UPDATE- Δείτε τα νούμερα(18/54) στη χθεσινή μάχη της Prime time...

25
Συνεχίζεται η μάχη στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες, 21/1/2019:


Πρόγραμμα 18-54

MASTER CHEF ΠΡΕΜΙΕΡΑ 23,0

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 18,4
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 18,4

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ 1,5

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 23,3
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 18,8

POWER OF LOVE 13,7


ΜΙΑ ΖΩΗ 7,4

CRIMINAL MINDS 13,7
CRIMINAL MINDS 15,7


* Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η φριτεζα εσκισε και τους περασε ολους...η επιστροφη επεστρεψε στα παλια ποσοστα της αλλα στο συνολο ηταν πρωτη με 20αρια οποτε ολα καλα για τον αντεννα..επισης μεαλη πτωση για σοι...πατωσε το power of love ευτυχως...η συνηθεια του κοσμου τωρα δεν αλλαζει στα μεσα της σεζον και δεν θα αλλαξει τα προγραμματα που εβλεπε, οποτε το μαστερ σεφ θα δυσκολευτει φετος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια αυτό το τουρκικό γιατί υπάρχει στον ΑΝΤ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μαστερ σεφ εσκισε.Που να αρχισουν και οι δοκιμασιες.Μπραβο στο σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωτον δεν εσκισε..συγκρινε τα περσυνα ποσοστα οταν ξεκινησε με τωρα,δευτερον δε βγηκε πρωτο.το περασε η φριτεζα....και μπορει απο ενδιαφερον να το δαν για τη πρεμιερα και απο σημεραν να πεσει.ή μπορει να μεινει στα ιδια ποσοστα...παντως ο ανταγωνισμος ειναι σκληρος οποτε απο τωρα ειναι νωρις οι πανηγυρισμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος με τις μαγειρικές.. Όλα τα κανάλια θέλουν να μας χορταίνουν βλέποντας... με αυτή την κριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί στον ΑΝΤ1 τί το κρατάνε το Τούρκικο;; αφού δεν τραβά και χαλά το μέσο όρο. Ας ψάξουν άλλη λύση γιατί τα υπόλοιπα προγράμματα τους στέκονται καλά απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό. Μπράβο στους ανθρώπους της Μουρμούρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι σταρ ξέρουμε και εμείς οι Έλληνες να κάνουμε ώραιες παραγωγές με τα ριαλιτι σόου δε θέλουμε Τούρκους...Πολύ καλή εικόνα...μπράβο Σταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά πρώτο πρόγραμμα είναι η Φριτέζα του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πτώση για τατουάζ..Έτσι είναι όταν τραβάς ιστορίες από τα μαλλιά, φεύγουν πρωταγωνιστές αλλά θες και τρίτο κύκλο, ο κόσμος κουράζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δικαίωση για την Φριτέζα. Είναι η πιο καλογυρισμένη σειρά φέτος.Μπέζος-Μορφονιός διαχρονική εγγύηση. Πολύ καλοί ηθοποιοί και για πρώτη φορά σε σειρά εντυπωσιακή ενδυματολογική δημιουργία χαρακτήρων. Φανταστικά πλάνα. Τι να λέμε τώρα. Μακάρι και οι άλλες σειρές να παραδειγματιστούν και να βλέπουμε ωραία πράγματα Ο αντ1 φέτος έσκισε με Φριτέζα, επιστροφή, μην ψαρώνεις και γυναίκα. Μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Κρίμα για το Όπεν που επένδυσε στην μυθοπλασία και δεν του βγήκε, αλλά δυστυχώς πλην ου φονεύσεις οι άλλες σειρές δεν βλέπονται. Μπράβο και στον άλφα που συνεχίζει, αλλά ο αντ1 φέτος έκανε τις καλύτερες επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:52
    Το Τατουαζ ηταν πρωτο με 23 στο συνολο απεναντι απο ολα τα βραδινα προγράμματα. Οπότε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαμηλά το pol και είχε και εντάσεις... Για να δούμε και απόψε. Το μαστερ χαλαρά ξεκίνησε. Βέβαια πολλοί δεν ξέρανε καν ότι έκανε πρεμιέρα χθες. Γενικά τα κανάλια πρέπει να μην βγάζουν τα ίδια ριαλιτι κάθε χρόνο. Το μαστερ θα μπορούσε να βγει του χρόνου και να βγει κάτι άλλο στη θεση του. Τόσα ριαλιτι υπάρχουν έξω. Το ελληνικό κοινό έχει αποδείξει ότι βαριέται εύκολα καλώς ή κακώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:14 όπως διαβάζουμε,μονο τα νεανικά έχουν αξία πια. Και εγώ παρακολουθελω το τατουάζ αλλά πρέπει να κοιτάμε την πτώση που εμφανίζει σε όλους τους τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η διαφορα ειναι πως το τατουαζ ειναι διωρο. Το αποτελεσμα ειναι πως με το καλημερα, ο αντ1 επεσε στην 3η θεση, σε μια δυνατη του μερα ( και πριν την εναρξη πολλων προγραμματων...). Η φριτεζα αξιζει τα νουμερα, απλα μην ξεχναμε πως οι πιο πολλοι εδω μεσα αποθεωναν το μπρουσκο καιτο τατουαζ σαν υπερπαραγωγες, επειδη εκςναν διημερα γυρισματα στο λονδινο, οταν μιλαμε για σαπουνοπερες της πλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πώς έπεσε στην τρίτη θέση; Αφού εννιά με δέκα είναι δεύτερος και δέκα έντεκα πρώτος. Βγήκαν τα νούμερα της ημέρας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ Χρηστος Γ μην εξάπτεσαι. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις στραβά μόνο στον ΑΝΤ1, καταντά άρρωστο.
    Ο ΑΝΤ1 στο PRIME έπεσε 3η θέση στο δυναμικό κοινό (στην 2η θέση στο σύνολο), ισχύει μιας και το τούρκικο έτσι κι αλλιώς δεν έκανε νούμερα τηλεθέασης.
    Επίσης ο ΑΝΤ1 στο σύνολο όπου θέλεις τόσο πολύ να βγαίνει είναι στην 1η θέση...
    Σε ευχαριστώ πάντως που σχολίασες κάτι τέτοιο, μιας και δικαιώνεις την επιλογή του TVNEA.COM να βγάζει μόνο δυναμικό κοινό . Μην ξεχνάμε ότι εσύ έλεγες ότι το κάνουμε επίτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιωργο μου επιμενω απολυτα στο σχολιο για τα δυναμικα κοινα. Ενα μπλογκ οφειλει να αναρτα κ τα δυο, απο τη στιγμη που η νιελσεν αυτο κανει. Δηλαδη η Φαιη Μαυραγαννη σαρωνει κι ο Αυτιας πατωνει, οταν το 87% του κοινου ειναι ανω των 55 07.00??. Χαλαρα σχολια κανουμε, οσα αναρτωνται. Εννοειται πως τα καναλια κοιτουν τα δυναμικα κοινα, ενα ανεξαρτητο μπλογκ τι κερδιζει στο να βαζει μονο αυτα? Πχ η Τατιανα θα βαλει το συνολο που κερδιζει κατα κρατος τη σκορδα, εκεινη ομως εχει κινητρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένα μπλογκ κερδίζει όταν ουσιαστικά αποτελεί παρακλάδι γραφείου τύπου καναλιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλα τα ΜΜΕ (με την ευρύτερη έννοια) είναι προσκολλημενα κάπου. Είτε σε κάποιο κόμμα, τα ειδήσεις γραφικά, είτε σε κάποια ομάδα, τα αθλητικά, είτε σε κάποιο κανάλι, τα τηλεοπτικά. Ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι μπορούμε και γράφουμε ότι θέλουμε σε αυτό το blog, δίνει ένα point παραπάνω στο tvnea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα για να μην γίνουμε παρακλάδι γραφείου τύπου καναλιού αποφασίσαμε να βάζουμε το κοινό που τα ίδια τα κανάλια αποφάσισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί σε άλλο σάιτ γράφουν ότι το Master Chef έσκισε στο δυναμικό κοινό και μάλιστα με διαφορά; Άλλα νούμερα βάζετε εσείς και άλλα τα άλλα σάιτ; Απλώς ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να εμπιστευτείς τότε τα άλλα site φίλε μου. Εντάξει δεν μπορώ άλλο να ακούω χαζά. Το ότι κάποιοι αμφισβητούν τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης που δίνει η Nilsen και τα δημοσιεύει το Tvnea.com πάντα με διαφάνια απλά με ξεπερνά.Αληθεια δεν θα ανεχθώ άλλη τέτοια ερώτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απλώς έκανα μία ερώτηση, δεν είπα ότι βάζετε ψεύτικα νούμερα απλώς ρώτησα γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Την ερώτηση αυτή να την κάνει σε αυτούς και να περιμένεις επίσης και την απάντησή τους.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !