Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η ''Γυναίκα χωρίς όνομα'' ήταν από τις σειρές που παρακολουθούσα»

0

Η ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμελιώτη, μιλά για τον λόγο που είπε το ''ναι'' στη ''Γυναίκα χωρίς
όνομα'', για τις συνθήκες στα καθημερινά σίριαλ, αλλά και για την αλλαγή στην κοσμοθεωρία της.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να δεχτείτε την πρόταση που σας έγινε για να πρωταγωνιστήσετε στη σειρά ,«Γυναίκα χωρίς όνομα»;  
«Είχα ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια και είχα δει δουλειές της Βίκυς Μανώλη, που σκηνοθετεί τη σειρά. Οπότε για εμένα έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό. Επί πλέον, ως άνθρωπος του χώρου, όταν είχα χρόνο και ήμουν στο σπίτι και προσπάθησα να παρακολουθήσω τι γίνεται στην τηλεόραση, το συγκεκριμένο σίριαλ ήταν από τις λίγες καθημερινές σειρές που κέντρισαν το ενδιαφέρον μου. Μου άρεσε γιατί ξέφευγε από αυτό το καθημερινό με τους διαλόγους, που επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα για να ροκανίζουμε τον χρόνο. Επίσης, είναι μια σειρά με πολύ καλούς ηθοποιούς, έχει μια ποιότητα στη συνθήκη του καθημερινού, γιατί το καθημερινό σίριαλ είναι πολύ δύσκολο, μιας και τα πράγματα γίνονται πολύ γρήγορα. Μου άρεσε πολύ και αυτός ήταν ο λόγος που πήγα να δουλέψω εκεί».

Επιστρέφοντας ξανά σε καθημερινή σειρά, οι συνθήκες είναι ίδιες με αυτές στο παρελθόν ή έχετε εντοπίσει διαφορές;  
«Δεν είμαι εγώ η ίδια, οπότε και οι συνθήκες έχουν αλλάξει γιατί έχω αλλάξει και εγώ ως άνθρωπος, θέλω να πω ότι μετά από το καθημερινό σίριαλ ,''Η ζωή της άλλης'', έκανα δέκα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Είχα πει ότι δεν ξανακάνω καθημερινό και δεν ξανακάνω τηλεόραση, και το τήρησα για ένα μεγάλο διάστημα. Δεν ξέρω, λοιπόν, αν έχουν αλλάξει, αλλά έχω αλλάξει εγώ. Θυμάμαι τότε στο καθημερινό είχα τρομακτικό στρες, ο ρόλος μου ήταν τελείως διαφορετικός από αυτόν της Λίλιαν, ήταν ένα πράγμα στηριγμένο σε μένα και στην Αθηνά Οικονομάκου, οπότε οι απαιτήσεις ήταν πολύ μεγαλύτερες. Τότε αντιμετώπιζα λίγο υπερβολικά τα πράγματα, με περισσότερο άγχος, ήμουν και πιο φρέσκια στη δουλειά. Τώρα πια δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει πολύ η δουλειά μου, απλώς τα πράγματα τα αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ψυχραιμία και ξέρω ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα» .

Αισθάνεστε ίσως και πιο σίγουρη;  
«Ναι, αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου. Δηλαδή ξέρω τι κάνω, τι θέλω, πού θέλω να πάει όλο αυτό ,και αυτό παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο».

Σας είχε λείψει η τηλεόραση;  
Την αγαπώ την τηλεόραση και είμαι και παιδί της τηλεόρασης. Η τηλεόραση μου έδωσε πολύ μεγάλες δυνατότητες. Μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω γνωστή και να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ, που είναι το θέατρο, να μπορώ να επιλέγω πράγματα στο θέατρο, και αυτό για μένα είναι φοβερά σημαντικό. Όμως, και την τηλεόραση γενικότερα την αγαπώ και μου αρέσει».

Ποια στιγμή σας ξεχωρίζετε τηλεοπτικά;  
«Σίγουρα το ''Θα βρεις τον δάσκαλο σου'', που είναι μια σειρά που με έκανε γνωστή, αλλά αγάπησα πάρα πολύ και την ''Πολυκατοικία''. Ο ρόλος της Μπέτυς, μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί ήταν τελείως κόντρα σε αυτά που θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί για μένα».

Αυτά δήλωσε στο MYtv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !