5 "κυνικοί" χαρακτήρες αλλά αγαπημένοι!

0
Gregory House (House M.D.)
Μοναχικός, πωρωμένος με τα μυστήρια, πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι λένε ψέματα και δεν διστάζει να πει την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, με τέτοια άνεση που τρομάζει. Όσο για τα σχέδια που οργανώνει εναντίον των άλλων, τα mind games που γεννάει για να ταλαιπωρεί τους φίλους και συνεργάτες του, αλλά και τις κακίες που λέει, απλά είναι εκπληκτικά και σε καθηλώνουν μπροστά στην οθόνη. Κι αν ισχύει η φήμη που λέει ότι μάλλον αυτή θα είναι και η τελευταία χρονιά του “House M.D.” τότε δεν μπορείς να τη χάσεις.

Tyrion Lannister (Game of Thrones)
Είναι ο χαρακτήρας που όταν το κοιτάς εμφανισιακά δεν θα ήθελες ποτέ να είσαι στη θέση του – νάνος και δεν τον λες και ιδιαίτερα όμορφο. Αλλά μόλις τον δεις στις πρώτες του ατάκες, ξεχνάς τα (εμφανισιακά) ελαττώματά του και επικεντρώνεσαι στα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Και δεν είναι λίγα. Κυνικός μέχρι αηδίας, σταρχιδιστής, είρωνας, αλλά παράλληλα μορφωμένος και φιλόσοφος. Α ναι, και ερωτιάρης με πλούσια προσόντα (όπως δείχνουν οι γυναίκες του “Game of Thrones”).

Ari Gold (Entourage)
Άμα για κάθε ατάκα έβγαζε και 1 ευρώ, τώρα θα ήταν πολυεκατομμυριούχος! Τη λέει στους υπαλλήλους του, τη λέει στους φίλους του, θα ειρωνευτεί ακόμα και το αφεντικό του, ή και κάποιον που βλέπει για πρώτη φορά. Είναι από τα άτομα που σκέφτονται και μιλάνε ταυτόχρονα, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Για αυτό πολλές φορές τα λόγια του είναι σαν δεξί κροσέ! Αν δεν είχε και αυτό το κόλλημα με τη γυναίκα του θα ήταν ο απόλυοτς ήρωάς μας.

Hank Moody (Californication)
Μοιάζει με φαντασμένο εκκεντρικό μισογύνη; Μπορεί για κάποιουςι! Και με διαφορά θεωρείται ο πλέον rock χαρακτήρας της τηλεόρασης. Ανώριμος τις περισσότερες φορές, σε βαθμό κακουργήματος, δεν διστάζει να γυρίσει και να πει μια γυναίκα “μπάζο” έστω κι αν αυτή τον κοιτάει στα μάτια εκείνη την ώρα. Και επειδή δεν έχει έμπνευση για να γράψει βιβλίο πίνει, καπνίζει, βρίζει και αλλάζει κάθε βράδυ τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα. Και παράλληλα φτύνει την έννοια της μετριοφροσύνης. Πως να μην τον λατρέψεις μετά;

Barney Stinson (How I Met Your Mother)
Δεν είναι απλά καλοντυμένος, ψωνισμένος, γλεντζές και ψυχή της παρέας. Είναι ένα από τα καλύτερα ζιζάνια που έχουν εμφανιστεί ποτέ. Γέννησε το χαστουκοστοίχημα, βρίσκει νόημα στη ζωή του με το να ντροπιάζει τον κολλητό του Ted (αξέχαστη η ατάκα του προς γκόμενες “Have you met Ted?”), ξερνάει με τους συναισθηματικούς έρωτες και τις αγκαλίτσες, σε όλα βρίσκει κάτι θετικό για να του δίνει περισσότερη ενέργεια και για το κάθε τι φωνάζει “Awesome” με πάθος!

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φανατικός με τις ξένες τηλεοπτικές σειρές. Είμαι από αυτά τα άτομα που είχαν βαρεθεί στο πρώτο επεισόδιο του “Lost”, παρακαλούσα το “24″ να κρατήσει 24 λεπτά μόνο, το “Heroes” πίστευα ότι ήταν σειρά κόμικς και δεν έμαθαν ποτέ τι εστί “Prison Break”. Για το “Sex and the City” καλύτερα να μην το συζητήσουμε. Άρα όπως καταλαβαίνεις, είμαι από δύσκολος μέχρι περίεργος με τα σίριαλ. Ωστόσο με μερικά κολλάω άσχημα – ας είναι καλά οι κυνικοί πρωταγωνιστές του, με τις πιο μαγικές ατάκες-κακίες και έναν σταρχιδισμό που δεν έχει όριο. Και επειδή τώρα είναι η περίοδος που οι νέοι κύκλοι σειρών είτε ξεκινάνε να προβάλλονται, είτε γυρίζονται τα καινούργια επεισόδια, παρουσίασα τους πιο κυνικούς πρωταγωνιστές που περιμένω πως και πως να δω…

Πηγή: Pkool.gr / Φροίξος Φυντανίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !