Μην Ψαρώνεις θα μας λέει ο ΑΝΤ1 από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου!

5
Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι. Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι.
Εκείνη ήταν πάμπλουτη. Εκείνος είναι άνθρωπος του μόχθου. Πώς θα αντέξουν ο ένας τον άλλον; Μην ψαρώνεις. Όλα θα ανατραπούν και τα λεφτά θα πάψουν να έχουν αξία.

Η νέα κωμική σειρά «Μην Ψαρώνεις» με τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 21:45 στον ΑΝΤ1! Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος ενώ το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου.

Αυτή είναι πλούσια. Πολύ πλούσια. Ζει σε μια έπαυλη, με υπηρετικό προσωπικό, σοφέρ και τεράστιο κήπο. Αυτός πάλι όχι. Ζει μια κανονική ζωή, σε ένα κανονικό σπίτι χωρίς να του λείπει τίποτε. Αυτή πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά, αυτός πουλάει ψάρια. Όταν αυτή θα χάσει τα πάντα και αναγκαστεί να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με εκείνον, οι δύο κόσμοι τους θα συγκρουστούν…

Αυτή είναι η Σάντυ Αγραφιώτη (Μαρία Λεκάκη), μία γυναίκα που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της και ζει μέσα στα πλούτη και την πολυτέλεια. Μία ημέρα, όμως, χάνει τα πάντα και η παραμυθένια της ζωή αρχίζει να μοιάζει με εφιάλτη, αφού ο σύζυγός της την εγκαταλείπει και διαφεύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω του μόνο χρέη. Από τη μία στιγμή στην άλλη, η Σάντυ χάνει τα πάντα. Αναγκάζεται να εγκαταλείψει την παλιά της ζωή και μαζί με τις τρεις κόρες της και τη μητέρα της μετακομίζουν σε μία φτωχογειτονιά. Εκεί, η Σάντυ ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο που θα της αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει τα πάντα όταν γύρω της υπάρχει αγάπη.

Αυτός είναι ο Μανώλης Αραποστάθης (Θοδωρής Αθερίδης), ένας άνδρας που ποτέ δεν φοβήθηκε τη ζωή και δεν έπαψε να εργάζεται σκληρά στην ψαραγορά και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των συναδέρφων του. Δεν είναι τυχαίο που στην ψαραγορά τον φωνάζουν «καρχαριομάχο». Από τότε που έχασε τη γυναίκα του δεν ξαναπαντρεύτηκε, αφού προτεραιότητά του είναι μόνο τα παιδιά του. Η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνον.

Η συνάντηση της Σάντυ και του Μανώλη θα είναι επεισοδιακή. Μία λάθος όπισθεν θα αλλάξει τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των παιδιών τους για πάντα. Θα μπορέσουν, άραγε, αυτοί οι δύο κόσμοι να συνυπάρξουν;

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα μας υπενθυμίσει πως ό,τι κι αν συμβεί, η ζωή είναι ωραία. Γι’ αυτό, «Μην Ψαρώνεις».

Τετάρτη16 Ιανουαρίου στις 21:45 στον ΑΝΤ1!

#MinPsarwneis

Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Λεκάκη, Φαίδρα Δρούκα, Μαρία Ιωαννίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Φιόνα Γεωργιάδη, Ειρήνη Ψυχράμη, Δημήτρης Αριανούτσος, Θανάσης Ζερίτης
Ελεάνα Καυκαλά, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Σίντος, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Στο ρόλο του Διονύση Αγραφιώτη ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Άγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής: PEDION PRODUCTIONS

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα είναι και αυτο 2 φορές την εβδομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τσεκαρισμένο αυτό για την ημερομηνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Aνωνυμε 1.30, ειναι η επισημη ανακοινωση του σταθμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βιαζεται πολυ ο αντ1 να βγαλει τη σειρα, αρα δεν θα εχει πολυ χρονο να διαφημισει την σειρα. Ειναι χαρακτηριστικο πως εχουμε δει μονο ενα trailer μονο με το πρωταγωνιστικο διδυμο και καμια αλλη σκηνη απο τα επεισοδια, αφου εχουν γυριστει ελαχιστα. Γι αυτο το λογο η σειρα θα ξεκινησει λογικα με ενα επεισοδιο την εβδομαδα αρχικα και μετα απο λιγες εβδομαδες (εφοσον τα νουμερα ειναι ικανοποιητικα και υπαρχει και αποθεμα επεισοδιων) θα συνεχισει με δυο επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θελω να μιλήσω πριν δω την σειρά αλλα αν είχε αναλάβει το σενάριο ο Πάνος Αμαραντίδης θα την απογείωνε την σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !