Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει το "Πρωινό ΑΝΤ1"

0
Η 25χρονη παρουσιάστρια έχει άποψη για το πρωινό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, αφού το παρακολούθησε: «Μου άρεσε μπορώ να πω. Κάθε μέρα είναι και καλύτερο. Ήταν λογικό ότι στην αρχή είχαν άγχος. Επειδή εγώ από συνήθεια από πέρυσι έβλεπα τον Γιώργο και τη Φαίη, μου αρέσουν κι έχουν κερδίσει το κοινό. Αλλά και οι άλλοι φαντάζομαι σιγά-σιγά… θέλουν το χρόνο τους» τόνισε. Ανάμεσα στους παρουσιαστές δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιον ακόμα: «Είναι μια εβδομάδα που έχει βγει ο ΑΝΤ1. Και νομίζω ότι τα παιδιά είναι και τα δυο πολύ αξιοπρεπή. Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και ξέρει πολύ καλά αυτό που κάνει. Η Σίσσυ είναι πολύ αγαπητή στο κοινό. Είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι και μητέρα. Μου αρέσει αυτό που βλέπω πάντως, όλο τους το παρεάκι. Όπως όμως από συνήθεια αυτό που είπα και πριν για τον Γιώργο και Φαίη, φαίνονται πολύ πιο άνετοι και μου αρέσουν πολύ κι αυτοί».

Σχολιάζοντας τις επιθέσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κατερίνα Καινούργιου την υποστήριξε: «Τι σημαίνει δυνατό όνομα; Κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση η Σίσσυ, έχει ξεκινήσει από πολύ μικρή νομίζω. Έχει δουλέψει και σαν δημοσιογράφος, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Έχει πολύ ωραίες δουλειές κι επιτυχίες και μπροστά και από τις κάμερες, οπότε διαφωνώ και νομίζω ότι καλή και αξιοπρεπής». Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου της αρέσει πολύ: «Κάθομαι κάθε μέρα και τη βλέπω και σημείωνω. Αυτό που βλέπω μου αρέσει και απ’ ό, τι βλέπω και από τα νούμερα το κοινό την είχε επιθυμήσει» είπε  τονίζοντας ότι τον Άκη Πετρετζίκη δεν τον έχει παρακολουθήσει πολλές φορές.

Όσον αφορά τη σημερινή κατάσταση της τηλεόρασης, η ίδια δεν μπορεί να τη κατακρίνει αφού αποτελεί μέρος της: «Σε όλους τους χώρους υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά. Έτσι είναι και στην τηλεόραση».

πηγή: Star

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !