Στενεύουν και άλλο τα περιθώρια για το MEGA...

0

Στενεύουν κι άλλο τα περιθώρια για το Mega. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από μετόχους και τράπεζες για να βρεθεί λύση, ενώ η έκτακτη γενική συνέλευση για εκλογή νέου ΔΣ μετατέθηκε για τις 7 Μαΐου, τρεις ημέρες μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΣτΕ για τις άδειες.

Το αποτέλεσμα θα κρίνει και την τύχη του τηλεοπτικού σταθμού. Αν το ΣτΕ κάνει δεκτή την προσφυγή της "Τηλέτυπος" ή των άλλων σταθμών, το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει, χωρίς όμως να έχει κεφάλαιο κίνησης. Οι μέτοχοί του δεν το θέλουν και οι τράπεζες κρατούν δεσμευμένους τους λογαριασμούς, με τους εργαζομένους να είναι απλήρωτοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις "typologies.gr", στην περίπτωση που το ΣτΕ απορρίψει τις προσφυγές, ο σταθμός θα κλείσει. Για την ακρίβεια, θα σταματήσει η μετάδοση του επίγειου σήματος μέσω της Digea με εντολή του ΕΣΡ προς την ΕΕΤΤ και από εκεί στην ΕΙΤΗΣΕΕ, που διαχειρίζεται το τηλεοπτικό σήμα. Αν υπήρχε δυνατότητα και μπορούσε κάποιος να πληρώνει το ρεύμα, το σήμα θα μπορούσε να διατηρηθεί στις συνδρομητικές πλατφόρμες και στη συνέχεια να διεκδικήσει η εταιρεία θεματική άδεια. Απ’ ό,τι διαφαίνεται, όμως, ο στόχος είναι, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης, να οδηγηθεί η εταιρεία από την Grant Thornton σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης ή και πτώχευσης. Ο στόχος παραμένει η εκποίηση της ταινιοθήκης και η πώληση του εμπορικού σήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !