ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! | Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στην Heaven!

Καρακασίδης Γιάννης
4
Την επιστροφή της στα παλιά και γνώριμα δισκογραφικά λημέρια της Heaven Music προετοιμάζει το προσεχές διάστημα η Δέσποινα Βανδή, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες. 

Η 45χρονη τραγουδίστρια της pop και "βαρύ πυροβολικό" της Spicy, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή της από τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Ant1, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία των συζητήσεων για την εκεί επικείμενη επιστροφή της, ενώ φαίνεται πως ήδη έχει ενημερώσει και τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη της, Φοίβο, για τις προθέσεις της. Άλλωστε, μετά τις φήμες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και αφορούσαν στο "πάγωμα" των σχέσεων ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τη σημερινή δισκογραφική της εταιρεία, οι προτάσεις από τα... αντίπαλα στρατόπεδα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Επιπλέον, όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετούς πια μήνες, οι επαγγελματικοί δρόμοι της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου έχουν προσωρινώς - σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα! - χωρίσει, με τα δύο τελευταία τραγούδια της πρώτης ("Όταν περάσει αυτή η νύχτα", "Χάνω Εσένα") να μη φέρουν την καλλιτεχνική σφραγίδα του τελευταίου. Σαφώς, η τραγουδίστρια, όταν ρωτήθηκε για την αιτία αυτής της διακοπής, δεν άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν επαγγελματικές διαφωνίες αλλά την χαρακτήρισε ως "μικρό διάλειμμα". Παράλληλα, ένα ακόμη καινούριο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, με τίτλο "Καλημέρα", κάνει πρεμιέρα το Μεγάλο Σάββατο στα ελληνικά ραδιόφωνα και από τα ονόματα των δημιουργών του λείπει και πάλι αυτό του Φοίβου. Αντιθέτως, το τραγούδι υπογράφουν ο Βασίλης Γαβριηλίδης και ο Νίκος Μωραΐτης. Το κομμάτι θα παρουσιαστεί και στο live του "The Voice" την Κυριακή του Πάσχα. 

Τέλος, την είδηση πως η Δέσποινα Βανδή αναμένεται να διαβεί και πάλι το κατώφλι της Heaven Music και πως οι υπογραφές δεν αργούν να πέσουν φαίνεται πως διαρρέει - πλην διατυμπανίζει! - και εξέχον στέλεχος της προαναφερθείσας εταιρείας σε μουσικά fora του διαδικτύου.   

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. https://www.youtube.com/watch?v=9GOVy_-ph9Y To teaser του τραγουδιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μελινα Ασλανιδου, ο Αντώνης Ρεμος ήδη στη heaven. Ο αντ1 φροντίζει τα παιδιά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai, mono pou o Remos kai h Aslanidou proipirxan stin Heaven apo to 2011 kai 2012 antistoixa... Isws h epilogi tis Aslanidou na min itan kai toso "tyxaia" telika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !