Μέχρι τα τέλη Μαρτίου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το «Τατουάζ» και ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα με τις φήμες φυσικά να οργιάζουν. Πέρα από τους διάφορους μνηστήρες που του προσάπτουν κατά καιρούς, λέγονται και γράφονται διάφορα για το πόσες σειρές θα κάνει και ποιοι ηθοποιοί έχουν κλείσει.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πολύ διαφορετική. Σίγουρη θεωρείται μια καθημερινή σειρά δραματική μυστηρίου, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει στυλ “Τατουάζ” και “Μπρούσκο”, αλλά έχει μείνει πίσω με τον πιλότο, ο οποίος θα είναι έτοιμος περί τα τέλη Μαρτίου. Επίσης, παρά τα όσα λέγονται, ακόμα δεν έχει κλείσει κανένας ηθοποιός και η παραγωγή είναι στη φάση των κάστιγκ. Όλα εξαρτώνται από τα σενάριο, βάση των οποίων θα κλείσουν και οι ηθοποιοί.

Παράλληλα, η τριάδα των επιτυχιών, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, ετοιμάζει ακόμη μια καθημερινή σειρά στην Κύπρο, ενώ όλα παραμένουν ανοικτά αναφορικά με το ποια κανάλια θα της φιλοξενήσει γι’ αυτό και οι ίδιοι ακόμα δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θέλω να δω τον απερίγραπτο Βερύκιο αν φύγουν από Άλφα θα βγεί να πανηγυρίσει όπως έκανε όταν τους απέκτησαν ή θα κάνει την πάπια και θα αρχίσει να τους βρίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί;
    Υ.Γ. η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται (ως συνήθως) κρύο. Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !