ΑΝΤ1: Έκλεισε και το ερωτικό ριάλιτι...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Συσκέψεις επί συσκέψεων στα τηλεοπτικά κανάλια για το «δεύτερο μισό της σεζόν» -δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2018 και μετά- προκειμένου να αποφασίσουν τι αλλαγές θα κάνουν αλλά και τι καινούργιες εκπομπές θα βγάλουν στον αέρα.

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να γίνουν στον ΑΝΤ1 όπου στο κανάλι του Αμαρουσίου αναζητούν το πρόγραμμα ή τα προγράμματα που θα βάλουν στη ζώνη του prime time μετά το τέλος του «Nomads». Πολλά έχουν πέσει στο τραπέζι και για πολλά συζητούν, αλλά όπως φαίνεται επικρατέστερο είναι το… εξελιγμένο «Big Brother», το «Day and Night» όπως έχει γίνει γνωστό.

Το ριάλιτι αυτό βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα από το γερμανικό RTLII με τον τίτλο «Tag & Nacht Berlin» καταγράφοντας τη συγκατοίκηση 8 ανθρώπων όπου μεταξύ τους είναι και ηθοποιοί, δημιουργώντας έτσι ένα είδος ριάλιτι… σαπουνόπερας. Οι κάμερες καταγράφουν τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του 24ωρου και σε όλες τις δραστηριότητές τους, εντός αλλά κι εκτός του σπιτιού αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις που ορισμένες φορές δεν είναι μόνο… φιλικές. Η «παρθενική» του εμφάνιση στο γερμανικό κανάλι έγινε το 2011 και έκτοτε πουλήθηκε σε πολλές χώρες, όπως Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία Ουγγαρία, Λιθουανία, Σλοβακία, Ρωσία, Ουκρανία και πολλές ακόμα, έχοντας χαρακτηριστεί ως «η διάδοχη κατάσταση του Big Brother» αλλά και των ριάλιτι «εγκλεισμού» γενικότερα, περνώντας τα στο επόμενο στάδιο, όπου είναι ως… ριάλιτι –σαπουνόπερα.

Αυτό λοιπόν το project φαίνεται ότι βρίσκεται σε προτεραιότητα από τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχοντας μάλιστα περάσει και στο στάδιο του κοστολογίου, θεωρώντας στο σταθμό του Αμαρουσίου ότι τόσο με τα στοιχεία του ριάλιτι όσο και αυτά της… μυθοπλασίας θα κερδίσει τους τηλεθεατές και θα αποτελέσει καθημερινά δυνατό όπλο τους στη μάχη της τηλεθέασης…!



newsit-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πόσο θα ξεπέσει ο Αντ1;Κρίμα που πιστεύαμε (κάποιοι) ότι το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό είχε ωριμάσει. Απλά δεν είχαμε ριάλιτι για να φανεί το επιπεδό του(ή το επιπεδό μας για να είμαι σωστός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !