Αυτό είναι το νέο απόκτημα του EPSILON! - Έρχεται το Φθινόπωρο στο σταθμό...

1

Πόσοι παίκτες μπορούν να χωρέσουν σε ένα στούντιο και να πάρουν μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι; Η απάντηση για το συγκεκριμένο πρωτότυπο τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι... όλοι οι τηλεθεατές!

Η πρωτοτυπία του όμως δεν είναι μόνο στον αριθμό των συμμετεχόντων αλλά και στο ότι βασικό ρόλο δεν έχει μόνο ποιος θα απαντήσει αλλά ποιος θα κάνει την ερώτηση. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το συγκεκριμένο concept είναι ό,τι πιο μοντέρνο υπάρχει στο είδος του φέρνοντας τα πάνω κάτω σε ό,τι γνωρίζαμε για τα τηλεπαιχνίδια καταφέρνοντας με το ανατρεπτικό τρόπο παιχνιδιού να κερδίζει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα προβάλλεται. Άλλωστε οι τηλεθεατές γίνονται βασικοί… πρωταγωνιστές ενώ μπορεί να είναι είτε στον καναπέ του σπιτιού τους, είτε ακόμα και στο… λεωφορείο!

Ο λόγος για το τηλεπαιχνίδι «Who’s asking» και που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, είναι από τα καινούργια δυνατά «όπλα» του EPSILON ,αφού σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις στις χώρες που προβάλλεται. Η πρωτοτυπία του, όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τον τίτλο, είναι ότι δεν έχει σημασία μόνο ποιοι απαντούν στις ερωτήσεις, αλλά ποιοι τις κάνουν και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους τηλεθεατές που παρακολουθώντας το παιχνίδι αναλαμβάνουν να… δυσκολέψουν τους διαγωνιζόμενους που βρίσκονται στο πλατό κάνοντας ό,τι ερωτήσεις θέλουν.


Στο πλατό βρίσκονται δύο ομάδες και η δυσκολία είναι ότι πρέπει να επιλέξουν ποιος θα τους κάνει τις ερωτήσεις από τους τηλεθεατές που συμμετέχουν διαδραστικά σε αυτό, ενώ στο δεύτερο γύρο επιλέγουν ποιοι από τους τηλεθεατές θα ρωτήσουν τους αντιπάλους τους. Στον τρίτο γύρο οι φιναλίστ έχουν να αντιμετωπίσουν τις ερωτήσεις από μία «πυραμίδα» γνωστών προσώπων, celebrities, προσπαθώντας να φτάσουν στην κορυφή και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Έτσι λοιπόν το πρωτότυπο αυτό τηλεπαιχνίδι, το «Who’s asking», είναι το καινούργιο απόκτημα του EPSILON για την επόμενη σεζόν και δικαιολογημένα αναμένεται να κερδίζει τους τηλεθεατές και στη χώρα μας προσκαλώντας τους όχι μόνο να το παρακολουθήσουν καθημερινά αλλά και… προκαλώντας τους να βρουν έξυπνες και πρωτότυπες ερωτήσεις…!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !