Ο Γιώργος Σατσίδης σε μία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη στο Tvnea

33
Μεσημέρι Τρίτης και το ραντεβού μας με τον παρουσιαστή του ΜΤV Γιώργο Σατσίδη είναι στο studio του 88,3 VFM στο Νέο Ψυχικό. Η ώρα είναι περίπου 2 παρά τέταρτο και τον συναντάω πιο ανανεωμένο και ευδιάθετο από ποτέ. "Είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενος που πλέον δεν ξυπνάω τόσο πρωί ! (γέλια)" είναι η πρώτη του απάντηση σχετικά με την αλλαγή ώρας στο ραδιόφωνο. Η ώρα πήγε 2:05 και με την φράση "88,3 VFM Καλησπέρα, καλησπέρα, καλησπέρα! " ξεκινάει η εκπομπή ταυτόχρονα με τη συνέντευξή μας.

- Καταρχήν σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αυτές τις μέρες;
Είμαι σε περίοδο ανασυγκρότησης. Πρόκειται για την έναρξη της νέας σεζόν οπότε έχει ξεκινήσει η εκπομπή μου στο MTV, είμαι πλέον σε μία διαφορετική ώρα στο ραδιόφωνο στον VFM από το πολύ πρωί μετακινήθηκα στο μεσημέρι και θα έλεγα ότι είμαι σε πολύ καλύτερη φάση απ' ό,τι στο παρελθόν. Έχω ένα πολύ πιο πλήρες πρόγραμμα, είμαι πιο ώριμος και αισθάνομαι έτοιμος για καινούργια πράγματα. 

- Γιώργο πού μεγάλωσες;
Στην Αθήνα, μένω κοντά στην περιοχή της Ακρόπολης, στο Κουκάκι, και ουσιαστικά είμαι παιδί της πόλης. Είναι μία πόλη που αγαπώ να μισώ, όπως σχεδόν όλοι οι κάτοικοί της. Από το σπίτι μου η θέα στον Παρθενώνα είναι μαγευτική οπότε τα βράδια ατενίζοντας τον, επαναπροσδιορίζω τη σχέση μου με την Αθήνα. Την μυθοποιώ...για να την απομυθοποιήσω και πάλι ξανά το επόμενο πρωί.

- Τελειώνοντας με τις σχολικές σου υποχρεώσεις, θέλω να μου πεις τι στόχους είχες τότε και με τι ήθελες να ασχοληθείς.
Δεν υπήρξε κανένας άλλος στόχος στην ζωή μου και δεν έχω κάνει άλλο επάγγελμα πέρα από αυτό που κάνω και μου αρέσει να αποκαλώ entertainment δημοσιογραφία! Ποτέ δεν δοκίμασα κάτι διαφορετικό ή έστω κάποια άλλη μικρή δουλειά. Από μικρό παιδί διάβαζα διεθνή έντυπα, έβλεπα δορυφορικά κανάλια και φανταζόμουν τον εαυτό μου δημοσιογράφο που ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο για να κάνει συνεντεύξεις με σταρ. Αυτό ήθελα, αυτό έκανα, dreams come true...

-  Είχες σκεφτεί τότε ότι θα φτάσεις στο σημείο να έχεις μιλήσει με τόσους πολλούς μεγάλους stars;
Το είχα οραματιστεί διότι ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Πολλές φορές αυτό που ονειρευόμαστε ή οραματιζόμαστε, όταν δουλεύουμε ταυτόχρονα για αυτό και δεν αφήνουμε την επιθυμία μας στη σφαίρα του ονείρου, γίνεται πραγματικότητα. Θα σου έλεγα ότι ήμουν πάντα πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που ήθελα, παρότι έζησα και ζω σε μια πολύ αφηρημένη εποχή όπου η σύγχυση και οι μπερδεμένοι ρόλοι στα τηλεοπτικά προγράμματα είναι καθεστώς.
 
- Ποιό ήταν το έναυσμα για να ασχοληθείς με αυτό τον χώρο;
Η τεράστια αγάπη μου για τα MME. Από πολύ μικρός μελετούσα τον ξένο τύπο, βυθιζόμουν στις σελίδες του "Vanity Fair" και η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο αλλού (γέλια). Παρακολουθούσα με μανία showbiz reports στο CNN, τρελαινόμουν για τις συνεντεύξεις του Larry Κing και τα πρότυπα μου ήταν οι σπουδαίοι ancormen της αμερικανικής τηλεόρασης. Όλα αυτά προτού εμφανιστεί στο προσκήνιο το κανάλι Ε! Entertainment που δίνει πλέον το στίγμα στην ψυχαγωγική τηλεόραση παγκοσμίως.

-  Στις πρώτες σου συνεργασίες υπήρχε το άγχος και η περιέργεια για το τι θα αντιμετωπίσεις;
Υπήρχαν αλλά είχα πάντα ψυχραιμία απέναντι στους σταρ. Από νωρίς προσαρμόστηκα στα standards που θέτουν οι ξένοι ατζέντηδες σε ό,τι αφορά στην οργάνωση και εκτέλεση μιας συνέντευξης. Έμαθα να δουλεύω σε ένα διαφορετικό επίπεδο και αυτό ήταν συναρπαστικό.

- Τι θα έλεγες ότι πρέπει να διαθέτει ένα νέο άτομο που θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο των media;
Απίστευτο πάθος, όρεξη για δουλειά και να μην υπολογίζει τις ώρες εργασίας σύμφωνα με την αμοιβή του. Το κριτήριο για να ασχοληθεί κάποιος με αυτή τη δουλειά δεν θα πρέπει να είναι το πόσα χρήματα θα βγάλει, αλλά το ότι δεν θα βαρεθεί ποτέ. Θα πρέπει πραγματικά να έχει κανείς πάρα πολύ γερό στομάχι, γιατί οι τρικλοποδιές και ο ανταγωνισμός είναι τόσο έντονος που συχνά σε αποθαρρύνει. Επίσης είναι σημαντικό να είναι κάποιος εξειδικευμένος σε κάτι, δηλαδή το μοτίβο "τα κάνω όλα και συμφέρω" δεν θα έλεγα ότι ταιριάζει στην σημερινή εποχή. Για παράδειγμα η εξειδίκευση στο Ίντερνετ είναι πολύ σημαντική σήμερα.

- Ασχολείσαι με το Ίντερνετ;
Πολύ. Μπαίνω σε blogs και sites τα οποία έχω στο i-phone από όπου και σερφάρω συστηματικά -ακόμη και οδηγώντας (γέλια) ! Ασχολήθηκα από την αρχή με το Ίντερνετ, έκανα αναζήτηση πληροφοριών για τις διασημότητες που συναντούσα, επικοινωνούσα μέσω mail και δηλώνω απόλυτα εξαρτημένος.

- Σήμερα βλέπουμε κάποιες προσπάθειες που γίνονται να υπάρξει τηλεόραση στο διαδίκτυο. Πιστεύεις ότι αυτό θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικά ίσως στην τηλεόραση τα επόμενα χρόνια;
Πιστεύω ότι ήδη το Ίντερνετ είναι ανταγωνιστικό κάτι που είναι ελπιδοφόρο αλλά ακόμα ψυχαγωγεί με έναν διαφορετικό τρόπο το κοινό. Σίγουρα η τηλεόραση χάνει ποσοστά τηλεθέασης από ένα μεγάλο κοινό που την σνομπάρει για το διαδίκτυο, αλλά η αμεσότητα που σου προσφέρει το τηλεκοντρόλ είναι πολύ δελεαστική για να ξεπεραστεί ως συνήθεια τόσο εύκολα.

 "Ο Γιώργος Σατσίδης σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις τηλεοπτικές εξελίξεις" - Αυτή την Δευτέρα μόνο στο Tvnea!
συνέχεια.. 
- Τηλεοπτικά σε έχουμε δει σε διάφορες εκπομπές, από το "Backstage" στο Mega και το "Pass Παντού" μέχρι τον "Πρωινό Καφέ" που σέρβιρες με επιτυχία ακόμα και χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη. Ποια εκπομπή θεωρείς ότι σου ταιριάζει ακριβώς και σε αντιπροσωπεύει απόλυτα;
Νομίζω το "Backstage" γιατί περιλάμβανε τις συνεντεύξεις με τους stars του εξωτερικού αλλά είχε και εγχώρια ψυχαγωγικά ρεπορτάζ, τα οποία όμως είχαν αρκετή δόση fun και gossip με glamour περιτύλιγμα. Ο "Πρωινός Καφές" ήταν μια απελευθέρωση από τα στημένα on μιας life style εκπομπής, ήταν συναρπαστικό συναίσθημα το live on air και η μάχη της τηλεθέασης ξυπνούσε τα πιο πρωτόγονα ένστικτά μου (γέλια). Θα ήθελα σίγουρα κάποια στιγμή να επιστρέψω σε ζωντανή ζώνη. Ίσως αργά το βράδυ να έχει ακόμα περισσότερη πλάκα. Προς το παρόν η εκπομπή μου στο MTV είναι μια νέα αγάπη, λατρεύω την αισθητική του καναλιού και τους ανθρώπους του, που είναι άτομα με γνώση, άποψη και στυλ.

- Θέλω να σε ρωτήσω τώρα πώς είναι αλήθεια να συναντάς τόσο διάσημους ανθρώπους και τι έχεις αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια.
Ένιωσα πολύ νωρίς έντονες συγκινήσεις. Μερικά από τα πρώτα ταξίδια για γυρίσματα που έκανα ήταν στη Χαβάη, το Λος Άντζελες, το Μόντε Κάρλο. Όμως δεν περιοριζόμουν ποτέ μόνο στη δουλειά. Τριγυρνούσα όλη μέρα, γνώριζα κόσμο, περιεργαζόμουν μέρη που έμοιαζαν με άλλο πλανήτη. Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που ταξίδευα στο εξωτερικό σχεδόν κάθε εβδομάδα για μια μεγάλη συνέντευξη. Οπότε μιλάμε για πολύ excitement! Kαι φυσικά έντονες, διαφορετικές εμπειρίες. Είναι υπέροχο να υπάρχουν στιγμές που νιώθεις πολίτης του κόσμου και όχι μόνο μιας χώρας. Σε προσωπικό επίπεδο θα έλεγα ότι έμαθα με ταχύρρυθμα μαθήματα πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας άντρας αλλά και πώς να παραμένει ψύχραιμος απέναντι σε εξωπραγματικές καλλονές (γέλια)!
 
- Σε ότι αφορά την τηλεόραση τώρα, ασχολείσαι, παρακολουθείς τι συμβαίνει ;
Παρακολουθώ πολύ δορυφορική τηλεόραση, μου αρέσει πάρα πολύ τo Ε! entertainment, καθώς και διάφορα ντοκιμαντέρ το βράδυ στο National Geographic. Μου αρέσουν, επίσης, οι Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων –εννοείται και του Star-, το Αλ τσαντίρι Νιουζ και η Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΚΑΙ.  

- Πριν σε ρωτήσω για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα μιας και αρχίζει η νέα τηλεοπτική σεζόν, θέλω να μου πεις ποιά είναι η γνώμη σου για την γενική εικόνα της τηλεόρασης που θα δούμε φέτος. Πολλά realitys, λιγοστά σήριαλ κλπ...
Eίναι αρκετά στενάχωρο το γεγονός πως δεν υπάρχουν πολλά σήριαλ φέτος, από την άλλη όμως κατανοώ ότι τα κανάλια παίρνουν αποφάσεις με βάση το οικονομικό κόστος μιας παραγωγής. Mega και Ant1 προβάλλουν τούρκικα ή μεξικάνικα σήριαλ επειδή αποτελούν μία μη δαπανηρή και σίγουρα πολύ αποδοτική λύση.  Από την άλλη είναι λυπηρό ότι κάποια πολύ καλά αμερικανικά σήριαλ όπως το Lost ή το Dexter δεν είχαν την τύχη που θα περίμενε κανείς στην ελληνική τηλεόραση. Νομίζω ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά με πολλές ανακατατάξεις στην πορεία της. Θεωρώ ότι προβάλλονται προγράμματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διότι προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας, κυρίως στην απογευματινή ζώνη.

- Φέτος θα δούμε στο Mega και το πολυαναμενόμενο "Νησί". Πιστεύεις ότι ανάλογες ακριβές παραγωγές θα μπορέσουν να υπάρξουν και να σταθούν τα επόμενα χρόνια;
Μοιάζει δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Αν οι τηλεθεάσεις δικαιώσουν το ρίσκο του Μεγάλου καναλιού να κάνει μια υπερπαραγωγή όπως το "Νησί", τότε λογικά θα ακολουθήσουν και άλλες. Είναι πρωτοφανές ότι ο κόσμος μιλάει για το Νησί πριν καν καλά καλά ξεκινήσει. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία, ένα βιβλίο που έχει γίνει Best Seller και όπως όλα δείχνουν θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Χαίρομαι όταν το κοινό δεν καθηλώνεται από σκουπίδια. Είναι άκρως ελπιδοφόρο!

-  Κλείνοντας, θέλω να σε ρωτήσω με τι σου αρέσει να ασχολείσαι στον ελεύθερο σου χρόνο.
Βασικά ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος καθώς όλα περιστρέφονται γύρω από την δουλειά, οπότε θα σου έλεγα ότι μπορεί να είμαι στο Ίντερνετ και να αναζητώ τον επόμενο διάσημο "στόχο". Ακόμη, πηγαίνω πολύ σινεμά, βγαίνω για φαγητό, γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά και κολυμπάω χειμώνα - καλοκαίρι.

Πού βλέπουμε και ακούμε τον Γιώργο;
ΜΤV "Take 20": Κάθε Τετάρτη στις 21:00 και κάθε Σάββατο σε επανάληψη στις 22:00 !
Village Fm 88,3: Καθημερινά από τις 14:00 έως τις 18:00 με την Μυρτώ Κάζη!

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο Σατσίδη  για την συνέντευξη που μου παραχώρησε και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στα επαγγελματικά του σχέδια ! Κάπου εδώ και τα σημερινά "Πρόσωπα" έφτασαν στο τέλος τους. Ραντεβού την ερχόμενη Παρασκευή με έναν εξαιρετικό και αγαπημένο ηθοποιό που έχουμε απολαύσει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο πολλές φορές.

"Ο Γιώργος Σατσίδης σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις τηλεοπτικές εξελίξεις" - Αυτή την Δευτέρα μόνο στο Tvnea!

Αλέξανδρος Κούρτης
"Πρόσωπα 8 / 10"

Δημοσίευση σχολίου

33Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Mprabo alex perimenoume kai thn deutera ton sxoliasmo tou gia ta thleoptika proswpa nsunexiste etsi paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eleos tv nea.otan exeis mia mikri anartisi grafeis to "divaste olo to artho"enw edw stin megali anartisi evales oli tin sinenteu3i stin arxiki selida.eleos.tha moy peis ton logo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι θα μου ζητουσε καποιος τον λόγω στο blog μου αυτο πραγματικα δεν το φανταζομουν ποτε... χαχαχαχα.
    Μπραβο Αλέξανδρε για την αποκλειστικη συνεντευξη περιμενουμε και την δευτερα να δουμε πως σχολιαζει α τηλεοπτικά πρόσωπα και τις τηλεοπτικές εξελίξεις ο Γιώργος Σατσίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σuper h seuneteuksh theloume to satsidh se megalo kanali pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paidia h manwlidou ekleise gia to ellada exeis talento shmera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ligo asxeto me to thema alla den nomizw na einai sthn epitroph tou talentou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. giati ola ta media blog heloun na ginoun tv nea?paidia sunexiste etsi mas aresei polu to neo tv nea gia auto kai skisei sta noume tis alexa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. se ena mono tha diafvnisw me ton satsidh pote ma pote ena kanali den tha kanei seira epoxhs , akoma kai na paei kala to nhsi pou to psiloapokluw den tha parei to risko seiras epoxhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MOY ARESE POLY OTAN EKANE TON PRWINO KAFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PAPAGALAKIA TOU MEGA H MAZH KSEKINAEI APO DEUTERA GIA NA DOUME TI THA KANEI TO NHSAKI SAS KANE 30ARI GIA ARXH KAI META 12RAKIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρωτον ποιον ενδιαφερει ο συγκεκριμενος ;Που κανει εκπομπη ειπαμε;Δευτερον τελικα γτ εβαλες τοσο τεραστια συνεντευξη φατσα φορα στην σελιδα ενω σε μικρες συνεντευξουλες βαζεις συνεχιζεται για μιση σειρα;Με ποια λογικη ;Θα μας εξηγησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπάρχει καποιος λογος φιλε μου,οπως βλεπεις η συνεντευξη ειναι απο τον ALEX και οχι απο εμενα, επιπλεον δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν αυτο που ρωτας γατι δεν ειναι δικο σου θεμα αλλα δικο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο SATSIDH AN HUMAMAI TOTE EIXE SWSEI TON PRWINO KAFE ME NOUMER APO 15 MEXRI KAI 18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. siga tin spoudaia sinedefksi to thema einai an mporeis na kaneis stin MENEGAKI erotisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 08:10 afto tha to doume papagale tou ant1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 8:36 μ.μ.
    DEN SOU ZHTHSE KANEIS TH GNWMH SOU, MHN MASATE APO TO GNWSTO BLGO EINAI POU EXOUN FAGWTHEI NA GINOUN TV NEA KAI BAZOUN ANARTHSEIS OTI NAI NAI MA OTI NA NAI MONO KAI MONO GIA AN UPARXEI NEA ANARTHSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να σε παρουν τοτε να κανει εσυ συνεντευξη στην Μενεγακη, ξερει η τηλεοραση δεν γυριζει πισο απο την τελειωμενη Μενεγακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KAI POIOS SOU EIPE OTI THELOUME NA DIABASOUME SUNENTEUKSH DITHEO THLEPAROUSIASTRIAS(MENEGAKH) NA SOU THUMISW TI EIXE PEI O PARTSOLHS SE SXOLIO TOU STO FACEBOOK?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. auto me thn thleorash live pou exeis panw tv nea einai super blepw ola ta kanalia apo ekei otan eimai sthn douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. George Satsidis !!!
    Ena apo ta kalutera paidia ths ellhnikhs dhmosiografias k oxi mono !! Panta kefatos k me apistefto xioumor !! Proswpika ton euxaristw gia tis sunenteuxeis pou exei parei apo ton die8nh kosmo ton media ! Kalh sunexeia s'afto pou me polu agaph kanei !! Panta megales epituxies !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eimai cineparmenos! kai h plhrofories tis ekpomphs pou mas dinei einai idiaitera katatopistikes sto ti 8a doume !
    bravo paidia gia th sunenteuxh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. απο τα προσωπα που στην τηλεοραση βγαζουν παντα μια φρεσκαδα οσα χρονια κι αν περασουν. Aπο τα καλα παιδια επισης που χαιρεσαι να τους δινεις συνεντευξη.

    Mακαρι να ηταν σε καναλι πανελλαδικης εμβελειας.

    FG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Siga mwre Rouvitses.Siga!Pws kanete etsi gia ton "Agnwsto X"?Eleos.LES KAI EINAI THEOS.edw i xwra mas paei apo to kako sto xeirotero kai eseis ston kosmo sas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. xaxaxa emeis eimaste rouvitses... !! alla esy eisai NIKO-LAKISSS!!! tuxaio? den nomizw?xaxaxa geia sou LAKII paidaraaaa!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. telika katelhxa se duo sumperasmata... h uparxoun duo e8ismena me thn tv atoma pou mpainoun kai grafoun gia na upostirhxoun o ka8enas to kanali pou tou aresei(mega-ant1), apokalwntas opoion nohmwn diafwnei mazi tous... "papagalo" enw sthn pragmatikothta oi idioi einai... h einai enas anomalos pou gia na mas spasei ta neura grafei pote uposthrizontas to ena kai pote to allo kanali, apokalwntas ton eauto tou papagalo gia na ton antikrousei... a.. einai ki anas -mallon erwteumenos, alla sthn efage o mateo!- pou mas zalizei olh mera me thn menegakh... vasika autoi einai oi enoxlhtikoi edw mesa pou kanoun olh th fasaria.. kai eimaste k emeis oi upoloipoi pou peftoume sthn pagida na exhghsoume me logika epixeirhmata kapoia pragmata se anohtous... bambis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9.46 akrivws!to paizoun dithen kai einai polloi ethismenoi stin tv.kai egw vlepw poli tv alla oxi kai etsi!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. e, nai re... painw edw mesa ton teleftaio xrono kai oi sugekrimenoi tupoi ka8hmerina grafoun ta idia pragmata... kai yo lew auto kai gia ton anteniko, alla kai gia autn tou mega.. kai opws 8a xerei ki o tvnea uposthrizw ka8ara mega... oxi giati exei kalutera programmata, alla giati o alpha einai vhta,gamaklp pou leei ki o lakhs, kai o ant1 einai ena kanali pou ton teleutaio xrono me thn aspida ths elef8erhs apopshs autodiaghmizei ta programmata tou rixnontas etsi sthn pagida kai ta meshmeriana pou to 8ewroun spoudaio... ki auto emena mou th spaei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kai emena moy tin spaei.exoume polla kanalia ta opoia einai sta oria tis 3eftilas!Den anagnwrizw pia ta kanalia tis ellinikis tileorasis.Pws itan prin kati xronia kai pws katantisan sunera.Einai oti xeirotero mporw na antikrisw!Palia ipirxe logos na anoi3eis tin tv.Simera omws den iparxei kanenas logos na to kanoume.Einai ena megalo provlimma pou emeis oi idioi ftaime pou dinoume megali a3ia se mesimerianes ekpompes,se kati katines,se koutsompolakia tis pentaras kai se kati xazes ekpompes pou den iprarxei logos na deis.px deste tous,fwtis & maria live....tespa einai polla programmata pou mas einai apokroustika, aidiastika,ekneuristika & poli vareta.Ti na kanoume omws?ta dinoume a3ia.Euxomai ola ta reality na patwsoun & na paei kala to nhsi & i geneia twn 592 eurw pou sigoura a3izoun.Oso gia to an oi koukles tha kerdisoun i oxi tin oneiropagida...afiste to.tha trwgwmaste tin epomeeni evdomada...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μεγάλες στιγμές για την ενημέρωση του Ant1

    Το θαύμα στην ενημέρωση έγινε για τον Ant1. Μπορεί το κεντρικό του δελτίο να μην έχει δει την προσδοκώμενη χαρά με την άφιξη της Μαρίας Χούκλη στο κανάλι και να παραμένει σε χαμηλά – ελαφρώς βελτιωμένα επίπεδα, ωστόσο χθες η απογευματινή ενημέρωση μεγαλούργησε! Το 6λεπτο δελτίο του Αμαρουσίου στις 17.00 έπιασε άκρως υψηλά νούμερα (27,6% στο γενικό και 21,1% στα νεανικά) κατορθώνοντας μάλιστα να μπει και στο Top 10 της ημέρας. Ε ok τσίμπησε και λόγω θέσης, καθότι βρίσκεται ανάμεσα στα υψηλής τηλεθέασης προγράμματα του σταθμού, «Καφέ της Χαράς» και «Kismet» αλλά και πάλι, δεν έχει να κάνει. Παραμένει θαύμα!(ΠΗΓΗ:ENIMEROSI24)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. (Siga mwre Rouvitses.Siga!Pws kanete etsi gia ton "Agnwsto X"?Eleos.LES KAI EINAI THEOS.edw i xwra mas paei apo to kako sto xeirotero kai eseis ston kosmo sas!!! )
    AFTA GRAFEI O NIKOLAKIS POY TELIKA APO THN XWRA K APO TO KAKO STO XEIROTERO ,KATALHGEI H MEGALH KOYTSOMPOLA TWN MEDIA !POY ANAFEREI MEXRI KAI TA NOYMERA TVN EIDHSEWN..!
    KAI POY EISAI NIKOLAKI??? XEXASES !! H XWRAAA? TO KAKOOO? TO XEIROTEROOO ?
    AFTO POY EINAI SIGOYRO EINAI OTI H KRISH SOY EXEI VARESEI TON EGEFALO KAI DEN XEREIS TI 8ELEIS NA PEIS !!
    A! KANE MAS KAI TIS ASTROLOGIKES SOY PROTASEIS !! EINAI TO MONO POY XEXASES !!XAXAXAXAXAXAXA.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. SOY ARESE NIKOLAKIII !!!TI LEEI O KAIROS AYRIO?? O KANTERES ? 8A PAREI METAGRAFH?
    EEEEEEIIII TO PIO ASTEIO EINAI AFTA POY GRAFEIS ! KAI ENW H XWRA OPWS LES...! ESY EDW ..!! AGRYPNOS FROYROS, MPASTAKAS !! VASTA PALIKARI ERXETAI FOYRTOYNA ! AXAXAXA
    ARE KATI "PALIKARIA" POY TREFEI H ELLADA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. agnwste file?
    mas exeis pe8anei sthn ataka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    peite k'allaaaaaa re paidia!! ante vre nikolaki, pare mprosta, ortsa ta pania sou ore !!! xaxaxa plaka exete!
    F.K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !