«Εκπαιδεύοντας τη Τζένη»: Ολόφρεσκο επεισόδιο στις 16.00 - Ποιος ο κεντρικός καλεσμένος;


Ολόφρεσκο επεισόδιο «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη», με νέους καλεσμένους και τη Τζένη Μπαλατσινού
σε νέες περιπέτειες ,σήμερα, Σάββατο, στις 16:00, στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός και πολύ #AGAPIMENOς, Δημήτρης Μοθωναίος, επισκέπτεται τη Τζένη στο σπίτι της και της μαθαίνει πώς να vlogάρει. Μαζί θα προσπαθήσουν να μας δείξουν πώς γίνεται το σωστό morning routine. 


Στη συνέχεια, η Τζένη εκπαιδεύεται στην aerial yoga και μαθαίνει από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ξένια Ντόβα, μυστικά για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Ο Γιώργος Παπακώστας αυτή φορά θα μάθει στη Τζένη δύο νέες, γρήγορες, και εύκολες συνταγές ενώ η ίδια θα ανακαλύψει τα μυστικά της Art de la Table μαθαίνοντας πώς να στρώνουμε ένα τραπέζι σωστά για ένα επίσημο δείπνο. Ο Στέλιος Παρλιάρος θα τη γλυκάνει με αμυγδαλόπιτα λεμόνι που θα φτιάξουν μαζί ενώ ο Παντελής Τουτουντζής, επίσημος make up expert της L’Οreal Paris, θα μας μάθει πώς να μετατρέπουμε το καθημερινό μας μακιγιάζ σε βραδινό. 

«Εκπαιδεύοντας τη Τζένη». Όσα χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της, να δοκιμαστούμε σε νέες εμπειρίες, και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε ένα one woman show για τις wonder women του σήμερα κάθε Σάββατο στις 16:00! Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια