Αποκαλυπτικό: Το νέο κανάλι και η μοιρασιά στο πάνελ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10

Έχει γίνει γνωστό από χθες πως από σήμερα και για τουλάχιστον δύο Σαββατοκύριακα στη θέση των "Αποκαλυπτικών" θα μπει η εκπομπή, "Παιδιά από Σπίτι" ,με τους Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ελίνα Κέφη και Γιώργο Παράσχο. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, από το πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη στην εκπομπή αύριο θα βρεθούν εκτάκτως η Νάνσυ Νικολαΐδου και η Έλενα Πολυκάρπου.

Ακόμη, κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι πως ο Μένιος Φουρθιώτης παίρνει μεταγραφή για το "Νέο Έψιλον" με την εκπομπή του. Μάλιστα, ο ίδιος ενημέρωσε τους συντελεστές της εκπομπής πριν λίγο για αυτή την εξέλιξη, λέγοντας μάλιστα πως θα βγαίνει από το ίδιο υπερπαραγωγή-σκηνικό, κάτι που βέβαια το "Open" υποστηρίζει πως δεν γίνεται.

Κάποιοι συνεργάτες θα τον ακολουθήσουν στο νέο του βήμα, ενώ κάποιοι άλλοι θα απορροφηθούν από άλλα project του Open. Το ενδιαφέρον στοιχείο που διαβάζετε πρώτοι στο tvnea.com είναι πως τα "Αποκαλυπτικά" θα κάνουν πρεμιέρα από τη νέα συχνότητα το επόμενο κιόλας Σαββατοκύριακο.

Δείτε την υπόλοιπη στήλη "Mediatown" πατώντας (εδώ)

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μιας και μιλάμε για το Νέο Έψιλον, γράφω αυτό το μήνυμα για να ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι του αντίστοιχου Έψιλον στην Πελοπόννησο (a. NET), του οποίου ο οδηγός προγράμματος είναι ο ίδιος με το Νέο Έψιλον στην Αθήνα, αλλά τα προγράμματα που δείχνει (όταν δε συμπίπτουν οι εκπομπές), είναι άσχετα με αυτά που αναγράφει ο οδηγός προγράμματος του a.NET...

    Αν κάποιος δηλαδή θέλει να δει τι έχει η Αθήνα, ας δει τον οδηγό προγράμματος της Πελοποννήσου!!! Χα, χα, χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κάνουν του Βρυώνη θα είναι τοπικό έτσι; Δε θα αντέξω ξανά τον Μένιο σε πανελλαδική εμβέλεια.Για τα περιφερειακά μια χαρά είναι(λέμε τώρα).
    Το Open στη θέση του πρέπει να βάλει μια εκπομπή ίδιου τύπου,αλλά χωρίς όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν την εκπομπή του Μένιου περίγελο:όχι τηλεπωλησεις,όχι οργανωμένες επιθέσεις(έβρισκαν ένα πρόσωπο και το τσάκιζαν),όχι ψέματα,όχι θεατρινισμοι και εκμετάλλευση των κοινωνικών θεμάτων!!!!!
    Είναι μια ζώνη που καλώς ή κακώς έχει κπ κοινό στο Open και θα ήταν άστοχο να την αφήσουν στη μοίρα της (ή στα παιδιά από σπίτι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοπικό σε όλες τις περιφέρειες με επιλεγμένες εκπομπές προβολής. Το ότι δεν προσέχουν όμως τον οδηγό προγράμματος όπως το αντίστοιχο a.NET της πελοποννήσου, δείχνουν και τον αντίστοιχο σεβασμό τους προς τον τηλεθεατή...

    Κατά τα άλλα θέλουν έστω και εμμέσως πανελλαδική εκπομπή οι κύριοι του Νέου Έψιλον...

    Το οποίο παρεπιπτόντως ονομάζεται ΑΕ στη digea... Άλλα ντ' άλλων... Ό,τι να' ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια μεταγραφή. Τον έδιωξαν κλοτσηδόν από το open. Μεταγραφή είναι όταν αποφασίσεις να φύγεις από κάπου και πας αλλού. Ούτε ο Κούγιας δεν μπόρεσε να τον σώσει. Κατέληξε σε τοπικό κανάλι. Είδα το πρόγραμμα αυτού του new tv. Μπούρδα πρόγραμμα με τρίτης κατηγορίας παρουσιαστές από άλλα τοπικά κανάλια. Ο Μένιος έλειπε από αυτό, πάει κι αυτός. Από τα τοπικά κανάλια, μόνο το action 24 έχει αξιοπρεπές πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο διαδίκτυο υπάρχει Live το κανάλι a.NET της Πελοποννήσου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλος ειλικρινά μου συλλυπητήρια στους τεχνικούς και γενικά σε όλους τους εργαζόμενους του Ε για την συμφορά που τους βρήκε με την καινούργια......ας γελάσω....μεταγραφή. Όσο για τους δικηγόρους του μενιου τι να πω.....τσουλήθρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν τω μεταξύ...το κανάλι του Βρυώνη δεν πήρε άδεια Πανελλαδικής εμβέλειας λόγω των καταγγελιών που έγιναν εκ μέρους του Μένιου, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το a.NET Πελοποννήσου δεν έχει καν διαδικτυακή παρουσία. Πρόκειται για το πρώην κανάλι ΝΕΤ της Καλαμάτας, που μέχρι πρότεινος έπαιζε, με 24ωρη ταυτόχρονη μετάδοση, το SMILE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά τι γίνεται με OPEN και EPSILON; Πού είναι ζωντανή η Φωτεινή Γεωργαντά; Στο OPEN με την Τζωρτζέλλα που μέχρι χθες είχε εκπομπή στο Νέο EPSILON ή στο Νέο EPSILON όπου η Φωτεινή Γεωργαντά παρουσιάζει νέα εκπομπή τα Σαββατοκύριακα;

    Η ώρα είνσι 14:51 και βλέπουμε τη Φωτεινή "ζωντανά" και στα δύο κανάλια... Θα μας τρελάνουν όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:34 μμ Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !