Σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 η Ντορέττα!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

H Ντορέττα Παπαδημητρίου φαίνεται πως κάνει comeback! Και πιο συγκεκριμένα; Κάνει τηλεοπτικό comeback!

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από το μαγικό κόσμο της tvίτσας μας, όμως, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως η τηλεόραση έχει πάψει να την αφορά. Τουναντίον…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες του tlife.gr και της Νάνσυς Νικολαίδου, η Ντορέττα βρίσκεται για ακόμα μία φορά πριν το σκαλί της τηλεοπτικής εισόδου.

Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής, που σχεδιάζουν να βγάλουν στον αέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή, «ξεπαγώνοντας» έτσι ουσιαστικά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, η οποία έχει κατεβάσει ρολά στη μετά «Σου-Κου» και Μαρίας Μπεκατώρου εποχή.

Ακόμα βέβαια τίποτα δεν έχει «κλειδώσει», όμως, όντως οι συζητήσεις της Ντορέττας με τους Αντεννικούς έχουν προχωρήσει κι έχουν πάει πολύ καλά.

Υ.Γ Την ίδια περίοδο γίνονται συζητήσεις και με τη Δούκισσα Νομικού για την ίδια ζώνη.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θέλω πολύ να δω την επιστροφή της Ντορεττας γιατι πιστεύω ότι αξίζει να είναι στην τηλεόραση όμως δεν είμαι σίγουρος ότι κατά πόσο η ενεργοποίηση της πρωινης ζωνης του σκ με ψυχαγωγίκο περιεχόμενο θα έχει απήχηση απέναντι από έναν ισοπεδωτικο Μάνεση και ένα δυναμικό ενημέρωτικο πρωινό στον Σκάι. Ενδεικτικο είναι ότι το μοναδικό ψυχαγωγίκο πρωινο, δηλαδή το Έλα Χαμόγελα φέρνει νούμερα αλλά όχι πολύ υψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μια σωστή ομαδα (όχι δύο άτομα όπως στον ΣΚΑΪ) και με καλή θεματολογία η εκπομπή μπορεί να πάει καλά.Δε μιλάμε φυσικά για 18αρια,αλλά ένα αξιοπρεπές 14% μπορεί να το φέρει.Ας μην ξεχναμε άλλωστε ότι ΣΚΑΪ και Alpha έχουν ενημέρωση.Οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα διαφημισουν και στο προϊόντα που δεν μπορούν να διαφημιστουν σε ενημερωτική εκπομπή,οπότε υπάρχει χώρος!
    Ενδιαφέρον θα ήταν ο ΑΝΤ1 να ανοίγει όλη την πρωινή ζώνη του ΣουΚου,από τις 6-12 (δεδομένου ότι υπάρχει και το "υγεία πάνω από όλα" στις 12 που δεν πρέπει να σταματήσει ούτε να γίνει απλώς μια στήλη σε άλλη εκπομπή)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Αντ1 αν τον έκοβε όλο το Σ/Κ ανοιγμένο θα το είχε.
    Βάλε Ντορέτα με καλή ομάδα δίπλα της,βάλε Δούκισσα μετά το μεσημέρι σε ένα τηλεπαιχνίδι ας πούμε,Βάλε Μπάγια το πρωί στην Ενημέρωση,Βάλε Γεωργαντά το απόγευμα,μία Συνατσάκη και πάει λέγοντας.Όλοι έχουν ανοιχτά (Εκτός του Σταρ που το κανάλι καθιέρωσε παιδική ζώνη ετών τώρα) και μόνο ο Αντ1 όλο είπα ξείπα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ντορετα ηταν εξαιρετικη στο καθημερινο του σκαι γιατί ειχε μια γλώσσα και έναν τονο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ η εκπομπή. Αν στον αντέννα βγαλουν ενα ακόμα πρωινό του σωρου με την γνωστη φορμα και γκαου επιπεδου υφος και διαθεση δεν χρειάζονται την ντορέτα, υπαρχουν και φτηνότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν μπορω να καταλαβω τον αντεννα. εδω και πολλα χρονια εχει κριση ταυτοτητας. κανει ακραιες κινησεις. βγαζει προγραμματα ασυνηθιστα και πανω που πας να τα καταλαβεις επειδη δεν τσουλανε απο τηλεθεαση βγαζει προγραμματα προβλεψιμα που εχουν ολα τα καναλια και μπερδευεσαι. Τελικα αυτος ο αντεννα τι καναλι ειναι; ειναι edgy; οικογενειακο; γυναικειο; πατρις θρησκεια; φιλελευθερο; ειλικρινα ειναι ενας αχταρμας απο διαφορετικα πραγματα που δινει την αισθηση οτι η ηγεσια δεν ξερει τι της γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !