"Ιησούς από τη Ναζαρέτ" | πώς υποδέχθηκε το κοινό τη θρησκευτική υπερ-παραγωγή;

Καρακασίδης Γιάννης
1
Το καθιερωμένο του ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Ant1 κράτησε ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ". Η θρησκευτική υπερ-παραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι έκανε πρεμιέρα χθες στο κανάλι του Αμαρουσίου και έχει ενδιαφέρον να μάθουμε εάν το τηλεοπτικό κοινό παρέμεινε πιστό στις... θρησκευτικές του παραδόσεις.

Με την τηλεθέαση να κλείνει μόλις στο 11,5% της τηλεοπτικής πίτας, ο πολυ-προβεβλημένος "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" δεν έδειξε να συγκινεί από το πρώτο επεισόδιο τους "πιστούς" τηλεθεατές. Την ίδια ώρα τα "Κλεμμένα Όνειρα" κρατούσαν τα ινία με 31,9% και τη "Μουρμούρα" να ακολουθεί στο 28,5%. Στα νεανικά κοινά, την πρωτιά κράτησε η κωμική σειρά του Alpha, σημειώνοντας 34,2%. Τα νεανικά κοινά για τα "Κλεμμένα Όνειρα" έκλεισαν στο 24,8% και για τον "Ιησού" στο 13,1%. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο slot 21:00-22:00 δυναμική ήταν και η παρουσία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αφού κατάφερε να πλησιάσει οριακά τον Ant1 με 11,1%. Τέλος, η δεύτερη θρησκευτική σειρά του Ant1, "Βίβλος", βυθίστηκε στο 9,5%, αφήνοντας το "Κάτω Παρτάλι" να... γκαζώσει στο 47,2%. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Anamenomeno, den mporeis na exeis apaitisi me kanoniko antagonismo apenanti na kaneis poly megala noumera... Parola auta aisthiti itan i ptosi kai sti Mourmoura (eidika sta neanika), kai sta Klemmena kai sto Partali (3% pio katw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !