Ολοκαίνουρια εκπομπή έρχεται στον ΣΚΑΪ !Πρόσωπο-έκπληξη στην παρουσίαση

0
«Cinéλθετε»,  μια... διαφορετική εκπομπή για σινεμά με τον Διονύση Ατζαράκη, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, στις 14.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παρουσιάζει ο stand – up κωμικός Διονύσης Ατζαράκης: «Είστε έτοιμοι για μια εκπομπή διαφορετική από όλες τις άλλες; Νιώθετε ότι και μόνο που είπαμε την προηγούμενη πρόταση ουσιαστικά την ακυρώσαμε; Σας ενοχλούν οι απανωτές ερωτήσεις; Εξακολουθείτε να διαβάζετε αυτό το κείμενο; Τότε αυτή  η εκπομπή είναι για σας: Cinéλθετε!»
Το «Cinéλθετε» κάθε βδομάδα θα ταξιδεύει στον κόσμο του κινηματογράφου με μία ιδιαίτερη, διαφορετική ματιά: Νέες ταινίες, κινηματογραφικά νέα, αφιερώματα και κωμικά σκετς, σε ένα τηλεοπτικό πάντρεμα κωμωδίας και σινεμά. Πότε θα πάρει επιτέλους Oscar ο DiCaprio; Ποιος θεώρησε ότι ο Fassbender μοιάζει στον Steve Jobs και του έδωσε το ρόλο; Γιατί ο Frodo δεν συνεισφέρει σε τίποτα στο Lord of the Rings; Τι επαγγελματική αποκατάσταση υπάρχει για τους αποφοίτους του Vampire Academy; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν το Σάββατο στις 14:00, μόνο στον ΣΚΑΪ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !