Σαρωτικό το "Παρτάλι"! - οργιάζουν οι κακές κριτικές!

Καρακασίδης Γιάννης
2
Το έκτο επεισόδιο της νέας και άκρως επιτυχημένης κωμωδίας "Κάτω Παρτάλι", είχε χθες τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Η σειρά, που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο καμία τα τελευταία χρόνια, συνέχισε τη σαρωτική της πορεία στους πίνακες της Agb, παραβλέποντας τις κακές - έως και επιθετικές! - κριτικές, που γίνονται σε βάρος της.

Με γενικό μέσο όρο 52,7% [59,4% επί του νεανικού κοινού!] το "Κάτω Παρτάλι" αποδεικνύει με χειροπιαστά στοιχεία την αγάπη και την προτίμηση, που του δείχνουν κάθε εβδομάδα περίπου 2.500.000 Ελλήνων τηλεθεατών. Οι περιπέτειες του Κωνσταντίνου, της Βίβιαν και του Μανώλη σε αυτό το αλλόκοτο χωριό συνεχίστηκαν και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων τη συνάντησή τους με τη... δαιμονισμένη Ζαχαρούλα, την οποία υποδύθηκε εύστοχα η Αντιγόνη Ψυχράμη. 

Τι άλλο μας περιμένει στη συνέχεια και πώς εξηγούνται όλα αυτά τα άκρως περίεργα περιστατικά στο "Κάτω Παρτάλι"; Ο Λευτέρης Παπαπέτρου υπόσχεται να μας ξεδιαλύνει κάθε απορία στη συναρπαστική συνέχεια! 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πάντως εμένα το χθεσινό επεισόδιο δεν μου άρεσε.Δεν έχει να κάνει με τη δαιμονισμένη όσο με τους διαλόγους και την ιστορία γενικότερα.χθες γέλασα πολύ λίγο και γενικότερα νομίζω ότι το παρατράβηξαν. από τα δύο προηγούμενα επεισόδιο είχα αρχίσει να προβληματίζομαι αλλά το χθεσινό εμένα με απογοήτευσε.το σκέφτομαι σοβαρά αν θα συνεχίσω να το βλέπω.ίσως να του δώσω μια ακόμα ευκαιρία.Απέναντι δεν έχει κάτι που να μου τραβήξει την προσοχή αλλά δεν υπάρχει μόνο η τηλεόραση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς κανέναν ανταγωνιστικό πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !