Αποκαλυπτικό: Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει! Δείτε με ποιο κανάλι συμφώνησε...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8


Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στην τηλεόραση και αυτό είναι σχεδόν σίγουρο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το κανάλι που θα κάνει το comeback της είναι το "Νέο Έψιλον" του Φίλιππου Βρυώνη. Οι σχέσεις του επιχειρηματία με την παρουσιάστρια είναι άριστες και αυτό βοήθησε στο να οριστικοποιηθεί η συνεργασία.  Θα ακολουθήσουν και άλλες ενδιαφέρουσες κινήσεις από τον συγκεκριμένο σταθμό.

Δείτε όλη τη στήλη "Mediatown" πατώντας (εδώ)

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άλλο ένα λάθος του Open.
    Κακά τα ψέματα,η Αννίτα Πάνια κυριαρχούσε τα απογεύματα.Έπρεπε να την κρατήσουν στο Open,για να ανεβάζουν ή να διατηρούν τα νούμερα του Σαββατοκύριακου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνώ. Αν το κανάλι θέλει να αλλάξει προφίλ και ειδικά για να γίνει το νέο MEGA σίγουρα δεν πρέπει να εχει την Αννιτα Πανιά. Υπάρχουν και αλλά προγράμματα που θα μπορούν να κάνουν επιτυχία στην συγκεκριμένη ζώνη. Πιστεύω ότι ο Μαρκος Σεφερλης με ένα σύγχρονο show θα ηταν ότι καλύτερο. Η Πανια για να λέμε την αλήθεια στο Epsilon ηταν χαλια. Με το ίδιο σκηνικό οπως και στον Alpha, τηλεπωλησεις καθε 15 λεπτά και ενας καλεσμενος έτσι για να περνάει η ώρα. Στον Alpha πάντως ήταν πολύ καλή και ειδικά στον SOS μου άρεσε πολύ. Στο Ε το μόνο που μου άφησε είναι τα σαληγκαρια και οι μέλισσες. Ελπίζω στο "Νεο Epsilon" να μην κάνει πάλι το Αννιτα Gr έτσι οπως ήταν. Θα ήθελα μία εντελώς διαφορετική εκπομπή. Πάντως τις τηλεπωλησεις δεν τις γλιτωνουμε γιατί ο Βρυώνης πλουτιζει απο αυτά τα προϊόντα. Αντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως θα πανε η Λαμπιρη & η Μπαλατσινου στο Νεο Epsilon;γιατι ειχε γραφτει κατι τετοιο!Παντως εγω θα ηθελα και τον Σεφερλη με μια σατιρικη σειρα/εκπομπη με σκετσακια οπως εκανε παλια στον Αντ1 & Αλτερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αννίτα Πάνια είναι δυνατό χαρτί για οόποιο κανάλι την έχει. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι ήταν λάθος η απόφαση που πήραν πέρσι και την έκοψαν άσε που τελευταία πολλές εκπομπές της είχαν κοινωνικό περιεχόμενο με σωστό χειρισμό και προσέγγιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν χρειάζεται στο Epsilon κάθε χρόνο να βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες ζώνες,έλεος πια.
    Επρεπε να είχαν συμφωνήσει με την Αννα Δρουζα για να παρουσιάζει εκπομπή τσ Σ/Κ όπως παλιά στο Star. Με ανθρώπινες ιστορίες οπως τότε που καλούσε στην εκπομπή ανθρώπους πουν άλλαξαν το φύλο τους και έπεφτε κλαμα. Θα εσκιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόγραμμα του Open έχει αναδιαμορφωθεί (ειδήσεις 14:00, 19:00) που δεν θα χωρούσε καν στο πρόγραμμα του Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Πανια ενα πραγμα κανει καλά.Την trash τηλεοραση απο εποχη tempo,alter κλπ.Οπότε αν ενα καναλι δεν θελει να θεωρηθει trash σαφως και δεν θα επιλεξει την Πανια.Τωρα βεβαια πως να μην θεωρειται trash όταν εχει Φουρθιωτη,Καινουριου κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξυπνη κινηση ειναι μια παρουσιαστρια που εχει ενα σταθερο κοινο κ βρηκε τον πιο εξυπνο τροπο για να το διαμορφωσει αυτο το κοινο,εδω και παρα πολλα χρονια εκπομπη παρομοιας θεματολογιας και στην ιδια παντα ζωνη απογευμα σαββατοκυριακου,δλδ η ιδια εκπομπη την ιδια ζωνη σε διαφορετικα καναλια δημιουργησε ετσι ενα ραντεβου με το κοινο της κ ειναι πολυ εξυπνη κινηση αυτη.Ομως στο Ε λιγο τα χαλασε ,κ η ιδια ηταν σαν να βαριοταν να παρουσιασει κ οι συνεργατες της λες κ βαριοταν να ψαξουν να βρουν θεματα,καθε φορα οι καλεσμενοι στο ιδιο μοτιβο,ενας ηλικιωμενος αντρας παλαιων αρχων που επειδη εφαγε κερατο στη ζωη του ψαχνει μια νεα συντροφο κ βγαζουν στον αερα καμια 10αρια υποψηφια τηλεφωνηματα η καποιος που τον εγκατελειψαν μικρο οι γονεις του κ επεσε στα ναρκωτικα.Αυτο που πρεπει να φτιαξουν ειναι 1ον η θεματολγια γιατι δε μπορει να βαζει ο κοσμος τη μια μερα την εκπομπη κ να βλεπει κοινωνικα θεματα ενω την αλλη να ανοιγει κ να βλεπει τηλεπροξενια αποπροσανατολιζεται κ δε ξερει τι βλεπει οι εκπομπες πρεπει να εχουν μια ταυτοτητα,κ 2ον ειτε κανουν εκπομπη κοινωνικου ειτε τρας περιεχομενου να δουλεψουν με το ιδιο μερακι οπως παλιοτερα στο αλτερ η στο αλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !