ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κανένα φρένο από τον ΑΝΤ1 στη ''Φριτέζα'' - Ετοιμάζεται ήδη ο 2ος κύκλος...

5

Η κωμική σειρά, ''Πέτα τη φριτέζα'', ξεκίνησε φέτος το ταξίδι της στις τηλεοπτικές μας οθόνες ,
και η ανταπόκριση του κοινού ,ειδικά σε μια περίοδο που ο ΑΝΤ1 προσπαθούσε να ξαναμπεί στο τηλεκοντρόλ του τηλεθεατή, ήταν κι εξακολουθεί να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Σίγουρα κάποια επεισόδια έδειξαν μικρή κάμψη, όμως, συνολικά το σίριαλ έχει σταθερά υψηλά νούμερα,και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που στην κοινή ώρα μετάδοσής τους, περνάει ,ή είναι ελάχιστα πιο κάτω από το ΤΑΤΟΥΑΖ, που χωρίς αμφιβολία είναι και φέτος το δυνατό χαρτί της tv.

Με αυτά τα δεδομένα ,λοιπόν , ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να δώσει πράσινο φως για 2ο κύκλο .Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κάποια δημοσιεύματα μιλούν για φρένο και για δεύτερες σκέψεις του καναλιού στο να δώσει έγκριση για 2ο κύκλο, καθώς υπάρχει πτώση στα νούμερα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο tvnea ,κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά. Το σίριαλ συνεχίζεται κανονικά και τη νέα σεζόν και ήδη ο σταθμός έχει ενημερώσει τον παραγωγό για την ανανέωση της σύμβασης .Μάλιστα, σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες μου, αμέσως μετά από το Πάσχα, δηλαδή αρχές Μαΐου, οι βασικοί συντελεστές του σίριαλ(με προεξάρχουσα τη συγγραφική ομάδα) έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με τους επικεφαλής του ΑΝΤ1 με βασικό άξονα το σενάριο.Πώς θα εξελιχθεί, δηλαδή, πώς θα χτιστούν οι ιστορίες και γενικά πώς θέλουν να κινηθούν.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω πως η σειρά βασίζεται σε ξένο φορμάτ(''Η κουζίνα του Πέπε''), και η πρωτότυπη ιστορία τελειώνει. Έτσι, βασικό μέλημα των ιθυνόντων πια είναι να δομήσουν τους νέους μύθους που θα έρθουν στις οθόνες μας του χρόνου, και ήδη σχεδιάζεται συνολικά το πλάνο για τη 2η σεζόν ώστε και να παρουσιαστεί στο κανάλι στο προκαθορισμένο τους ραντεβού... 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια σειρα που παει απο κακα εως μετρια με νουμερα της ταξης 14% και 15% συνεχιζεται και του χρόνου. Μονο ο αντ1 αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανε 3 εβδομαδες 14 15 γενικά κάνει 18 και περνάει και το τατουάζ κάποιες φορές οπότε είναι επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν απέναντι υπάρχει ένα σαρωτικό μάστερ σεφ και η φριτεζα διατηρεί ένα 15% τότε ναι είναι μια χαρά!
    Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινάνε κάθε χρόνο νέες σειρές και να κρατούν μια σεζόν.Αλλωστε η σειρά είναι κωμωδία και ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να ξεκινήσει να τη βλέπει.Δεν απαιτείται να ξέρει όλη την ιστορία που έχει προηγηθεί,για να μπει στο κλίμα.
    Έτσι από Σεπτέμβρη (αν την ξεκινήσουν νωρίς) θα έχει ήδη ένα κοινό και γιατί όχι; Μπορεί να το αυξήσει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχθές η φριτεζα έκανε 18% και πέρασε το τατουάζ.λογικο να συνεχίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή εδώ μέσα γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του προφανώς για δημιουργία εντυπώσεων, θα σας πληροφορήσω το εξής. Η Φριτέζα περνάει σταθερά το τατουάζ στη κοινή τους ώρα μετάδοσης. Η Φριτέζα είναι σταθερά η πρώτη εκπομπή στις ημέρες προβολής της, σε θεατές Όχι σε ποσοστό για τους γνωρίζοντες Μετά το σαρωτικό φέτος masterchef. Η Φριτέζα είναι μαζί με την επιστροφή, οι σειρές που πήραν τον σταθμό και από την Πέμπτη θέση που είχε πέρσυ στην prime time, τον ανέβασαν φέτος να φλερτάρει με την κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !