Όλη η αλήθεια για την ''Πολυκατοικία'' του ΣΚΑΪ

4

Τη σεζόν 2019-2020 ο ΣΚΑΪ θα ''κατέβει στην αρένα'' με ένα πρόγραμμα που στο μεγαλύτερο μέρος
του θα απαρτίζεται από σίριαλ. ''Κόκκινη Σουίτα'',''Λόγω Τιμής'', ''8 Λέξεις'' ,αλλά και η ''Πολυκατοικία'' είναι τα τέσσερα σίριαλ που θα φέρει στις οθόνες μας ο σταθμός, σε μια προσπάθεια να απαγκιστρωθεί από την ταμπέλα των ριάλιτι και να εδραιωθεί σιγά σιγά στη συνείδηση του κοινού ως ένα ακόμη κανάλι που μπορεί να προσφέρει  μυθοπλασία.

Όσον αφορά την τελευταία σειρά, την ''Πολυκατοικία'', όπως σας γράψαμε και χθες, η σκηνοθεσία της περνά ξανά στα χέρια του Βασίλη Θωμόπουλου. Ποια είναι όμως η αλήθεια γύρω από τη σειρά; Πρόκειται για αναβίωση της γνωστής σειράς του MEGA; Θα έχει τον τίτλο αυτό; Ή είναι κάτι άλλο;Επικρατεί ,λοιπόν, μια σύγχυση για το τι πρόκειται να βγει, και το tvnea έρχεται να...ξεδιαλύνει το τοπίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ,η σειρά που έκλεισε ο ΣΚΑΪ είναι στην ουσία ο 2ος κύκλος της γνωστής σε όλους ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,τον οποίο θα έβγαζε το MEGA αλλά δεν έβγαλε ποτέ λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο 2ος αυτός κύκλος,λοιπόν, αφορά μια εντελώς νέα πολυκατοικία,ένα άλλο οίκημα, δηλαδή, έχει καινούργιους ενοίκους, και, το κυριότερο, έχει...άλλο τίτλο!

Δεν πρόκειται ,εν ολίγοις, να δούμε από τον ΣΚΑΪ ξανά την ''πρώτη πολυκατοικία'' του MEGA και ούτε να δούμε τους ηθοποιούς που στελέχωσαν τότε τη σειρά να επιστρέφουν(πλην βέβαια αν μπουν ηθοποιοί όχι σαν συνέχεια του τότε ρόλου τους αλλά ενσαρκώνοντας πια καινούργιους ήρωες) . Ακόμη, και αυτό βέβαια το μεταφέρουμε με επιφύλαξη, η σειρά δεν θα βγει με τον τίτλο ''Πολυκατοικία'' αλλά με κάτι άλλο.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οι 8 λέξεις δεν έχουν κλείσει πουθενά το είπε ο Γεωργίου στον Μουτσινά την Παρασκευή που μας πέρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά, είναι απολύτως λογικό. Το συμβόλαιο τρέχει ,τυπικά είναι ακόμα στον Α, οπότε δεν μπορεί να τοποθετηθεί αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν έφυγαν όμως αυτό τον Αντ1 το έκαναν παντιέρα πολύ πριν τελειώσει το Μπρούσκο. Ίσως είναι κι αυτός ένας λόγος που δεν τους δέχεται πίσω. Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μυθοπλασια στον Σκαι,απατη θα παει.Επιπλεον πιο συγκεκριμενα για την "Πολυκατοικια",πολυ ανοητο που θα σκηνοθετησει ο Θωμοπουλος,περαν της επιτυχιας του 50-50,τα υπολοιπα που εκανε ηταν απαραδεκτα.Σαν να βαριοταν.Με αποκορυφωμα φυσικα την τελευταια αηδια "Ελευθερη σχεση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !