Κούλλης Νικολάου: «Με τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν παντρευόμαστε»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε για το πολύκροτο τέλος του «Τατουάζ», που ρίχνει αυλαία την φετινή σεζόν.

Πολλά ακούστηκαν για το ενδεχόμενο τρίτης, όμως τα πράγματα άλλαξαν τροπή.
Ο ηθοποιός και δημιουργός έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.
Περίμενες την επιτυχία του «Μπρούσκο» και του «Τατουάζ»;
Τίποτα δεν μου έχει χαριστεί. Πάλεψα για να το κερδίσω. Πάλεψα τίμια και χωρίς υπεκφυγές. Αλλά, δεν ήμουν μόνος. Είχα δίπλα μου τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου. Δυο πολύτιμους, για μένα, ανθρώπους που πιστέψαμε, από την αρχή, ο ένας στον άλλο.
Το ίδιο πιστέψατε στην επιτυχία του «Τατουάζ»;
Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν δύο σεζόν στον αέρα και μάλιστα με τόσο μεγάλη επιτυχία.
Γιατί αποφασίσατε, τότε, το τέλος της σειράς;
Γιατί ανεβάσαμε το «Τατουάζ»; Γιατί κατεβάζουμε το «Τατουάζ»; Γιατί ανεβάσαμε το «Μπρούσκο»; Γιατί κατεβάσαμε το «Μπρούσκο»; Η κάθε δουλειά έχει αρχή και τέλος. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να αναλύσω τον τρόπο που σκεφτόμαστε ή εκφραζόμαστε. Καθόμαστε μαζί οι τρεις και συναποφασίζουμε. Η αρχική μας σκέψη, σε μία προφορική διαδικασία που είχαμε με τη διεύθυνση του σταθμού πριν από τα Χριστούγεννα, ήταν η σειρά να συνεχίσει και τρίτη σεζόν. Μετά από ένα μήνα άρχισε να δημιουργείται μέσα μας η σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε τον κύκλο της.
Τι συνέβη κι αλλάξατε γνώμη;
Τίποτα απολύτως. Ζυγίσαμε καλύτερα τις καταστάσεις και καταλήξαμε ότι αυτό έπρεπε να γίνει.
Γράφτηκε ότι ένας από τους λόγους που σταματά η σειρά είναι η επιθυμία κάποιων ηθοποιών να αποχωρήσουν από το καστ. Ισχύει;
Θέλω να ακυρώσω δημόσια αυτή τη λογική χωρίς να έχω κατά νου ότι μειώνω τη συνεισφορά τού οποιουδήποτε καλλιτέχνη. Η επιλογή του κάθε χαρακτήρα γίνεται με τέτοιο τρόπο που εξελίσσεται μέσα από το σενάριο, χωρίς να τον δεσμεύει κανένας ρόλος. Δηλαδή, η σεναριογράφος είναι αυτή που δημιουργεί τους ρόλους και τους κατευθύνει. Τους κάνει αγαπητούς και ταυτόχρονα μισητούς. Τους κάνει αναγκαίους ή μη. Δεν θα σταματούσαμε ποτέ το «Τατουάζ» επειδή ένας ή δύο ηθοποιοί ήθελαν να αποχωρήσουν. Η απόφασή μας να σταματήσει το «Τατουάζ», στον δεύτερο κύκλο, δεν έχει να κάνει με την επιθυμία κάποιων ηθοποιών που δεν ήθελαν να συνεχίσουν στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου, αλλά με δικές μας εσωτερικές διαδικασίες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που σκεφτόμαστε γενικότερα και δεν δημοσιοποιούνται.
Στην απόφασή σας έπαιξε ρόλο η λήξη του συμβολαίου σας με τον Alpha Ελλάδος;
Σαφώς και έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αν μας δέσμευε το συμβόλαιο, αυτή τη στιγμή, δεν θα μιλούσαμε για ολοκλήρωση της σειράς. Θα συζητούσαμε την πλήρη υποταγή μας στους όρους του συμβολαίου μας.
Πότε ολοκληρώνεται η συνεργασία σας;
Όταν φύγαμε από τον ΑΝΤ1 και δώσαμε τα χέρια με τον Alpha υπογράψαμε διετές συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2019. Αφού έχουμε αποφασίσει το «Τατουάζ» να τερματίσει στον δεύτερο κύκλο, εκεί ακριβώς που λήγει η συμβασιακή μας σχέση κι αφού δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε πότε θα έχουμε το επόμενό μας πρότζεκτ, προβήκαμε σε ενημέρωση προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε ο καθένας να προγραμματιστεί για τα επόμενα βήματά του.
Να σε ρωτήσω ευθέως; Είστε απογοητευμένοι ή όχι από τη συνεργασία με τον Alpha;
Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, που μέχρι τώρα είχαμε τους καλύτερους συνεργάτες. Και στον ΑΝΤ1, για τέσσερα χρόνια ήμασταν πάρα πολύ εντάξει στις σχέσεις μας και στο παρόν στάδιο η διεύθυνση του Alpha μας έχει φερθεί και μας συμπεριφέρεται άψογα.
Δεν εγκαταλείπεις, όμως, ένα κανάλι όταν σου συμπεριφέρεται άψογα.
Με τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν παντρευόμαστε, ερωτευόμαστε. Είμαστε εραστές. Δεν μας δεσμεύει η υπόσχεση γάμου. Και πέραν αυτού, δεν είπαμε ποτέ ότι εγκαταλείπουμε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Είπαμε ότι τελειώνει το «Τατουάζ».
Μπορεί να είναι οικονομικοί λόγοι που σταματάτε το «Τατουάζ»;
Καμία συνεργασία δεν χαρακτηρίζεται μόνο με το χρήμα. Σέβομαι το χρήμα, χωρίς αυτό δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Δεν είναι αυτό, όμως, που ταιριάζει στα μυαλά μας. Δεν μετακομίσαμε από τον ΑΝΤ1 στον Alpha για περισσότερα χρήματα. Μετακινηθήκαμε με τα ίδια λεφτά. Όπως στην πρώτη μετακόμισή μας δεν ήταν ο στόχος μας τα χρήματα, ίσως και στην επόμενή μας να μην είναι. Δεν εξαγοραζόμαστε για χάρη του χρήματος. Από κει και πέρα όσα μεγαλύτερα μπάτζετ μπορείς να κερδίσεις, τόσες μεγαλύτερες δουλειές μπορείς να κάνεις. Κι εμείς στοχεύουμε σε μεγάλα πρότζεκ εντός κι εκτός Ελλάδας. Μπορεί να είναι στην αγορά του κινηματογράφου ή του Netflix.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε ναι. Ερμηνείες όπως αυτές του τατουάζ και του Μπρούσκο τις έχει ανάγκη το netflix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψιτ ανώνυμε ,ακόμα σας τσούζει που σας έφτυσε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !