Master Chef: Τα πρώτα πιάτα άφησαν καλή γεύση.Τα επόμενα θα τα βρούμε το ίδιο νόστιμα;

8
To Master Chef έχει κερδίσει για την ώρα τους τηλεθεατές. Το αν όμως θα γίνει συνήθεια και αν η «gourmet» συνταγή του καταφέρει να γίνει τελικά MASTER ή όχι, θα φανεί μετά την έναρξη του πραγματικής τηλεοπτικής μάχης που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα με τους Ράδιο Αρβύλα να επιστρέφουν δυναμικά.Σε μια εποχή που πολύς ντόρος γίνεται για την επέλαση των reality και τον ευτελισμό της ελληνικής τηλεόρασης, το Master Chef ήρθε να αποδείξει πως υπάρχει reality με σεβασμό στην προσωπικότητα και των συμμετεχόντων αλλά και του τηλεθεατή. H εικόνα του προγράμματος είναι εξαιρετική όπως και η σκηνοθεσία. Μια παραγωγή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αντίστοιχο ξένο reality.
Η Επιτροπή:
Λαζάρου 
Ο Λαζάρου κερδίζει τις εντυπώσεις με τις ατάκες του, που είναι απόλυτα φυσικές. Ο ταυτόχρονα γλυκός, αυστηρός και χιουμοριστικός Chef αποτελεί προς το παρόν τη μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη από του νέους (τηλεοπτικά - γιατί επαγγελματικά είναι πολύ γνωστός) Chef μπροστά στο γυαλί. Ακόμα και όταν γίνεται σκληρός, βλέπεις ότι δεν υπάρχει τίποτα επιτηδευμένο στον τρόπο που το κάνει. Όσο σκληρά και αν μιλήσει σε κάποιον υποψήφιο διακρίνεις μια τρυφερότητα και το ύφος του «πατέρα» που θέλει το καλό του παίχτη οπότε όσο «ηχηρό» και αν είναι αυτό που έχει να πει, το δέχεσαι χωρίς να τσαντιστείς. Ο κατά πολλούς - λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης - 'Super Mario' της Μαγειρικής, είναι μια φυσιογνωμία με την οποία μπορεί να ταυτιστεί από τη μέση τηλεθεάτρια νοικοκυρά που αναπολεί τις στιγμές που μαγείρευε παρέα με τη Βέφα, μέχρι τον άντρα τηλεθεατή που περιμένει στους δέκτες του από έναν πολύ καλό «μπαλαδόρο» την επόμενη «ατάκα γκολ».
συνέχεια... Σκαρμούτσος:Αισθάνεσαι ότι περνάει καλύτερα από όλους τους κριτές σε αυτό το πρόγραμμα. Ο εναλλακτικής εμφάνισης Chef, με casual ντύσιμο και πολλά tattoo, το διασκεδάζει και είναι ολοφάνερο. Φαίνεται να ταυτίζεται με τους συμμετέχοντες που τους προσεγγίζει πιο πολύ σαν φίλος ή σαν ένας από αυτούς παρά σαν τον ειδικό . Ευθύς και ειλικρινής, είναι πολύ χαλαρός και φαίνεται σαν να μην τον ενδιαφέρει να τσαλακωθεί η εικόνα του, πράγμα που τον κάνει πολύ άμεσο και συμπαθή.

Λουκάκος:Ενώ έχει όλο το περιτύλιγμα, clean cut, το σοβαρό και το αυστηρό ύφος, με το οποίο θα μπορούσε να μας  «ψήσει» και να μας «ψαρώσει», στην προσπάθειά του να είναι όσο μπορεί πιο αυστηρός, δυστυχώς το χάνει και βγαίνει ψεύτικος. Είναι πολλές φορές εμφανής η έντονη αναζήτηση της σωστής ατάκας που θα τον κάνει όσο πιο αυστηρό και κακό γίνεται αλλά προσπαθεί πέραν του δέοντος. Είναι ο μόνος που δεν μπορεί να χαλαρώσει μπροστά στο φακό. Ίσως αυτό να αλλάξει στην πορεία. Ίδωμεν.

Μανωλίδου:Η Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει βρει ακόμα τον ρόλο της. Εκθαμβωτική και sexy από τη μία, με το φόρεμα που αναδεικνύει τα υπέροχα πόδια της και το μαλλί κάτω, πολύ συντηρητική και άκομψα αυστηρή από την άλλη με το μαζεμένο και με λίγο κοτσιδάκια αλλά Deutch look μαλλί της. Η Ευγενία θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στους παίχτες. Ακόμα υπάρχει ένας τοίχος, μια κρυάδα, μια απόσταση. Θα έπρεπε να είναι «απέναντι» από τους κριτές και όχι μαζί τους. Θεωρεί ότι παρουσιάζει κάτι πολύ σημαντικό όμως είναι ένα ευχάριστο reality και το ύφος της παραείναι σοβαρό.Δεν ψάχνουν τον επόμενο πυρηνικό επιστήμονα! Ευτυχώς, ο ρόλος της και η παρουσία της είναι «τόσο όσο», οπότε ούτε κουράζει αλλά ούτε και σε κερδίζει. Προς το παρόν δεν έχει βρει αυτό το κάτι που θα κάνει την παρουσία της διακριτή και διαφορετική πέραν του διεκπαιρεωτικού  ρόλου που έχει τώρα. Και το πιο σημαντικό - ίσως ήταν η πρώτη μεγάλη της ευκαιρία να την συμπαθήσει ο κόσμος, να δει την γλυκιά της προσωπικότητα.

2 πράγματα που θα πρέπει να προσέξουν:

1)Τo Master Chef θα παίζει σχεδόν 6 φορές την εβδομάδα.αλλά και άλλες 6 το απόγευμα σε επανάληψη. Η υπερβολική προβολή του Show μπορεί να φέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Από συνήθεια που θα ήθελαν να γίνει το εν λόγω reality, μπορεί ο τηλεθεατής να πάθει over dose και να αλλάζει απλά κανάλι.

2)  Πρέπει να γνωρίσουμε σιγά σιγά τους παίχτες καλύτερα. Ο τηλεθεατής έχει ανάγκη να ταυτιστεί με τους συμμετέχοντες, να συγκινηθεί με την όποια αποχώρηση, να γελάσει, πάνω από όλα να νιώσει σε προσωπικό επίπεδο την αγωνία τους. Και αυτό δεν έχει γίνει ακόμα. Όσο πιο πολύ θα ταυτιστεί με κάποιους από τους παίχτες, τόσο πιο πολύ θα θέλει να δει αν θα φτάσουν πιο κοντά στο όνειρό τους ή όχι. Και ακόμα δεν το έχει καταφέρει αυτό το Master Chef πλην κάποιων εξαιρέσεων από τις auditions.Βέβαια ίσως το δούμε να συμβαίνει σε παρακάτω επεισόδια που οι παίχτες θα είναι λιγότεροι. Για να δούμε...

Τα νούμερα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, 32.9 στο σύνολο και χτυπώντας κόκκινο στα νεανικά 41.4 % είναι εντυπωσιακά. Το αξιοπρόσεχτο φαινόμενο είναι τα πολύ υψηλά νούμερα στα αντρικά κοινά που είναι μεγαλύτερα από τα γυναικεία. Άντρες 15-24: 51.5%  και άντρες 25-44: 35.6%. Και εδώ κρύβεται το μεγάλο στοίχημα, αφού από Δευτέρα 11/10 ξεκινάει το πολύ επιτυχημένο Ράδιο Αρβύλα. Οι ισορροπίες θα αλλάξουν και μένει να δούμε πόσοι από το 50% των αντρών τηλεθεατών που βλέπουν τώρα Master Chef θα γυρίσουν στην παλιά τους πολύ αγαπημένη συνήθεια. Η μάχη θα είναι δύσκολη, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο σε μια τηλεοπτική σεζόν που το prime time των καναλιών ψάχνει απεγνωσμένα την νέα του ταυτότητα και που προς το παρόν μοιάζει με έναν Chef που απλά δοκιμάζει παλαιές και νέες συνταγές προσπαθώντας να βρει τις καλύτερες.Οι πραγματικοί γευσιγνώστες όμως θα είναι για μια ακόμα φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Mediator για το Tv nea

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χωριζε προτασεις και βαζε και καμια τελεια και προσεχε λιγο την εκφραση σου γτ ειναι πολυ κουραστικο και ο αλλος δεν καταλαβαινει τι λες ετσι που βαζεις δεκαπεντε προτασεις μαζι .Το πληκτρο δεν ξερεις που ειναι;Καλα ο χιουμοριστικος κριτης τρομερη λεξη..Που τις βρισκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oloi oi krites einai ok ektos apo ton loukako! Einai fake! Den to exei, kanei ton kako gia dikaiologisei tin parousia toy pou einai periti. Mou aresei poly o Skarmoytsos. Einai o monos pou to diaskedazei kai ayto fainetai.O Lazaroy exei plaka, den me xalaei. O loykakos omos xalaei olin tin katastasi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oloi oi krites einai ok ektos apo ton loukako! Einai fake! Den to exei, kanei ton kako gia dikaiologisei tin parousia toy pou einai periti. Mou aresei poly o Skarmoytsos. Einai o monos pou to diaskedazei kai ayto fainetai.O Lazaroy exei plaka, den me xalaei. O loykakos omos xalaei olin tin katastasi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oloi oi krites einai ok ektos apo ton loukako! Einai fake! Den to exei, kanei ton kako gia dikaiologisei tin parousia toy pou einai periti. Mou aresei poly o Skarmoytsos. Einai o monos pou to diaskedazei kai ayto fainetai.O Lazaroy exei plaka, den me xalaei. O loykakos omos xalaei olin tin katastasi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oloi oi krites einai eksairetikoi!!! den to syzito... tous sympatho poly kai tous 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. egw tous barime kai einai problepshmoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eilikrina 5 lepta ekatsa na to do kai to varethika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εμένα πάλι μου αρέσει πολύ... αρχικά νόμιζα ότι θα είναι προβλέψιμο και συνηθισμένο, αλλά για μένα είναι πολύ καλό τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !