Ελεονώρα Μελέτη: ''Τώρα θα έκανα ξανά πρωινό στο 10-1''


Η Ελεονώρα Μελέτη κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού με το τοκ σόου, ''Μετά τα μεσάνυχτα''.


Η δημοσιογράφος μιλά στο ένθετο ,TV Έθνος, για την πρωινή ζώνη, για το αν θα ξαναέκανε Δελτίο, αλλά και για την εκπομπή που στήνει...

Υπάρχει κάτι που δεν θα έκανε ποτέ ξανά; 
«Δεν θα ήθελα να ξανακάνω αμιγώς gossip εκπομπή ή εκπομπή με αναπαραγωγές άλλων εκπομπών. Αυτό, αν και πάντα έκανε νούμερα, το θεωρούσα ανέκαθεν κοροϊδία. Έχω περάσει όμως καλά σε όλες τις εκπομπές, αλήθεια στο λέω. Ακόμη και στο ξεκίνημα στον ''Καφέ''. Τώρα θα ξαναέκανα πρωινό 10.00 - 13:00. Είμαι πιο κοντά πια σε αυτό. Ξέρω τι σημαίνει να μαγειρεύεις, να έχεις παιδί. Τώρα είμαι πιο κοντά στην ψυχολογία αυτή. Θα το έκανα καλύτερα. Και τότε το έκανα καλά, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ. Ευχαριστήθηκα όμως πολύ μετά την ''Πρωινή Μελέτη''».

Τι άλλο θα ήθελε να κάνει; 
«Είμαι πολύ χορτάτη, θα ήθελα κάποια στιγμή αργότερα να κάνω documentary εκπομπές. Να νιώθει αυτός που έχει δει την εκπομπή ότι έχει να πάρει πράγματα. Και να σου αποκαλύψω ότι ετοιμάζω κάτι. Προς το παρόν για δική μου χρήση. Η ιδέα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Είναι χρονοβόρο και ακριβό το project. Είναι documentary εκπομπή».

Θα επέστρεφε στα δελτία ειδήσεων;  
«Τα δελτία ειδήσεων είναι το μεγάλο μου μεράκι. Και μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική μου ζωή, καθώς από εκεί ξεκίνησα. Αποσπάστηκα την περίοδο του ''Καφέ'' από εκεί. Με τράβηξαν. Τότε δεν ήθελα να φύγω. Πάντα παρακολουθώ δελτία. Στην παρούσα φάση δεν το σκέφτομαι, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ. Και φυσικά νιώθω γεμάτη μετά ''Μεσάνυχτα''».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια