Σπάει τα ραδιοφωνικά ρεκόρ η Δέσποινα Βανδή!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Το ραδιοφωνικό ρεκόρ της χρονιάς - ίσως και των τελευταίων ετών! - διαγράφει αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της single!

Το τραγούδι "Χάνω Εσένα", σε στίχους Ρώμης Παπαδέα και μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου, βρίσκεται εδώ και 13 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του πανελλαδικού airplay chart, δημιουργώντας ένα άνευ προηγουμένου σερί-ρεκόρ στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ειδικότερα, το εν λόγω κομμάτι διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στις λίστες των ελληνικών airplays από τα Χριστούγεννα, συμπληρώνοντας σχεδόν 3 μήνες παραμονής στην κορυφή!

Την ίδια ώρα, στο YouTube οι συνολικές προβολές που συγκεντρώνουν τα videos του τραγουδιού ξεπερνούν τις 800.000, ενώ ακολουθούν συνεχώς ανοδική πορεία. Μπορεί το προηγούμενο single της Δέσποινας ("Όταν περάσει αυτή η νύχτα") να μην είχε την αναμενόμενη απήχηση, ωστόσο το "Χάνω Εσένα" φαίνεται πως δικαίωσε τις προσδοκίες των δημιουργών αλλά και της ίδιας της τραγουδίστριας.

Απομένει να δούμε εάν και τα υπόλοιπα κομμάτια του νέου άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα, χωρίς το καλλιτεχνικό στίγμα του Φοίβου για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, θα έχουν ανάλογο ενδιαφέρον. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !