Update- ΚΑΘΑΡΑ ποσοστά: Στην 1η θέση και αυτή την Κυριακή το FAMILIAR!

15
tile4a-768x415
Συνεχίζεται η μάχη στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες, 14/4/2019:


Πρόγραμμα 18-54
YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR  23,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 16,0
MADWALK 2019 13,0
SURVIVOR 16,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 13,2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 10,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 15,7
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 8,8
TOTAL FOOTBALL 6,0

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 4,1

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. λολ τα νουμερα των αλλων καναλιων δειχνουν οτι το face δεν εχει πραγματικο αντιπαλο ..μονο αυτο σαρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτο το YFSF με αυτό το συγκεκριμένο ποσοστό που είναι μικρό σε σχέση με αυτό που είναι το σόου φέτος.
    Τι να κάνουμε αντί για 30τόσο βγάζει αυτό που βγάζει φέτος.
    Το παιχνίδι ο κόσμος το κάνει και δεν μας πέφτει λόγος εμάς που το λατρέψουμε και περνάμε τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ για το Μαράκι και την φετινή της επιτυχία. Άλλωστε είναι η αγαπημένη μου. Ωστόσο το χθεσινό επεισόδιο του YFSF εμένα δεν ήταν από τα αγαπημένα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. του σκαι το σαρβαιβορ η φλοπα της χρονιας ειναι πιο ακριβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι αυτά. Όταν σάρωνε το σαρβαιβορ πατωνε το φαμίλια. Τώρα που κάνει εικοσαριά το φαμίλια πατώνει το σαρβαιβορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:39 π.μ. Το ακριβό αν χαλάσει θα λες κρίμα στα λεφτά που έδωσα και θα τα κλαις,και να το φτιάξεις μία φορά θα ξαναχαλάσει και ξανά μανά θα θέλει επισκευή μέχρι να πεις "αισιχτίρ" με εσένα θα παίζω και το πετάς.
    Στο φθηνό ότι και να γίνει το πετάς και φτιάχνεις άλλο με όσα και να δώσεις (τα οποία θα είναι λιγότερα) μπορεί να σε κρατήσει περισσότερο από ότι κρατάει το ακριβό.

    Με λίγα λόγια σκοτώνεις τον ανταγωνισμό με φθηνά υλικά. αυτό γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει περίπου ένα μήνα που το Μακεδονία tv βάζει κάθε βράδυ στις 21:00 ξένη ταινία,μερικές αρκετά καλές. Τις προάλλες έπαιξαν "The Terminal" και "American Beauty" και με ελάχιστες διακοπές για διαφημίσεις. Είναι και αυτό μια επιλογή για εκείνη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά αλλα 2 show κι τελειώνει το face γιατί? Δε πήρε παράταση που λεγαν? Σχεδόν ανόητο που ο Αντ1 δεν εκμεταλλεύεται το show που του δίνει νούμερα κάθε βδομάδα.επρεπε να το τραβήξουν κι όλο το μαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @1:07

    το εχω προσεξει κι εγω και ειναι τελειο! σαν να βλεπεις novacinema ειναι με τοσο λιγες διαφημισεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To χθεσινο ηταν σκετη πληξη μετα το υπεροχο επεισοδιο eurovision

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακριβώς . Λιγο πληκτικό και καθόλου ωραίες ερμηνείες. Προσωπικά μαρεσε η Μελίνα μόνο για το χιούμορ της και ο Ίαν που δε μιμηθηκε απλα ήταν καταπληκτικός στην ερμηνεία του. Καμία σχέση με Χαρούλη βέβαια. Όπως και η Χρύσπα εκπληκτική αλλά ούτε στο ελάχιστο από Τζώρτζια. Για να μη σχολιάσω τον Αργύρη που όλοι τραγούδησαν ζωντανά και εκείνος playback . Πόσο πουσαρισμα και στη βαθμολογία και γενικά. Άσε που λέει όλο γλυκαναλατα τραγούδια μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδη steve συμφωνα με την λογικη σου η παραγωγη και οι κριτες και ολοι οι παικτες επετρεψαν σε εναν μονο παικτη να τραγουδησει playback...καλυτερα να μην σχολιαζεις για να μην εκτιθεσε..500 ανθρωποι κοινο βλεπουν και ακουν .δεν πας και εσυ καμμια βολτα να σου φυγει η απορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκτιθεμαι επειδη εγραψα τη γνωμη μου για το your face? Σοβαρα το εγραψες αυτο? Εχουμε σοβαροτερα προβληματα απο την τιβι σχολιαζουμε για την πλακα μας. Εγω δεν βλεπω να μου απαντησαν οι 500 αλλα εσυ ο ενας και μαλιστα χωρις να βαζεις το ονομα σου. Εγω λοιπον που το απολαμβανω απο το σπιτι μου και δεν εχω την καψα να το δω απο κοντα μου φανηκε οτι τραγουδουσε πλει μπακ πραγμα το οποιο την ιδια στιγμη που το σχολιασα εγω εβλεπα οτι το ιδιο σχολιαζεται και στο τουιτερ. Αμα απο κοντα που το ειδες δεν ηταν ετσι τοτε λυπαμαι αλλα φαινοταν πολυ οτι ηταν πλει μπακ συν οτι σε φασεις ειχε και πολυ μακριΑ το μικροφωνο. Και το γεγονος με τη βαθμολογια δε μπορει να μη βλεπεις οτι το κοινο εχει να του δωσει καιρο πανω απο οχτω και η επιτροπη τον εχει συνεχεια στο 11 και το 12. χθες ειδικα του δωσατε πενταρι. Επίσης δεν καταλαβα το επιθετικο σου υφος. Αν σου εθιξα την παραγωγη η τον καλλιτεχνη λυπαμαι. Εμενα μου εδωσε αυτη την εντυπωση και οπως ειδα μετα ολοι αυτο γραφανε στο τουιτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καμμια επιθεση ,εσυ με μεγαλη ευκολια μιλας για απατη.και ειναι κριμα ο χαλαρος τροπος που το λες.οταν σε ενα show που λενε οι συντελεστες του πως ολοι τραγουδουν ζωντανα τοτε εσυ λες πως μας κοροιδευουν.σου φαινεται απλο αυτο? Καλο θα ειναι να μενεις σε αυτα που ξερεις.μεινε στο οτι βαρεθηκες το σοου ,που και εγω δεν τρελαθηκα χθες,ηταν μια πολυ μετρια βραδυα,και μην μιλας για απατη ετσι ευκολα.καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μετριοι ηταν οι καλλιτεχνες. Η βραδια ειχε το ιδιο κεφι με τις προηγουμενες. Εσυ την ανεφερες αυτη τη λεξη απατη εγω δεν νιωθω εξαπατημενος αλλωστε πολλες φορες τραγουδανε πλει μπακ σε ζωντανα προγραμματα (δε μιλω για το your face μονο). Σιγα το πραγμα.Το να διαφωνουμε δεν ειναι κακο αλλα το ειπε τοσος κοσμος δε μπορεις να μας βγαλεις και τρελους. Δηλαδη η φωνη του εχθες ηταν λες και ακουγεται απο σιντι ενω σε αλλα λαιβ δεν ηταν ετσι. Τωρα οσον αφορα το υφος σου θα σε παρακαλουσα να ξαναδιαβασεις το σχολιο σου και να δεις πως μιλησες. μιλησες για εκθεση με προετρεψες να μη σχολιαζω και να παω να δω και το σοου live. Δε με ξερεις και απο χθες για να μιλας ετσι. Σα να εθιξα εσενα. Οπως και να εχεις σου ευχομαι τα καλυτερα και ενα καλο βραδυ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !