MEDIATOWN (UPDATE): Αποκλ:Ο Μένιος επιστρέφει,Η αποτυχία του Open,το φάουλ της Ελεονώρας, χαμόγελα στο Μαρούσι, κρίμα Τόνι, μεταγραφή στο Open,πάγωμα στον ΑΝΤ1, σκέψεις στον ALPHA, Χρηστίδου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
20
     
Εδώ είμαστε και αυτή την εβδομάδα με πολλά αποκλειστικά, ξανά την Παρασκευή (θα δούμε σε ποια μέρα θα κατασταλάξουμε). Σημασία έχει πως και σήμερα το "Mediatown" έχει πολύ πλούσιο και ενδιαφέρον υλικό. Για πάμε...




UPDATE-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ

Έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ώρες πως από αύριο και για τουλάχιστον δύο Σαββατοκύριακα στη θέση των "Αποκαλυπτικών" θα μπει η εκπομπή, "Παιδιά από Σπίτι" ,με τους Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ελίνα Κέφη και Γιώργο Παράσχο. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, από το πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη στην εκπομπή αύριο θα βρεθούν εκτάκτως η Νάνσυ Νικολαΐδου και η Έλενα Πολυκάρπου. 

Ακόμη, κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι πως ο Μένιος Φουρθιώτης παίρνει μεταγραφή για το "Νέο Έψιλον" με την εκπομπή του. Μάλιστα, ο ίδιος ενημέρωσε τους συντελεστές της εκπομπής πριν λίγο για αυτή την εξέλιξη, λέγοντας μάλιστα πως θα βγαίνει από το ίδιο υπερπαραγωγή-σκηνικό, κάτι που βέβαια το "Open" υποστηρίζει πως δεν γίνεται.

Κάποιοι συνεργάτες θα τον ακολουθήσουν στο νέο του βήμα, ενώ κάποιοι άλλοι θα απορροφηθούν από άλλα project του Open. Το ενδιαφέρον στοιχείο που διαβάζετε πρώτοι στο tvnea.com είναι πως τα "Αποκαλυπτικά" θα κάνουν πρεμιέρα από τη νέα συχνότητα το επόμενο κιόλας Σαββατοκύριακο. 




     


Οι πρώτες εντυπώσεις

"Έλα χαμoγέλα" μας λέει η Σίσσυ Χρηστίδου τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, μέσα από τη συχνότητα του "Open". Η παρουσιάστρια είναι αρκετά πιο άνετη και ελκυστική τηλεοπτικά από τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, πρέπει να αποβάλει την ανασφάλεια που έχει στο κομμάτι της παρουσίασης και να πιστέψει περισσότερο στις δυνατότητές  της κάνοντας ένα βήμα μπροστά, γιατί "καπελώνεται" έντονα από τη φλυαρία του Παύλου Σταματόπουλου που συχνά χάνει το όριο και  ξεχνάει τον ρόλο που του έχει δοθεί.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για μια ακόμη χρόνια παραμένει αδιάφορος ,με άκυρες τοποθετήσεις οι οποίες αποτελούν σημείο σχολιασμού από την ομάδα- που δεν αφήνει τίποτα να "πέσει'' κάτω.

Συμπαθητική η πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Βουλγαράκη  που θέλει χρόνο και χώρο για να δείξει τη δυναμική της  , αλλά τη διάφορα την κάνει  το έξυπνο σχόλιο της Μαίρης Αργυριάδου-που θα πρέπει να της δώσουν περισσότερο χώρο. Η θεματολογία χρήζει βελτίωσης  και πρέπει να δουλευτεί περισσότερο με βάση την παραγωγή νέας πληροφορίας ,ώστε να μην καταναλώνονται σε θέματα που έχουν πολυσχολιαστεί από όλες τις εκπομπές την εβδομάδα που πέρασε και οδηγούν τον τηλεθεατή σε  ζάπινγκ .Στα αρνητικά της παραγωγής είναι το πλατό ,που είναι μέτριας αισθητικής, θυμίζοντας έντονα την ...αισθητική του Έψιλον.



               Απογοήτευση

Το "Κουζίνα για δύο"  είναι η αντιγραφή του επιτυχημένου ‘’Κάτι Ψήνεται’’, με αποτυχημένες   κινήσεις ανανέωσης.  Η επιλογή όλων σχεδόν των ζευγαριών δεν εμφανίζει  κάποιο ενδιαφέρον και δεν υπάρχει καθόλου χημεία μεταξύ τους . Δίνεται η αίσθηση ότι βρέθηκαν τυχαία σε μία κουζίνα και σίγουρα ευθύνη σε αυτό έχει η παραγωγή που δεν επέλεξε "δυνατά" ζευγάρια με χιούμορ.

Η επιτυχία σε τέτοιου  είδους concept  βασίζεται στο έξυπνο σχόλιο του παρουσιαστή και συγκεκριμένα στο σπικάζ. Σε αυτή την περίπτωση, η Αθηναΐς Νέγκα δεν κάνει καν σπικάζ αλλά μια mini παρουσίαση των παικτών που είναι  κάτω του μετρίου. Το κείμενο είναι  αδιάφορο με το σχόλιο να απουσιάζει σε όλο το επεισόδιο. Η σύγκριση με τους Χατζηπαύλου-Χαρισόπουλο είναι εμφανής.

         
   Φάουλ της Ελεονώρας...

Η νέα βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έχει αισθητική, αλλά θα πρέπει να μην πέφτει συνεχώς σε λάθη. Το πρώτο ήταν το ότι κάλεσε χωρίς κανέναν λόγο την κοπέλα από το "Next top model" με τις πλαστικές ,και πως ο αντίλογος της παρουσιάστριας ήταν ανύπαρκτος.

Το δεύτερο και πιο ισχυρό ήταν ο χειρισμός της στο θέμα του βιγκανισμού, καλώντας τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά και την ακτιβίστρια Μαρία Αστραδένη Σκούρτα. Η παρουσιάστρια ουσιαστικά έπεσε στην παγίδα να προσπαθήσει να εκθέσει τις δικές της απόψεις μέσα από τα λόγια άλλων, αφού δεν ρώτησε τα βασικά εκείνα ερωτήματα που θα έπρεπε να τεθούν. Αυτό δεν ήταν συνέντευξη και τα social media αντέδρασαν άμεσα και μαζικά σε αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Δεν θα ήταν σωστό στον ίδιο πάνελ να βρίσκεται και κάποιος που έχει αντίθετη άποψη; Δεν θα έπρεπε η Ελεονώρα να παρέμβει σε φράσεις του τύπου "Τρώμε ζώα", που είχαν ξεκάθαρη προπαγανδιστική χροιά; Αλήθεια ,γιατί για ακόμη μία φορά η τηλεόραση έγινε το μέσο που μπορεί κάποιος να μην απασχολεί καθόλου το κοινό ως ηθοποιός, αλλά να έχει αποκτήσει δημοσιότητα μέσω του "εναλλακτικού" τρόπου ζωής; Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται...



                   Τα χαμόγελα στον ΑΝΤ1 και οι τρεις στόχοι...

Τις τελευταίες μέρες γίνεται ιδιαίτερος λόγος για το ποιος είναι εκείνος ο σταθμός που έχει απορροφήσει τους περισσότερους τηλεθεατές του Mega. Είναι ξεκάθαρο πως από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 6.30 το απόγευμα, ο ΑΝΤ1 είναι αυτός που έχει δει μεγάλη άνοδο στην τηλεθέασή του. Η συγκεκριμένη πορεία έχει προκαλέσει κάποια χαμόγελα στα στελέχη του σταθμού, τα οποία αυτή τη στιγμή περιμένουν με αγωνία τρία πράγματα. Πρώτον, πώς θα σταθεροποιηθούν τα νούμερα του "Nomads" μετά την προσθήκη των "Εισβολέων", δεύτερον, το πώς θα σταθεί το "Κάτι ψήνεται" στην απογευματινή ζώνη (υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού μου εμπιστεύθηκε πως ο στόχος είναι το 18%) ,και τρίτον, τα νούμερα του Αρναούτογλου, που θέλουν διακαώς να κερδίσει το "Μετά τα μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη. 


Τόνι, κρίμα...

Απεύθυνση σε Τόνι Σφήνο: Δεν μπορώ να βλέπω στην τηλεόραση ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι δεν βλέπουν τηλεόραση και πως δεν τους αρέσει τίποτα σε αυτήν. Δεν γίνεται να υπηρετείς ένα Μέσο και να το απαξιώνεις. Είναι θεμιτό να μην είναι όλα της αισθητικής σου, αλλά η δήλωση που έκανες πριν λίγες μέρες δεν τιμά έναν παρουσιαστή.

Ας παραχωρήσει, λοιπόν, ο πραγματικά ταλαντούχος σόουμαν τη θέση του σε κάποιον που λατρεύει το  εν λόγω Μέσο. 

Υ.Γ.: Πώς σνομπάρεις μια αισθητική, όταν η εκπομπή σου υπηρετεί ακριβώς αυτή;



                Σκούρα τα πράγματα για την Τσολάκη! 

Δύσκολες μέρες περνάει η Ελένη Τσολάκη στον ALPHA με τα νούμερα τηλεθέασης να προκαλούν σεισμό. Πάμε στην πρώτη είδηση: Ακούγεται έντονα πως ήδη κάποια στελέχη του καναλιού έχουν αρχίσει ανεπίσημα να σχεδιάζουν νέο project για να αντικαταστήσει το "Τι λέει;". Έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με κάποια πρόσωπα... 

Ο λόγος που ο πανικός δεν έχει φτάσει στο κόκκινο είναι ότι το υπόλοιπο πρόγραμμα του ALPHA έχει δυναμική, κυρίως από τις 7 το απόγευμα ως τα ξημερώματα. 

Στο "Open" ανοίγουν σαμπάνιες με τον Μουτσινά, με τον ίδιο να διαψεύδει εμπράκτως όσους υποστήριζαν ότι μετά από τόσα κοψίματα θα έπρεπε να βρίσκονται σπίτι τους. Μπράβο του, λοιπόν, παρά το γεγονός πως πρόσφατα άκουσε το όνομα του site μας και...αποχώρησε επιτόπου λέγοντας ένα ξερό "Καληνύχτα".



Δεύτερη είδηση! 

Ο Τζόναθαν Πρόκτερ, managing director του Οµίλου ΑΝΤ1, θέλει διακαώς την επιστροφή της Άλκηστης Μαραγκουδάκη στον ΑΝΤ1, και ο Θοδωρής Κυριακού έχει ήδη εγκρίνει αυτή την επιλογή. Είπαμε και την προηγούμενη φορά πως ο Τζώρτζης Ποφάντης μένει στο κανάλι, όσο η Μαραγκουδάκη εξακολουθεί να βρίσκεται στο "Open". Βέβαια, δεν αποκλείεται να έχουμε την αποχώρησή του από το κανάλι πολύ πριν από όσο νομίζουν οι περισσότεροι...



Τρίτη είδηση!

Άμα φύγει η Μαραγκουδάκη από το "Open", έχει ήδη στρωθεί το χαλί,όπως λένε οι πληροφορίες μου, για τη μεταγραφή της...Έλενας Κατραβά, της πρώην συμβούλου ψυχαγωγικού προγράμματος του MEGA.



Τέταρτη είδηση! Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο ΑΝΤ1 σκέφτεται πολύ σοβαρά να εντάξει στο πρόγραμμά του από το Β μισό το ριάλιτι, "Fear Factor". Φαίνεται όμως πως τα σχέδια αυτά για την ώρα παγώνουν, κι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ μας την προηγούμενη εβδομάδα που ήθελε το κανάλι του Αμαρουσίου να απομακρύνεται από τα ριάλιτι και να επενδύει σε σόου και μυθοπλασία...


Αυτά και για σήμερα! Εύχομαι να περάσατε καλά διαβάζοντας αυτή τη στήλη. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά...

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με όλο το σεβασμό, δεν είναι νωρίς να μιλάμε για αποτυχία του Open; Νέο κανάλι είναι. Μην είστε τόσο αυστηροί και απόλυτοι. Χρειάζεται χρόνος. Καλό Σ/Κ να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεος με την Μαραγκουδακη πιο παλαιακες ιδεες πεθαίνεις
    και ο Καλημερης παντως δε πρόκειται να μακροημερευσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι παιδιά ξέρω θέλετε να έχετε έναν αβανταδόρικο τίτλο αλλά όχι και αποτυχία...
    Πχ εχθές είχε μέσο όρο 6,6 για δύο εβδομάδες ζωης του καναλιού δεν είναι αποτυχία ειδικά όταν όλοι οι άλλοι είναι μέσο όρα στο 15% με στρωμένο πρόγραμμα ετών!

    ΣΚΑΪ 18,2 | ALPHA 16,8 | ANTENNA 14,9 |STAR 13,6 | OPEN 6,6 | ΜΑΚ TV 2,4 |ΕΡΤ 1 2,8
    Σύνολο 75,3 - 100% λείπει ένα 24,7 νούμερο που κανεις δεν πιάνει καθημερινά αυτό είναι αποτυχία...για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ νωρίς για το Open. Εδώ ο ΑΝΤ1 τόσα χρόνια και τα τρία τελευταία δυσκολεύεται να ορθοποδήσει. Όσο για την επιστροφή της Μαραγκουδακη ένα έχω να πω. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε παιδιά τι λέτε; Η αποτυχία δεν είναι για το open αλλά για την εκπομπή της Νέγκα. Διαβάστε το κείμενο πριν κραξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι μόνο η Κατραβά μας έλειπε τώρα! Θα πάει η Μαραγκουδάκη στον ANT1 θα αποτύχει και θα επιστρέψει ο Λάτσιος. Φαύλος κύκλος πάντα στο τέλος καταλήγουν στον Λάτσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλά καθημερινά μπαίνω στο site γιατί όντως κάνετε πολύ καλή δουλειά.
    Απλα βλέπω μια βιασύνη στο ότι είναι αποτυχία ενα κανάλι 2 εβδομάδων.
    Μην ξεχνάμε ότι η τηλεθέαση όπως είναι αυτή την στιγμή δεν μπορεί νας μας πεί αν κάτι είναι επιτυχία η όχι.
    Για παράδειγμα η εκμπομπή του Μουτσινά που μου αρέσει κιόλας, κάνει 10%. Πόσο είναι το 10% το μεσσημέρι; 200,000 άτομα; Για δείτε λίγο στο youtube τα video της εκμπομπής που μπαίνουν καθημερινά... έχουν 400,000 και βάλε προβολές.Οπότε ας μην κοιτάμε τοσο πολύ τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, έχεις δίκιο, δεν το κατάλαβα έτσι όπως το έγραψες στον τίτλο αλλά εγώ προσωπικά δεν έκραξα. Την γνώμη μου έγραψα χωρίς κακεντρέχεια και εμπάθεια καθώς σας εκτιμώ πολύ εσάς εδώ μέσα που έχετε τις πολύ καλές σας στήλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το OPEN μπορει να ειναι νεο καναλι, αλλα οχι εντελως νεο.
    το λεω γιατι ΥΠΗΡΧΕ στο κουμπι των τηλεκοντρολ για ενα κοινο περιπου 6% εδω και χρονια το EPSILON απο το οποιο ξεπηδησε το OPEN. Οποτε, κατα μια εννοια, το OPEN ξεκινησε απο αυτη την αφετηρια-μαγιά και θα επρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ανεβασει ελαφρως τα νουμερα του και οχι να τα κατεβασει, οντας πιο ποιοτικο και ακριβο σαν προγραμμα.
    Αν ηταν ενα εντελως νεο καναλι, που θα ηθελε ο τηλεθεατης να συντονισει ενα καινουργιο προγραμμμα και να προσθεσει ενα ακομη "κουμπι" στο τηλεκοντρολ του θα λεγαμε οτι 6% ειναι καλη αρχη, αλλα για ενα καναλι που ειχε το 6% ως προυπαρχον, μονο επιτυχια δεν λες τα νουμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το "ο ΑΝΤ1 αλλάζει τα σχέδια του" θα μπορούσε να είναι αυτοτελής στήλη 😂😂😂
    Κάθε μέρα κάτι αποφασίζουν και κάτι ξε-αποφασιζουν.
    Για το κείμενο δεν έχω να πω πολλά.Το διάβασα κι ήθελα κι άλλο.Ειδικα τα σχόλια για τον Τόνυ κ τη Μελέτη ήταν to the point!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιτέλους, μια κριτική στην εκπομπή 'κάτι σαν συνέντευξη' της Μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο λατρεμένιος σας θα πήγαινε στο νέο μπακάλικο του Βρυώνη, σιγά το αποκλειστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά οι φελλοί πάντα επιπλέουν. Και νόμιζα ότι γλυτώσαμε από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8:06 μ.μ.
    To Νέο Ε είναι περιφερικό κανάλι. Καμιά σχέση με αυτό που ήταν το παλιό. Οπότε μη χολοσκάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατραβα έχει κλείσει στον Μαρινακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -Το Όπεν είπαμε 100 φορρές ότι με προχειρότητες ξεκίνησε και με πολλά λάθη στον προγραμματισμό.
    -Η Τζορτζέλα λείπει από την εκπομπή της Καινούργιου και δεν μου αρέσει για κεντρικιά.
    -Εκπομπές που είναι απομιμήσεις με άλλο τίτλο δεν τραβάνε.
    -Η Νέγκα είναι πολύ καλή σε που κάνει φέτος όμως το κάστινγκ είναι χάλια μαύρα και όσο για την εκπομπή είναι ίδια με το κάτι ψήνετε απλά είναι εις διπλούν στην Κουζίνα και γι'αυτό έχει αυτόν τον τίτλο.
    -Ο Άλφα εκεί με την Τσολάκη έπεσε σε σφάλμα (φταίει μάλλον το πάνελ,ο προγραμματισμός,τα θέματα η κάτι άλλο και δεν τραβάει).Το καλύτερο θα ήταν αν έβαζε ξένες κωμωδίες,η σειρά με τρελό γέλιο (πήξαμε με τις εκπομπές).
    -Ο Μένιος τι τυχερό παιδί είναι..Φτου σκόρδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΑ 1:45 μ.μ. ωραία τα λες,όμως εκείνο το 24,7% που λείπει είναι σε τοπικά και περιφερειακά κανάλια (έχουμε και πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια) η σε NOVA,COSMOTE,VODAFONE & WIND πλέον.
    Τυχαίνει εγώ να λείπω αρκετές φορές από τα μεγάλα κανάλια και να βλέπω όχι μόνο πλατφόρμες NOVA,COSMOTE που έχω και τις δύο,βλέπω τα τοπικά τα περιφερειακά κανάλια όπως και την ΕΡΤ3.
    Το 24,7 Είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό και αυτό έχει σκοτώσει τα κανάλια.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτι δεν κατάλαβα καλά. Το Open γιατί έχει Θέμα με το πλατό του Φουρθιωτη; Αφού τα στούντιο ανήκουν πλέον στον Βρυώνη και στο Νεο Epsilon. Του Open οι εκπομπές δεν βγαίνουν απο τα παλιά στούντιο του Mega; Έχω μπερδευτει! Κρίμα πάντως που ο Βρυώνης τον θέλει ακόμα στο κανάλι. Αυτός όμως δεν είναι Σαββίδης και περιμένει πολύ χρήμα απο τον Ανηψιό και απο την προώθηση προϊόντων. Τουλάχιστον είναι περιφερειακό αν και εκπέμπει σε πόλεις με μεγάλο πληθυσμό. Πχ Αθήνα, Εύβοια, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να μη ξεχνάμε πως όταν μεταβιβάστηκε το έψιλον στο Σαββιδη ο Φπυρθιωτης κατηγόρησε τον ευεργέτη του Βρυωνη Ότι ταχα του χρωστά λεφτά και μάλιστα όταν αιτήθηκε άδεια πανελλαδικής ο βρυωνης ο Φουρθιωτης έστειλε επιστολή προς το Εσρ για να μην πάρει άδεια ο Βρυωνης Όλα αύτα τα έκανε εναντίον του ευεργέτη του μόλις πίστεψε Ότι δεν τον έχει ανάγκη Τελικά όμως τον έχει ξανά ανάγκη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Neo epsilon και χαζομάρες. Μας δουλεύετε δεν μπορεί.
    Ένα περιφερειακό καναλάκι της πλάκας στη συχνότητα του extra που από το απόγευμα και μετά δεν έχει πρόγραμμα αλλά τηλεπωλήσεις της εταιρείας του Βρυώνη.
    Όσο αξία έχει η εκπομπή του Πετρίδη στο χαι tv άλλη τόση αξία θα έχει η "μεταγραφή" αυτή.
    Αρκετά ασχοληθήκαμε με τηλεπρόσωπα τύπου φουρθιώτη, κατέληξαν από εκεί που ξεκίνησαν και έπρεπε να παραμείνουν.
    Στα περίχωρα του Περιστερίου να κάνουν εκπομπές χαμηλής αισθητικής και να πουλάνε τη πραμάτεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !