Mediatown: Αποκλ: To The Voice στον ΑΝΤ1, το μέλλον του Γεωργίου, Οpen ο Τούρκος, ξαναβγάζουν τα Καλλιστεία, η εκπομπή της Μπαλατσινού, Οι σκέψεις του ΣΚΑΪ για την Τατιάνα, πτώση για ALPHA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
14

Εκτάκτως το "Mediatown" Τετάρτη, αφού τα αποκλειστικά ήταν πολλά και φοβηθήκαμε μήπως δεν προλάβουμε να σας τα γράψουμε πρώτοι. Για πάμε...




Το "The Voice" επιστρέφει στον ΑΝΤ1;

Και πάμε σε μία αποκλειστική πληροφορία του tvnea.com και της στήλης "Mediatown", που αναμένεται να αλλάξει πολλά δεδομένα. Ο ΑΝΤ1 θέλει το "The Voice" και αυτή η πληροφορία είναι απόλυτα έγκυρη. Και ,μάλιστα, επιθυμούν την επιστροφή του talent show με τον τρόπο που γινόταν στον ΑΝΤ1, χωρίς καμία εμπλοκή του Τούρκου παραγωγού και της Acun Medya.

Κάτι τέτοιο δεν είναι ανέφικτο και εξηγούμαι: Ο Τούρκος εξασφάλισε τα δικαιώματα διαχείρισης του παιχνιδιού από τη μαμά-εταιρεία παραγωγής για ορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο τώρα λήγει. Έτσι, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να μπει στην αρένα διεκδίκησης για να επιστρέψει στα χέρια του το τάλεντ σόου και να βρει τη θέση στην prime time της Κυριακής.

Δεν λέμε πως το "The Voice 6" θα βγει από τον ΑΝΤ1, αλλά σας αποκαλύπτουμε την επιθυμία του σταθμού. Όπως και να χει, ο ΑΝΤ1 μετά την επιτυχία του "Your face sounds familiar" είναι αποφασισμένος να επενδύσει με ένα δυνατό και λαμπερό σόου-φορμάτ τα βράδια της Κυριακής.


Πού θα πάει τελικά ο Γεωργίου;

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Ανδρέα Γεωργίου να είναι ένα βήμα πριν κλείσει στον ΣΚΑΪ! Βέβαια, από το στρατόπεδο του ALPHA δηλώνουν πως δεν επιθυμούν να τον χάσουν από το δυναμικό τους. Η απόφαση να ανακοινωθεί το τέλος του "Τατουάζ" τόσο νωρίς έχει τον σκοπό της και αυτός είναι απλός:ο  στόχος ήταν να δηλώσουν στην αγορά με κάθε τρόπο πως είναι ελεύθεροι, ώστε να ακούσουν τις οικονομικές προτάσεις των υπολοίπων σταθμών και να δουν αν θα ενεργοποιηθεί ο ALPHA διεκδικώντας τους.

Αν ο ALPHA δεν θέλει πραγματικά να τους χάσει θα πρέπει και να τους πληρώσει. Το ζήτημα είναι κατά πόσο η νέα ιδιοκτησία του σταθμού είναι αποφασισμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και η οικογένεια Βαρδινογιάννη φημίζεται για την άρνησή της να υπογράφει χρυσά συμβόλαια. Αν αυτό δεν αλλάξει, τότε η επόμενη μέρα θα τους βρει εκτός ALPHA...

Και παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Θοδωρή Κυριακού στα μαχαίρια με την ομάδα του "Τατουάζ", οι πληροφορίες μας λένε ότι και ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται. Βέβαια, δεν ισχύει στην παρούσα φάση πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, όπως γράφτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες.

Πάντως, ο  ΣΚΑΪ είναι διατεθειμένος να κάνει περισσότερες υποχωρήσεις από τον ΑΝΤ1 για να τους αποκτήσει.

Για να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια...



H επόμενη μέρα του Τούρκου...

Όσο για τον Τούρκο παραγωγό, αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι θολά. Το σίγουρο είναι πως ο ΣΚΑΪ δεν επιθυμεί καθολική συνεργασία μαζί του, ενώ ο ΑΝΤ1 θα το συζητήσει υπό προϋποθέσεις.

Αυτή τη στιγμή, το Open είναι εκείνο που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να φέρει στο πρόγραμμά του ένα πακέτο προγραμμάτων της Acun Medya.




Επιστρέφουν τα καλλιστεία στον ΑΝΤ1...

Μένουμε στον ΑΝΤ1 για να σας μεταφέρουμε κάτι που μάθαμε πριν από λίγες ώρες. Τα στελέχη του σταθμού σκέφτονται να επαναφέρουν τα Καλλιστεία και μάλιστα πολύ αναβαθμισμένα από τη μέτρια εκδοχή τους που είδαμε στο "Tv Μακεδονία" το Φθινόπωρο.

Μάλιστα, έγιναν και επαφές με τη Τζένη Μπαλατσινού για την παρουσίασή τους. Όσο για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, η αλήθεια είναι πως το εμπορικό τμήμα του σταθμού αυτές τις μέρες συζητά να βγάλει στον αέρα τη χορηγημένη εκπομπή της. Βέβαια, τα περισσότερα στελέχη κρατούν μικρό καλάθι και δεν θεωρούν πως αυτό το project θα προχωρήσει σύντομα.



Αλλαγή για Τατιάνα;

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ κατά πάσα πιθανότητα, αφού το κανάλι είναι ευχαριστημένο μαζί της. Αυτό όμως που θέλει η παρουσιάστρια και θα εξετάσει το κανάλι είναι να τη μεταφέρει στη ζώνη που καθιερώθηκε, δηλαδή νωρίς το απόγευμα.



Τι συμβαίνει με το Ράδιο Αρβύλα;

Πόνεσε το 20% του "Ράδιο Αρβύλα" τη Δευτέρα, που βρέθηκε 14 μονάδες κάτω από την πρεμιέρα. Σαφέστατα πρέπει να συνυπολογίσουμε το χαμηλό ποσοστό του "Survivor Ελλάδα-Τουρκία" που παίρνει ως lead in, αλλά και το γεγονός πως για μισή ώρα βρίσκεται απέναντι από το "Τατουάζ".

Η αξία της εκπομπής είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο, η πορεία της δεν είναι σαρωτική. Σε κάθε περίπτωση όμως το τελευταίο πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή ο ΣΚΑΪ ακούει στο όνομα "Αντώνης Κανάκης". Ίσα ίσα, το υψηλότερο ποσοστό του το κανάλι τη Δευτέρα το "χτύπησε" το ''Ράδιο Αρβύλα". Το αν η εκπομπή έχει κουράσει ή όχι θα το δείξει ο καιρός, ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το κέφι των συντελεστών της εκπομπής έχει μείνει αναλλοίωτο στον χρόνο.




3 βραδινά προβλήματα στον ALPHA...

Αναμφισβήτητα, o ALPHA σαρώνει στην prime time από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη, ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να πούμε να πούμε το ίδιο για τις μέρες Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή. Εκεί εντοπίζουμε τρεις ακριβές παραγωγές, οι οποίες έχουν υποστεί μία έντονη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης. Αναφέρομαι στο "Bake off" (την Παρασκευή έκανε 12% και την Κυριακή 10,4%), στο "Φως στο τούνελ (14,6% την Παρασκευή) και στο "Πάμε Πακέτο" (14,8% το Σάββατο).

Οι επιδόσεις δεν είναι καθόλου καλές. Και για το "Bake off" μικρή σημασία έχει επειδή τελειώνει σύντομα, αλλά οι άλλες δύο εκπομπές αποτελούν σταθερές αξίες στο πρόγραμμα του ALPHA και αν οι επιδόσεις συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από το 15% θα σημάνει συναγερμός.

Υ.Γ.: Δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου να προωθείται τόσο από τα Μέσα και κυρίως κάποιες εκπομπές ως η παρουσιάστρια που κάθε χρόνο σαρώνει παρά τον σκληρό ανταγωνισμό. Μόνο εγώ θυμάμαι λίγες φορές υψηλά νούμερα του "Πακέτου";

Αυτά για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. 
Κανείς δεν ξέρει ποια μέρα...




loading...

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Βίκυ Χατζηδακρυ έχει μια περίεργη ασυλία από το χώρο ενώ το πρόγραμμα που παρουσιάζει για μένα ειναι η ίδια τρασιλαε το power of love.... Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @9:19

    έχεις πολύ δικιο! ειναι ακατανοητη η ασυλια που εχει η χατζηβασιλειου!
    τις προαλλες εβελεπα τον μουτσινα που σχολιαζε τα ρουχα και ειχε τη χατζηβασιλειου κι ενω αντικειμενικα ηταν ακομα μια φορα ΧΑΛΙΑ και το ζωντανο κοινο της εκπομπης την εθαβε, ο μουτσινας την αποθεωνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιο κειμενο, κι οχι κουραστικο. Παιδια, μας αρεσει η οχι, το Πακετο εχει προτασεις απο ΟΛΑ τα καναλια, ακομα κ την ερτ! Η πρωινη ζωνη του σκαι θα μεινει ως οχι. Δεδομενου οτι η φιλοσοφια ενημερωσης δε θα αλλαξει, ο σκαι δεν μπορει να αλλαξει φιλοσοφια, θα αρκεστει να κρατησει την πρωτια στο συνολο οπως φετος. Στο 18-54 ειναι δεδομενο το ταβανι. Εξαλλου, το βλεπετε πως αν τα προγραμματα μετα τις 18.00 κανουν 18-54, τοτε καθε σταθμος χτυπα πρωτια.
    ΥΓ. Ειναι πολυ νωρις γ τον τουρκο... μην ειστε τοσο σιγουροι οτι η κουτσαυτακη θελει να τον αφησει. Μπορει ο σκαι μονομιας να γεμισει απειρες ωρες με σηριαλ?? Ολα τα δημοσιευματα παιχνιδια δυναμης ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πάμε πακέτο πάει πολύ καλά στο σύνολο του κοινού νεανικά δεν έκανε ποτέ να ξέρουμε και τι λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί να πάρουν το the voice ? Ας γίνει ένας δεύτερος κύκλος από το rising. Εμένα μου είχε αρέσει τότε και στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στον τότε τυφώνα survivor. Συμφωνώ για τη Χατζηβασιλείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο συνολο πακετο και φως στο τουνελ κανουν πανω απο 20. Οποτε στον αλφα νομιζω ειναι ευχαριστημενοι. Νεανικό κοινό δεν εκαναν ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίο κείμενο και με ειδήσεις . Ωστόσο παραπλανητικός ο τίτλος «πτώση για άλφα» οταν το κανάλι ειναι πρώτο απο την έναρξη της σεζόν μεχρι και τώρα κ μάλιστα τον τελευταίο μήνα σε σταθερή εβδομαδιαία βάση . Ναι το bake off ειναι η φετινή αποτυχία του alpha αλλα who cares οταν το κανάλι παίρνει την πρωτιά της σεζόν ; Άλλωστε δεν υπαρχει κανάλι που μπορεί να του πετύχουν ολα ειναι αδύνατον(δεν γινόταν ουτε κάν στις παλιές καλές εποχές του μέγκα κ του αντ1). Όσον αφορά το πακέτο καλη η καραμέλα με τα νεανικά κοινά αλλα ειναι αστείο να λέμε πως δεν παει καλα οταν στο σύνολο καθε σαββατο βράδυ ειναι σχεδόν παντα πρώτο με πάνω απο 1 εκατομμύριο τηλεθεατές ποιος νοιάζεται για το 15-17% που κανει στο 18-54; (Το οποίο άσχημο δεν το λες για την τυπολογία εκπομπής) Αν έκανε κ στο σύνολο 15αρια ναι να μιλούσαμε για πτώση για αποτυχία . Όσον αφορά το τούνελ σαφώς έχει φθορά αλλα δεν ξέρω και πολλές εκπομπές που ειναι 20+ χρονια στον αέρα κ να κάνουν αυτα τα νούμερα . Επίσης μια εβδομαδα έπεσε στο 14% (18-54) κ έγινε κατευθείαν θέμα οταν την ίδια ώρα άλλες εκπομπές και σήριαλ σε αλλα κανάλια Φυτοζωούν και δεν γράφετε απολυτος τιποτα ! Ευχαριστώ για το χρόνο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μεγάλη δύναμη του Alpha είναι το δελτίο του Σρόιτερ και οι ελληνικές σειρές. Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στη παρούσα φάση. Το μέλλον όμως δεν το βλέπω και πολύ ελπιδοφόρο.
    Θα χάσει τη πιο πετυχημένη του ελληνική σειρά, οι παραδοσιακές εκπομπές του (Φως στο τούνελ , Πάμε Πακέτο) δεν πάνε όσο καλά πήγαιναν και κάνουν πλέον απλά αξιοπρεπή νούμερα, δεν μπορεί με τίποτα να κάνει ένα πετυχημένο reality και φαίνεται να μη μπορεί να καλύψει ικανοποιητικά τις νεκρές του ζώνες το πρωί και το μεσημέρι.
    Μακάρι να διαψευσθώ και η νέα ιδιοκτησία του καναλιού να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται για να αποφευχθεί η επικείμενη φθορά που έρχεται.
    Στον Σκαι δεν είχαν τα αντανακλαστικά να την αποτρέψουν, ο Ant1 παλιότερα δεν τη είδε να έρχεται και τη πάτησε.
    Ας ελπίσουμε να μη κάνουν το ίδιο λάθος στον και στον Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι ανάγκη να κάνει και o alpha ριάλιτι. Μια χαρά του βγήκε αυτή η στρατηγική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα άγγελε έκανε ριάλιτι και δεν πήγε καλά γιατί δεν το χειρίστηκε καλά. (Bake of). Εσύ θεωρείς ότι το να πάρει το voice ο Αντ1 είναι καλή ιδέα ? Έβδομη σεζόν ενώ πριν ήταν στο Σκάι? Έγραψα και παραπάνω τη γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αλήθεια ειναι πως αν δεν εισαι λίγο μπασμένος μέσα στα πράγματα με ολα αυτα που γράφονται το τελευταίο διάστημα πιστεύεις πως ο Βαρδινογιάννης πήρε το πρώτο κανάλι της χωρας για να τον καταστρέψει . Επίσης έχουμε ακόμα Φεβρουάριο και κάνετε μαντέψιες για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν δλδ μετα απο ...8 μήνες ; Τζιζας🤯

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ φίλε, δεν κάνω προβλέψεις. Μεταφέρω συζητήσεις και σκέψεις στελεχών όπου τυχαίνει να τις μοιράζονται μαζί μου. Δεν λέω ότι όλα αυτά θα γίνουν αλλά σίγουρα έχουν πέσει στο τραπέζι.
    Δεν είπε κανείς ότι ο Βαρδινογιάννης θα καταστρέψει βτο κανάλι αλλά μπορεί να πιστέψει ότι θα κινηθεί με τα ίδια νούμερα με λιγότερο κόστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για εμένα η Χατζηβασιλειου είναι ριαλιτυ. Καλοστημένο,πεντακάθαρο ριαλιτυ. Όσο για το Voice και το Rising χίλιες φορές το Voice. Το Rising σε κάποια φάση του ήταν πολύ βαρετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο λόγος που ο κύριος Κοντομηνάς πούλησε την πλειοψηφία των μετοχών του Alpha είναι ότι παρά την υψηλή τηλεθέαση το κανάλι έχει ζημιές και μπαίνει μέσα. Το καλό με την εξαγορά του Alpha από τη Motor Oil είναι ότι μπορούν να ενώσουν τα δυνατά τους χαρτιά και να μειώσουν το κόστος. Το Star είναι δυνατό σε κάποια πράγματα όπως τα reality και o Αlpha στη μυθοπλασία. Μπορούν να τα ενώσουν όλα αυτά και να ανταλλάζουν προγράμματα. Ο Alpha ναι μεν είναι πρώτος τώρα αλλά προσωπικά πιστεύω ότι μακροπρόσθεσμα θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν το Star στη 1η θέση και τον Alpha να τον κρατήσουν σε υψηλά νούμερα. Φυσικά και δεν θα καταστρέψουν τον Alpha αλλά το Star ήταν και θα είναι πάντα το "αγαπημένο" τους, πιο "αγαπημένο" και από το Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !