«Ο κύκλος με την Τατιάνα έκλεισε για εμένα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η Λίλα Σταμούλογλου (True Story) αποτελεί κωμικό της νέας γενιάς με επιτυχία στο You Tube και στο διαδίκτυο. Το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon. To σκετς που έκανε και τα κείμενά της στο διαδίκτυο σατιρίζοντας τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο με την ίδια να δέχεται bullying και απειλές όπως δηλώνει. Μιλώντας στην εφημερίδα ΜΠΑΜ και στον Βαγγέλη Καράλη, εξηγεί τους λόγους που δεν συνεργάζεται πλέον με την Τατιάνα Στεφανίδου, μιλάει για τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και εξομολογείται την ζωή της μαζί με τον σύζυγό της και γνωστό ηθοποιό Σίλα Σεραφείμ.
 Τι κάνει σήμερα η Λίλα, που σε πετυχαίνουμε επαγγελματικά;
Εγώ γενικά γράφω, σχεδόν όλα όσα κάνω ξεκινάνε από εκεί. Αυτή τη στιγμή είμαι στο Protagon, ένα site που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, και είμαι ευτυχής που συνυπάρχω με δυνατές πένες. Συνεργάζομαι και με το Plan be, ένα new entry στο χώρο των περιοδικών. Επίσης επανέρχομαι στο youtube. Επανερχόμαστε μάλλον. Ο Σίλας ξεκίνησε το #μπαμπάς στο ComedyLab, νέα εκπομπή, χιουμοριστική. Θα σας τα πει όλα, τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μας αφού αποφασίσαμε ν’ αυξήσουμε τον πληθυσμό της Ελλάδας, πώς την παλεύει με τα πιτσιρίκια, πώς τα πείθει να φάνε φασολάδα, μέχρι και πώς κάνουμε σεξ μετά τα παιδιά… Κι εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω δική μου εκπομπή, ένα εντελώς νέο κόνσεπτ, το beauty comedy.
 Το ευρύ κοινό σε γνώρισε μέσα από την συνεργασία σου με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για εσένα;
Ήταν ένα δύσκολο διάστημα τριών χρόνων, έκανα πολλές θυσίες για να ανταπεξέλθω καθημερινά σ’ αυτό το πρόγραμμα, μιας και έπρεπε να γράφω και να παίζω κάθε μέρα κάτι καινούργιο με βάση την επικαιρότητα, και τα έκανα σχεδόν όλα μόνη μου. Έμαθα όμως μέσα απ’ αυτό, σκληραγωγήθηκα, και τώρα πια λέω, τι πιο δύσκολο μπορεί να μου τύχει , σιγά! Η συνεργασία με την Τατιάνα, όπως έχω πει πολλές φορές, ήταν ανέλπιστα καλή. Μου έδωσε χώρο και ελευθερία έκφρασης, και με στήριξε. Κι αυτή και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί της.
Ο λόγος που δεν σε βλέπουμε στον Σκαϊ με την Τατιάνα; Ήταν δική σου επιλογή ή της παρουσιάστριας;
Έκλεισε ο κύκλος. Εξάλλου η εκπομπή της Τατιάνας τώρα έχει κατά 90% κοινωνικό χαρακτήρα, δεν νομίζω ότι θα ταίριαζε η σάτιρα.
Θεωρείς ότι έπαιξε ρόλο οι αντιδράσεις που υπήρξαν για το σκετς με την Μακεδονία και τα Συλλαλητήρια;
Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Πιθανόν.
Αν σου γινόταν πρόταση από την Τατιάνα θα συμμετείχες ξανά στην εκπομπή της;
Αυτές είναι υποθετικές ερωτήσεις, στις οποίες δεν μπορείς να πεις ούτε ναι ούτε όχι. Εξαρτάται απ’ την πρόταση και τη δεδομένη στιγμή που θα γινόταν.
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε άρθρο σου στο protagon.gr, με τίτλο «Οι ξένοι θα γελάνε μαζί μας για τα Συλλαλητήρια» και γράφεις μέσα ότι τα «Συλλαλητήρια μοιάζουν με το πατρινό καρναβάλι». Γιατί όλο αυτό;
Ήταν ένα σχόλιο για το πρώτο, ή τα πρώτα συλλαλητήρια που έγιναν, όπου υπήρχε έντονο γραφικό-εθνικιστικό στοιχείο μέσα, όπως και μεγάλος φανατισμός. Όχι ότι αυτά έλειψαν στην πορεία, και γραφικούς έβλεπες και ακραίους εθνικιστές και φανατισμό στα συλλαλητήρια, αλλά υπήρχαν και πιο λογικές και ψύχραιμες φωνές, όπως και απόψεις,  και το πράγμα κάπως ισορρόπησε. Εγώ σχολίασα και σχολιάζω αρνητικά το γραφικό του πράγματος, εκείνο που προκύπτει απ’ τον ακραίο εθνικισμό και φανατισμό, τον οποίο απεχθάνομαι.
Θεωρείς γραφικούς όλους όσους διαδήλωσαν για την Μακεδονία;
Φυσικά και όχι, νομίζω απάντησα στην προηγούμενη ερώτηση.
Στις ψύχραιμες φωνές που μπορεί να έχουν θιχτεί με τις θέσεις σου και τις τοποθετήσεις σου, τι απάντηση θα έδινες;
Στις ψύχραιμες φωνές δεν χρειάζεται να δώσω απάντηση, καταλαβαίνουν. Ή έχουμε έναν πολιτισμένο διάλογο όπου λέμε τις θέσεις μας, συμφωνούμε ή διαφωνούμε. Δεν εξαπολύουμε απειλές και ύβρεις ο ένας στον άλλο. Εγώ τότε δέχτηκα ακραίο μπούλινγκ, με χυδαίες βρισιές και απειλές, επειδή σατίρισα ένα εθνικό θέμα φορώντας μια παραδοσιακή στολή. Δεν είναι υπερβολικό; Και στις επιθεωρήσεις λένε σατιρικά κείμενα για την πατρίδα ντυμένοι τσολιάδες.
Πάντα όταν αναφέρεσαι στον σύζυγό σου Σίλα, μιλάς με πολύ σεβασμό και θαυμασμό. Αποτελεί στήριγμα για εσένα;
Αν δεν είναι στήριγμα σου ο άντρας σου νομίζω την έκατσες τη βάρκα. Εννοείται είναι στήριγμα μου ο Σίλας, αντέχει τον πεσιμισμό μου, τα νεύρα μου, τις υστερίες μου, την ατολμία μου, τα στραβά μου γενικά, με επαναφέρει στην πραγματικότητα, με παρακινεί, με ενθαρρύνει, με ανεβάζει όταν πέφτω. Και τον θαυμάζω γιατί είναι μαχητής με μεγάλες αντοχές και πείσμα. Και στα τάρταρα να πέσει, ξανασηκώνεται, λες και είναι βιονικός ένα πράμα. Και φέτος είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν, γιατί η παράστασή του είναι ό, τι καλύτερο έχει κάνει ως τώρα: »Η ιστορία του ελληνικού έθνους, αλλιώς», στο Χυτήριο. Μαθαίνεις την ελληνική ιστορία, γελώντας μέχρι δακρύων. Η τέλεια παιδαγωγική μέθοδος. Τι άλλο να πω για να σας πείσω να πάτε;

ΠηγήΕφημερίδα ΜΠΑΜ, Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !