Τρέχει το «Ορκιστείτε παρακαλώ» ο Μάρκος Σεφερλής...

2



Ο Μάρκος Σεφερλής θα συνεχίσει την παρουσίαση του μαγειρικού τηλεπαιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου» και στο πρότζεκτ συνεχίζει και ο Έκτορας Μποτρίνι.

Σε ισχύ παραμένει επίσης και η συμφωνία του ΣΚΑΪ με τον Μάρκο Σεφερλή όσον αφορά στη μετάδοση των θεατρικών του παραστάσεων.

Ερωτηματικό παραμένει αν θα προχωρήσει τελικά η παραγωγή του «Ορκιστείτε παρακαλώ», η αναβίωση της θρυλικής κωμικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων που προβλήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στην ΕΡΤ2 και διακωμωδούσε τα ευτράπελα συμβάντα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι αρκετά προχωρημένος ως προς τα σενάρια αλλά και την παραγωγή που θα αναλάβει ο ίδιος ωστόσο το κανάλι δεν έχει ανάψει ακόμη «πράσινο φως».

Αυτό δεν αναμένεται να συμβεί στο πρώτο μισό της νέας σεζόν και ενδεχομένως η κωμική σειρά να πάει από τον Ιανουάριο του 2025.  

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν ισχύει πως το βράδυ το έχουν δώσει στον Τούρκο παραγωγό και στα παιχνίδια του λίγο δύσκολο να βγει στο πρώτο μισό αυτό που θέλει ο Σεφερλής να κάνει. Και για το δεύτερο μισό του χρόνου και εκεί δύσκολο το βλέπω με τις τελευταίες αποφάσεις του καναλιού όσον αφορά την ψυχαγωγία. Μετά τα απογοητευτικά νούμερα σε ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές δύσκολο πολύ το βλέπω να πουν το ναι σε κάτι τέτοιο. Εξαρτάται βέβαια και από το τί έχουν υπογράψει με τον Σεφερλή και σε τί έχουν δεσμευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλακεια του μαρκου να παει στο σκαι,μια χαρα προταση ειχε απο τον αλφα τηλεπαιχνιδι και σατιρικη εκπομπη.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !