Ελεάνα Καυκαλά: ''Οι περισσότεροι στον δρόμο ,μου δίνουν πολλά μπράβο για τη σειρά''


Πρωταγωνίστρια στο κωμικό σίριαλ, ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ, με τον ιδιαίτερο ρόλο της Ρόζας είναι και η
νεαρή ηθοποιός, Ελεάνα Καυκαλά. Μιλώντας στο TV Έθνος αναφέρεται τόσο στην ηρωίδα της όσο και στην αναγνωρισιμότητα με αφορμή τη σειρά του ΑΝΤ1.

Πώς προέκυψε στη ζωή σου το «Μην ψαρώνεις»; 
Με κάλεσαν για δοκιμαστικό σε δύο φάσεις, πήγα, και κάπως έτσι ξεκι­νήσαμε. 

Τι θαυμάζεις στη «Ρόζα»;  
Το ότι δεν το βάζει κάτω. Το ότι προ­στατεύει όσους αγαπά. Το ότι έχει μια αίσθηση του «δίκαιου» που έρχεται σχεδόν από άλλη εποχή.  

Εσύ είσαι τσαμπου­κάς;  
Δεν θα τσαμπουκαλευτώ απλώς για να κάνω τσαμπουκά. Ας πούμε ότι προσπαθώ να μην αφή­νω κάτι που θεωρώ πα­ρεμβατικό ή άδικο ή σκληρό να περάσει έτσι. Είτε αυτό αφορά εμένα είτε τον διπλανό μου.  

Τι σε έχει «διδάξει» η «Ρόζα»;  
Να βρίσκω το χιούμορ στα δύσκολα. 

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου με τον Κωνσταντίνο; 
Θα περάσει από διά­φορες φάσεις. Προς το παρόν έχουν να διαχει­ριστούν την αντίφαση μιας μεταξύ τους ψυχρότητας, παρότι στην πραγματικότη­τα είναι δύο άνθρωποι που νιώθουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον.  

Πώς τα πας με την αναγνωρισιμότητα;  
Νομίζω ότι δεν καταφέρνω ακόμα να μην κοκκινίζω από συστολή όταν κά­ποιος θα μου φωνάξει στον δρόμο «Ρόζα!» ή «Μην ψαρώνεις λέμε!». Αλλά στην πραγματικότητα είναι πο­λύ ευχάριστος ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν όλους.  

Ο κόσμος όταν σε αναγνωρίζει στον δρόμο, τι σου λέει;  
Μου δίνουν πολλά μπράβο για τη σειρά και οι πε­ρισσότεροι σημειώνουν ότι μετά από καιρό βλέπουν στην τηλεόραση κάτι στο οποίο μπορούν να δουν τον εαυ­τό τους: ανθρώπους που υπάρχουν και μέσα στις δυσκολίες, με κανονι­κές δουλειές, που ζουν σε πραγματι­κά σπίτια. 

Αλήθεια, τι είναι επιτυχία για την Ελεάνα Καυκαλά;  
Επιτυχία είναι να έχεις δίπλα σου εκείνους τους ανθρώπους -στη δου­λειά σου και τη ζωή σου- με τους οποίους δεν θα φοβηθείς να αποτύ­χεις όταν κάνεις κάτι στο οποίο πραγ­ματικά πιστεύεις. 

Θεατρικά αυτήν την περίοδο τι κάνεις; Ποια είναι τα σχέδιά σου;  
Μόλις ολοκληρώσαμε τις παραστά­σεις της «Ερόικα» στο Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία Γ. Μαρκοπούλου. Τα σχέδιά μου προτιμώ να αφορούν το άμεσο μέλλον, οπότε αυτό που σχε­διάζω είναι, μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς, να κάνω δια­κοπές. Έχω πολύ καιρό να κάνω διακοπές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια