H θέση του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6


Πολλοί θεώρησαν πως η χθεσινή συνέντευξη του Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1 ήταν μία μορφή επισημοποίησης της επιστροφής του "Καφέ της Χαράς" από την πλευρά του σταθμού.

Ο σταθμός αυτή τη στιγμή αναφέρει τα εξής: "Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, όμως το προτζεκτ είναι ζεστό". 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αντι να κανει μια νεα σειρα αναβιωνει τα παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετυχε να δω τη συνεντευξη και ο ανθρωπος ειπε οτι συμφωνησε με τον κυριακου αρα τι δεν ειναι σιγουρο? Απλα νομιζω οτι ο κυριος Ρωμας δε θα δεχτει περικοπες και δε θα κανει φτηνιες για αυτο και η θεση του αντ1. Μακαρι να βγει ωραιο αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρεπει ο Χαρης Ρωμας να σταματησει να μιλαει συνεχεια για την επιστροφη του Καφε της Χαρας μεχρι να γινει 100% επισημο. Εχει πει εδω και καιρο ο αντ1 πως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προυποθεση για να γινει θα ειναι να συμμετεχει και η Χαρα (Ρενια Λουιζιδου), η οποια θα πρεπει η να φυγει απο το Σοι σου η να μοιρασει τις μερες της για τα γυρισματα και των δυο σειρων. Σιγουρο παντως ειναι πως ακομα και να μην γινει η σειρα θα υπαρξει μια εκπομπη σε μορφη αφιερωματος η για παραδειγμα ενα special επεισοδιο Still standing (30's years ant1 special edition).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ότι έχω καταλάβει το concept των νέων επεισοδίων θα αφορά τα δύο παιδιά τους, τη Βάλια και τον Μανωλάκη που επιστρέφουν στο χωριό που γνωρίστηκαν για να παντρευτούν και να ζήσουν εκεί.

    Έτσι θα επιστρέψουν όλοι οι χαρακτήρες για τον γάμο στα πρώτα επεισόδια. Αν η Λουιζίδου δεν θα μπορεί να συμμετέχει full time θα είναι εύκολο με αυτό το concept απλά να γυρίσει στην Αθήνα μετά τον γάμο των παιδιών και να επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι κατα διαστήματα ενώ εμείς θα συνεχίζουμε να βλέπουμε τις εξελίξεις στη ζωή των υπόλοιπων παλιών και νέων χαρακτήρων στο χωριό. Η Λουιζιδου θα είναι πια recurring character δηλ. όπως θα έλεγαν και στο Αμέρικα. :-)

    Από τη στιγμή που θα υπάρχουν σε full time ρόλους Ρώμας (Πόπωτας), Ευείδη (Σταυρούλα), Μουτίδου (Τρελοδασκάλα) μαζί με αρκετούς άλλους παλιούς και νέους ηθοποιούς μια χαρά (χάσκα :P ) μπορεί να σταθεί το concept. Και θα έχει και άλλη χάρη ο εορτασμός των 30 χρόνων Antenna αν εκτός από τυπικά αφιερώματα επιστρέψει και μια classic δειρά του όπως το ''Καφε'' όπως είχε γίνει και στο συγχωρεμένο το Mega με το ''50-50'' για τα 20χρονα του.

    Give us Kolokotronitsi back!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Λουιζίδου δεν πρόκειται να δεχτεί να παίξει αν δεν είναι καλό το σενάριο. Καλά κάνει και δεν το διακινδυνεύει, δεν έχει ανάγκη, σχεδόν κάθε χρόνο είναι στη τηλεόραση. Φοβάμαι μη μας βγει αντί για καφέ της χαράς ντόκτορ ρούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:49μμ σε πειράζει αυτό το ότι ο Σκάι θα βγάλει το λόγω τιμής ,την πολυκατοικία δεν σε ενοχλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !