένος , με ένα υφάκι συνεχώς που σε κάνει να θες να αλλάξεις κανάλι. Ξέρω ότι είναι ρόλος, αλλά γίνεται υπερβολικός πολλές φορές και προσβλητικός χωρίς να χρειάζεται.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Δίκιο έχει γελασαμε μια γελάσαμε δύο. Αλλά η αγένεια έχει και τα όρια της.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποιος βλέπει κρυφά τα διλήμματα, κάποιος βλέπει Καινούργιου και δεν το παραδέχεται... Κωστή Λυπάμαι είσαι ο αδύναμος κρίκος!