ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λαζόπουλος στο OPEN. Επανέρχεται με ....

Και μπορεί κανένας να μην το έχει πάρει είδηση (εκτός από εμάς που σας το γράφουμε σήμερα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πρώτοι) αλλά ο Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται δυναμικά στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM ,ο ηθοποιός-παρουσιαστής μπαίνει δυναμικά τη φετινή χρονιά αφού συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Επανέρχεται, λοιπόν, ο Λαζόπουλος ,ωστόσο,  επανέρχεται και μια ακόμη εκπομπή που χάρισε  γέλιο αλλά και σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης. Φυσικά μιλάω για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, που ο παρουσιαστής και το OPEN συμφώνησαν να το βγάλουν ξανά στις οθόνες μας.

Η πρεμιέρα του θα γίνει τον Φλεβάρη (μαζί με το X FACTOR ) και θα παίζει κάθε Τρίτη στις 21:00, όπως μας είχε συνηθίσει.

*Σε περίπτωση αναδημοσίευσης ή περιληπτικής αναδημοσίευσης, παρακαλούμε ΑΥΣΤΗΡΑ έστω και σε απλή αναφορά του TVNEA.COM.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Αντ1 έχασε ένα ακόμη δυνατό χαρτί αφού σκόπευε μετά την αποχώρηση του Κανάκη να βάλει τον Λαζοπουλο με το Αλ τσαντίρι νιουζ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Aλ τσαντιρι" στην εποχη που ειμαστε,που όλοι γνωριζουν τι εστι "Αλ τσαντιρι" και πόσο αντικειμενικό ειναι....και μάλιστα στο open.....Κάτι άλλο περα απο αυτο δεν μπορει να σκεφτει ο Λαζοπουλος;....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά την Βόμβα με τον Μουτσινά έχουμε και του Λαζόπουλου τώρα...
Ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει με τον Λαζόπουλο και το Όπεν.

Ο χρήστης natasa είπε…
ΕΜΕΤΙΚΟΣ,,,,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ