Υψηλές επιδόσεις για τον ΣΚΑΪ!

Καρακασίδης Γιάννης
1
Ιδιαίτερη πρόοδο στην ποιότητα και τις τηλεθεάσεις του καθημερινού του προγράμματος έχει επιδείξει το τελευταίο διάστημα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Από κανάλι χαμηλών μονοψήφιων ποσοστών έχει αναχθεί πια σε υπολογίσιμο αντίπαλο για τους... μεγάλους και τρανούς της τηλεόρασης.

Με ένα άρτιο, ενημερωτικό πρόγραμμα που ξεκινά από τις 06:00, ο ΣΚΑΪ καταφέρνει να ξεχωρίσει και να πάρει "ψήφο εμπιστοσύνης" από το τηλεοπτικό κοινό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το "ραβασάκι" της Agb για τις χθεσινές τηλεθεάσεις των τηλεοπτικών προγραμμάτων: η "Πρώτη γραμμή" των Λυριτζή-Οικονόμου συγκέντρωσε 15,8% στο σύνολο και 12,0% στα νεανικά κοινά, δίνοντας πάσα στην Πόπη Τσαπανίδου, η οποία με το "Τώρα" σημείωσε 15,1% και 13,5% [σε σύνολο και νεανικά αντίστοιχα]. Μετά το δίωρο 13:00-15:00, το "Life" της Εύας Αντωνοπούλου κατάφερε παρά τον σκληρό ανταγωνισμό [Κων/νου & Ελένης, Μενεγάκη, Τατιάνα, Καφέ της Χαράς, Δέστε τους] και χωρίς ισχυρό lead-in ένα 8,2% [5,8%], ενώ στη συνέχεια η νέα εκπομπή "Μαγειρεύω οικονομικά" ανέβασε τον μέσο όρο στο 10,2% και 11,7%. Σειρά πήρε η Ελένη Ψιχούλη, με το "Chef στον αέρα" να συγκεντρώνει 11,5% και 11,7% και αμέσως μετά ο Νίκος Ευαγγελάτος και το "ΣΚΑΪ στις 7" 11,7% και 9,6%

Συνολικά, από τις 06:00-20:30, ο ΣΚΑΪ κατορθώνει να κρατά τον μέσο όρο του πάνω από την βάση του 10, ενώ και στη συνέχεια φιλοξενεί στο πρόγραμμά του αξιόλογα και πολυβραβευμένα "χαρτιά". 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. νομιζω πως φετος αν θελουμε να μιλαμε για εκπληξη θα πρεπει να μιλησουμε για τον alpha!Τετοιο μπαμ δεν εχει ξαναγινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !