Οι χάκερ «χτυπούν» διαρκώς γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz με χιλιάδες followers και συχνά βλέπουμε άκυρες αναρτήσεις από γνωστούς λογαριασμούς. Τελευταίο θύμα χάκερ έπεσε γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Τατουάζ».
Ο λόγος για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος κατάφερε να ανακτήσει τα πάντα μετά από μικρό –σχετικά- χρονικό διάστημα. Ο ίδιος απευθυνόμενος στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να ανακτήσει τα πάντα.

Αναλυτικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:
«Χθες βρέθηκα αντιμέτωπος με επίθεση hacker στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης κωδικών, αντιλήφθηκα ότι αδυνατώ να επανακτήσω το λογαριασμό μου και αυτό που έκανα στη ουσία είναι να στέλνω στο hacker τους νέους κωδικούς με αποτέλεσμα εκείνος να με μπλοκάρει ξανά και ξανά. Επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος @cyberalert.gr η οποία από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας στάθηκε δίπλα μου. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα της Δίωξης, γιατί το να χάσεις ένα προφίλ σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το λιγότερο, το ζήτημα είναι να μη χάσεις την προσωπική σου ηρεμία.»
Δείτε την ανάρτησή του.