Το «Project Runway» φέρνει εμπόδια στο «X-Factor»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Έντονο είναι το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από τον διαγωνισμό τραγουδιού στο OPEN “X-Factor” με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Βανδή, αφού η παραγωγή βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η εταιρεία παραγωγής “Foss productions”, η οποία είχε αναλάβει στο OPEN και το “Runway project”, δεν έχει πάρει -μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- ούτε μισό ευρώ για τον διαγωνισμό μόδας, με αποτέλεσμα να ζητούν από τα στελέχη του καναλιού τα δεδουλευμένα τους, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν και το “X-Factor”.

Μέσα σε όλα αυτά, το STAR και το “MasterChef 3” τους “έκλεψε” την project manager Αλεξάνδρα Μπουτσέτου, ενώ ακόμα και οι κριτές (Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας, Μιχάλης Τσαουσόπουλος), δεν έχουν ακόμα υπογράψει συμβόλαιο για τη θέση του κριτή! Αυτό σημαίνει πως μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορεί κάποιο από αυτά τα πρόσωπα να μην βρίσκεται στη θέση αυτή! Όσο για τον χαμό που γίνεται με τις χιλιάδες αιτήσεις στο παιχνίδι, απ' ότι μαθαίνουμε κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που το κανάλι παρουσιάζει.

Από την άλλη υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και αυτό αφορά το πότε θα ξεκινήσει το “X-Factor” και πότε θα ολοκληρωθεί. Οι ιθύνοντες θέλουν να ξεκινήσει αρχές Απριλίου και να ολοκληρωθεί κάπου στα μέσα Ιουλίου, ωστόσο οι πολιτικές εξελίξεις (λόγω εκλογών) σίγουρα θα σταθούν εμπόδιο.

youweeklygr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ότι και να κάνουν άπατα θα πάνε και τα δύο προγράμματα. 1ον γιατί αργούν πολύ να τα βγάλουν αέρα και 2ον γιατί είναι στο open. Κρίμα για τους κριτές και τη Βανδή (που έσπευσε να αλλάξει και δισκογραφική) που θα χρεωθούν μιά αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !